local-stats-pixel fb-conv-api

Vecais Hatābičš [Zelta kurpes]6

36 0

Tagad tā.. - Knodīne novilka. - drēbes mēs tev iegadājām, lai gan pirmais ar ko ir jāsāk iepirkties, izvēloties apģērbu, ir apavi, tomēr drēbju iegādei sanāk patērēt visvairāk enerģijas un laika, tāpēc, nolēmu sākt ar drēbēm. Iesim uz apavu sekciju, kur varēsi izvēlēties sev tīkamus apavus!
Kā teiksi, es nekad neesmu redzējis tik daudz drēbju, man pat bail iedomāties, kas notiek apavu sekcijā. - Hatābičš novilka.
Aizejot līdz lielveikala apavu sekcijai, Hatābiča uzmanību pievērsa zelta manekens, kurš bija novitots apavu sekcijas skatlogā, lielveikala apmeklētāju uzmanības pievēršanai. Manekenam kājās bija uzvilktas kurpes, kuru garums trīs reizies pārsniedza manekena pēdu izmēru un kurpju purngali bija pacelti gaisā veidojot vieglu izliekumu. Protams kā pats manekens arī manekena kurpes bija zelta krāsā. Hatābičš, pats sev negribot, pieplaka pie apavu sekcijas vitrīnas un abas plaukstas, kā arī seju iespieda vitrīnas stiklā, kas Knodīnei atkal lika iespurgties. Jauniete tika redzējusi bērnus, kuri rāda dažādas sejas, izmantojot stiklu, lai savādi pret stiklu atspiestu degunu vai lūpas, tomēr viņai līdz šim nebija nācies redzēt pieaugušu vīrieti tā rīkojamies. Ja viņa nebūtu veco vīru pati šeit atvedusi, pirmais ko viņa būtu darījusi, būtu centusies nobildēt savādo skatu ar savu veidtālruni, bet par cik viņas uzdevums bija vecajam vīram iegādāt atbilsošus apavus, tad viņa uzrunāja Hatābiču.
- Nāc iesim iekšā, nav pareizi atspiesties pret vitrīnas stiklu, jo uz stikla paliek plaukstu un sejas nospiedums, kuru pēc tam apkalpojošajam personālam ir jānotīra.
Labi, man patīk tās zelta kurpes. - Hatābičs jaunietei rādija uz manekena apbaviem.
Varētu jau mēģināt tās pielaikot, tomēr manekens šeit ir nolikts, lai piesaistītu uzmanību, nevis lai kāds iegādātos tā dekorus. Bez tam uz manekena esošie apavi ir ļoti nepraktiski, jo kurpju purngali ir trīsreiz garāki par pašām kurpēm. - Knodīne pēc iespējas laipnāk centās vīru atrunāt no domas iegādāties manekenam uzvilktos apavus.
Taču Hatābičš bija iesvilies un ieraugot apavu sekcijas administratoru, tūdaļ viņam jautāja par to, cik uz manekena uzvilktie apavi maksājot.
Mēs nepārdodam apavu nodaļas dekora aprīkojumu - apavu sekcijas administrators atbildēja Hatābičam.
Visu var sarunāt! - Hatābičš dedzīgi centās pārliecināt administratoru par savu vēlmi iegādāties zelta kurpes. - Samaksa par kurpēm nav problēma!
Uzgaidiet, es nevaru uz savu galvu pārdot atribūtus, kuriem nav aprēķināta cena, ļaujiet man piezvanīt savai priekšniecībai. - Apavu sekcijas administrators no kabatas izvilka veidtālruni un pēc neilgas gaidīšanas uzsāka sarunu ar priekšniecību, kas Hatābičam lika uz viņu skatīties atvērtu muti. Vecais vīrs gan savaldījās un netraucēja administratora sarunu, jo nevēlējās zaudēt iespēju tikt pie zelta kurpēm.
Ar simts eiro būs pietiekami. - Apavu nodaļas administrators atbildēja Hatābičam.
Knodīne piesarkusi izvilka no kabatas simts eiro un sniedza tos lielveikala apavu nodaļas administratoram, kāmēr viņš noņēma manekenam zelta kurpes un ielika tās maisiņā ar veikala zīmolu.

Vecais Hatābičs
http://spoki.tvnet.lv/literatura/Vecais-Hatabics-Drebes/843419
http://spoki.tvnet.lv/literatura/Vecais-Hatabics-Banknote/843344
http://spoki.tvnet.lv/literatura/Vecais-Hatabics-Informacijas-galds/843298
http://spoki.tvnet.lv/literatura/Vecais-Hatabics-Nauda/843252
http://spoki.tvnet.lv/literatura/Vecais-Hatabics-Biblioteka/843168
http://spoki.tvnet.lv/literatura/Vecais-Hatabics-Rits/843075
http://spoki.tvnet.lv/literatura/Vecais-Hatabics-Akvarijs/842986
http://spoki.tvnet.lv/literatura/Vecais-Hatabics-Iepazisanas/791877
http://spoki.tvnet.lv/literatura/Vecais-Hatabics-Izbrins/791301
http://spoki.tvnet.lv/literatura/Vecais-Hatabics-Pils/790718
http://spoki.tvnet.lv/literatura/Vecais-Hatabics-Kopmitnes/790110
http://spoki.tvnet.lv/literatura/Vecais-Hatabics-Lade/789476
http://spoki.tvnet.lv/literatura/Vecais-Hatabics-Lombards/788733
http://spoki.tvnet.lv/literatura/Vecais-Hatabics-Sesija/788088

lasi, vērtē, komentē emotion

36 0 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

 emotion 

2 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt

Labs. emotion

2 0 atbildēt