local-stats-pixel fb-conv-api

Vecais Hatābičs [Kedas]4

36 0

Bet tagad izvēlēsimies tev valkājamus apavus. - Knodīne nedaudz pikti teica vecajam vīram.
Kāpēc lai es nevarētu nēsāt šīs skaistās zelta kurpes? - Hatābičš lepni pavērsa iepirkuma maisiņu ar garajām zelta krāsas kurpēm tajā.
Nu vai zini... - Jauniete savieba seju. - Kurpes, kuras tu nopirki, nemaz nav paredzētas valkāšanai, tās tika uztaisītas kā dekors, tāpēc visdrīzāk ātri vien izjuks, ja centīsies ar viņām staigāt pa ielu, bez tam nemaz neesi tās pielaikojis vai tās der tavam kājas izmēram!
Hatābičš nevēlējās strīdēties ar jaunieti, tāpēc paklausīgi viņai sekoja, lai gan viņa sejā joprojām bija redzams lepnums par zelta kurpju iegādi. Knodīne veco vīru aizveda līdz kroseņu stendam, kur garā rindā bija izliktas visdažādākā sortimenta krosenes, tenisčības un kedas. Jauniete lika Hatābičam pielaikot pāris tumšas krāsas All Star kedas un kad vecā vīra kāja apavā jutās viegli un brīvi, norēķinājās par kedām, liekot Hatābičam tās aizsiet, lai vecais vīrs turpmāk staigātu viņas izvēlētajos apavos.
Tagad tu spēsi novērtēt, kas ir ērti apavi. - Jauniete vēljoprojām nebija atguvusies no notikuma, kurā Hatābičš bija sevā īpašumā iegādājis kurpju butaforijas.
Tik tiešām ērtas. - Hatābičš jauniegūtās kedas slidinot pret gludā lielveikala flīžu grīdu, radīja spalgu čīkstoņai līdzīgu skaņu. - Man tikai nav saprotams, ko jūs saucat par priekšniecību, jo kad veikala administrators teicās, ka viņam jāaprunājas ar priekšniecību viņš runāja ar maza izmēra tumšu kastīti, no kuras ārā nāca skaņa.
Knodīni atkal pārņēma smiekli un viņa aizmirsa par Hatābiča nepraktisko pirkumu. - Tas ir veidtālrunis, kuru viņš izmantoja saziņai ar priekšniecību. Tā ir ierīce ar kuras palīdzību var sarunāties, divi vai vairāki cilvēki, kad atrodas prom viens no otra.
Knodīne no somas izvilka savu veidtālruni un sniedza to Hatābičām, lai vecais vīrs kā pienākas spēj to apskatīt. Hatābiča sejā tūdaļ iezagās mulsums un viņš, turot rokās, jaunietes veidtālruni to aplūkoja no visām pusēm, īpašu vērību pievēršot niecīgajiem caurumiem, kuri veidtālrunī bija izveidoti, lai tam pievienotu akumulatora uzlādes ierīci, datoru vai skaņas izvadei paredzētas uzpariktes.

Vecais Hatābičs:
http://spoki.tvnet.lv/literatura/Vecais-Hatabics-Zelta-kurpes/843543
http://spoki.tvnet.lv/literatura/Vecais-Hatabics-Drebes/843419
http://spoki.tvnet.lv/literatura/Vecais-Hatabics-Banknote/843344
http://spoki.tvnet.lv/literatura/Vecais-Hatabics-Informacijas-galds/843298
http://spoki.tvnet.lv/literatura/Vecais-Hatabics-Nauda/843252
http://spoki.tvnet.lv/literatura/Vecais-Hatabics-Biblioteka/843168
http://spoki.tvnet.lv/literatura/Vecais-Hatabics-Rits/843075
http://spoki.tvnet.lv/literatura/Vecais-Hatabics-Akvarijs/842986
http://spoki.tvnet.lv/literatura/Vecais-Hatabics-Iepazisanas/791877
http://spoki.tvnet.lv/literatura/Vecais-Hatabics-Izbrins/791301
http://spoki.tvnet.lv/literatura/Vecais-Hatabics-Pils/790718
http://spoki.tvnet.lv/literatura/Vecais-Hatabics-Kopmitnes/790110
http://spoki.tvnet.lv/literatura/Vecais-Hatabics-Lade/789476
http://spoki.tvnet.lv/literatura/Vecais-Hatabics-Lombards/788733
http://spoki.tvnet.lv/literatura/Vecais-Hatabics-Sesija/788088

lasi, vērtē, komentē emotion

36 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

 emotion 

2 0 atbildēt

Labs stāsts. emotion + emotion

2 0 atbildēt