local-stats-pixel fb-conv-api

Vecais Hatābičs [Sesija]8

22 0

Kad Knodīne Epifāne bija pabeigusi sesiju, viņa nolēma apūsties, pēc smagajiem eksāmeniem, kurai bija gatavojusies savu pirmo sutdiju gadu. Viņai nekad nebija ienācis prātā, ka studēšana var būt tik smags darbs. Ja pēc skolas beigšanas Knodīne būtu zinājusi, kas viņu sagaida, diez vai viņa izvēlētos turpināt savu pilnveidošanos studējot, jo studijas paņēma no viņas pilnīgi visu, kas viņai bija. Bet Knodīne nebija no tām, kura apstājas, ja ir kaut ko uzsākusi, tāpēc viņa nolēma nedaudz atpūsties pirms sākas nākošais semestris, lai gan labi zināja, ka sagatavoties pirms studiju sākuma ir labāk, kā gaidīt kaut ko neatrisināmu nākotnē. Knodīne jau laikus iepazinās ar apgūstamo vielu un meklēja tādas lietas, kuras viņai varēja sagādāt grūtības studiju laikā. Tas viņai jau laikus palīdzēja sagatavoties lekcijām un praktiskajiem darbiem, tāpēc viņa, nepiecišamības gadījumā, varēja uzprasīt lektoram vai praktisko darbu vadītājam, kā vienu vai otru lietu labāk saprast, lai to pēc tam izmantotu, kad pienāks laiks pierādīt sevi.
Bet šodien Knodīne atļāva sev bezmērķīgi paklejot pa pilsētas ielām, lai viņas acis viņu ieved kādā vietā, par kuru viņa līdz šim nebija nedz domājusi, nedz dzirdējusi.
Tā Knodīne ļāvās gaitām pa pilsētas ielām, kur veikalu skatlogos bija izlikts viss iespējamais, lai ievilinātu tur kādu, kurš veikalā varētu atstāt kādu centu. Knodīne šad tad arī iegāja kādā no veikaliem, kura skatlogā bija kas neparasts. Naudas Knodīnei praktiski nebija, jo ar niecīgo studentu stipendiju bija par maz, lai nopirktu sev kādu iekārotu aksesuāru vai drēbju gabalu, kurš pēc tam varētu žilbināt garāmgājējus un viņas kursa biedrus. Vienu lietu Knodīne gan bija iemācijusies labi, viņa iegājusi veikalā savilka nopietnu seju, kā grasītos pirkt kādu no sev interesējošajiem apģērba gabaliem, tad to sāka pielaikot un pie spoguļa, veikala ģērbtuvēs uzņēma momentuzņēmumus ar vienu vai otru drēbju kārtu mugurā, pēc tam izdomājot visdīvainākos ieganstus, kāpēc viens vai otrs drānas izstādājums viņai neesot piemērots, kas parasti veda izmisumā veikala pārdevēju, tāpēc viņa tā darīt vien atļāvās īpašos gadījumos.

Vecais Hatābičs
http://spoki.tvnet.lv/literatura/Vecais-Hatabics-Rits/843075
http://spoki.tvnet.lv/literatura/Vecais-Hatabics-Akvarijs/842986
http://spoki.tvnet.lv/literatura/Vecais-Hatabics-Iepazisanas/791877
http://spoki.tvnet.lv/literatura/Vecais-Hatabics-Izbrins/791301
http://spoki.tvnet.lv/literatura/Vecais-Hatabics-Pils/790718
http://spoki.tvnet.lv/literatura/Vecais-Hatabics-Kopmitnes/790110
http://spoki.tvnet.lv/literatura/Vecais-Hatabics-Lade/789476
http://spoki.tvnet.lv/literatura/Vecais-Hatabics-Lombards/788733
Sesija

lasi, vērtē, koemntēemotion

22 0 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

Vēlāk knodīte paņēma veikalā MAXIMA vienu lielo draugu "WALTER" un koju izstabiņā to maziem malkiem izsutināja. Kad Knodīte no rīta plika, novēmusies pamodās tualetē podu apķērusi, viņa pat nenojauta, kā kāds viņu jau bija izknodējis

1 0 atbildēt
Tā arī nenospēra šmotkas? Meh...
0 0 atbildēt
Kāpēc gan ne?
0 0 atbildēt