local-stats-pixel fb-conv-api

Kādēļ PER iesmirdēja Eirovīzijā?166

898 123

Vai tiešām nesaprot, nu nav tur nekā no dziedāšanas un mūzikas.
Lēkāt, bļaut mikrofonā un piedziedajuma 3 vārdus atkārtot. Jāņem pauze. Latvijas mūzika šobriīd smagi klibo. Neviens vairāk smagi negrib strādāt. Patīk gozēties kameras priekšā, apmeklēt burziņus un ierindot sevi pie latvijas mūzikas industrijas zvaigznēm. Lēti ļoti tas viss!

Latvijas grupa savā pusfinālā palika pārliecinoši pēdējā – 17. vietā. Tas nozīmē, ka Latvija šogad no 39 valstīm Eirovīzijā palika 37. vietā.

par manu mīļāko Lv bļaustekli ar bumbierformīgo ķermeni Anmary izgāšanos var palasīt pagājušā gada rakstā un saprast kādēļ šogad vēl dusmīgāks esmu!

http://spoki.tvnet.lv/kinomuzika/Anmary-izgazas-un-neieklust-Eirovizija/547965

un mans raksts par to kam vajadzēja vinēt Latvijas atlases finālā!!

http://spoki.tvnet.lv/slavenibas/SODIEN-Eirovizija/623359



898 123 166 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 166

0/2000

es jau sen kā to eirocirku neskatos, vienīgi žēl, ka latvija kur cilvēki ir apveltīti ar labiem muzicēšanas talantiem, cenšas pārkrievoties vai pāramerikāņoties, taisa visādus pop sviestus, dziesma varbūt nemaz nav tik slikta priekš radio, bet nu točna eirovizijai neder, autors pareizi visu ari pateica.

1 0 atbildēt

Ak, Dievs, beidziet vārīties, nākošgad aizsūtīsim Kombuļu Inesi un tad jau tiešām vinnēsim!emotion

1 0 atbildēt

norm dziesma ko jūs pielienat! IDIŅI JŪS ESAT

2 1 atbildēt

Eirovīzija? Kas tas tāds?!? emotion

0 0 atbildēt

nez un ko tad tu tādu ģēnij esi sasniedzis, lai varētu te ar iskapti vicināties? savu viedokli vari izteikt cik gribi, bet neuzspied to citiem.

1 1 atbildēt

eeej nost, vispirms izlasiju rakstu, tad izdomaju noklausities dziesminju! uuuun jaaa, 100% piekriitu rakstaa teiktajam!  dziesma slikta, tada pliekana, nekadas rozinites. un vai sis balstinjas var uzskatit par specigam? pat viengad tie dvinju braalji bija jedzigaki no iirijas. lipstick.  tas muzonins bija popsigaks. vismaz skanigaks. nezinu kapec, bet man ienaca prata astronaut grupa, vinja butu noteikti kadu interesantu dziesminju sagatavojusi! es vienkarsi sen vairs nedzivoju latvija, tapec gruti iedomaties jaunos dziedatajus. aa, liene candy? 

1 1 atbildēt

nja nozelojami emotion    es  ceru kad vismaz viniem pasiem tagad ir kauns, jo man ir kauns kad mūs parstāvēja kaut kādi tirliņi emotion

1 1 atbildēt

Šogad vispār nebija no kā izvēlēties ( ko sūtīt uz eirovīziju ). Tā jau dziesma nav TIK slikta, bet ne tērpi, ne dziesma un vēl jo mazāk priekšnesums ir domāts priekš Eirovīzijas. Laigan atceroties, kāda eirovīzija bija agrāk, tā vispār ir palikusi par kaut kādu plātīšanās šovu.emotion

0 0 atbildēt

Vārds vietā, vecais! Tāda sajūta jau kuro gadu, ka Eirovīzija ir palikusi Latvijas ziņā par izmēģinājuma lauciņu - izdosies iesmērēt to s*du pasaulei vai nē. Par Anmary govs līgošanos es vispār nediskutēšu. Labas mūzikas radīšana ir brīnums, ko retais spēj. Šeit tas ir tas pats, kas aizsūtīt kādu, kurš dzied

Ai čimblai čimblai rūdi, nu būs baigie sūdi :D i to labāk skanētu.

0 0 atbildēt

Uz Eirovīziju man ir labs variants ko sūtīt - Audience Killers, pašmāju, indie normāla grupa, ar skaistu skaņu. 

0 0 atbildēt

Ā, bet Dānijas dziesma vispār ir plaģiāts - kaut kāds K-Otic. I surrender. Kauns!

0 0 atbildēt

nu dažās vietās, viņi dziedāja nereāli šķībi, korī mani tā izdresēja, pacenties nodziedāt šķībi un kora vadītāja sāks tev lasīt lekciju par elpošanu, vai viņi paši nedzird jau ieraks'ta cik šķībi dzied, to jau var izlabot, jāzin tikai pareizās vietas kur pareizi ielpot.

0 0 atbildēt

piedziedājums jau vispār pizģec

0 0 atbildēt

'Eirovizijas standarti'  

Piedod bet tam cirkam standarti nav un nebus, manuprat pasakums ir vienadi vertejams ar Jauno vilni. 

0 0 atbildēt

dziesma sastāv no trīs vārdiem "here we go" cik garlaicīgi.. man ir kauns par šo dziesmu

0 0 atbildēt

Spoki, jūsu komentāri pat ir beztēmā! Ir skaidri redzams video, ka viņi uzspridzināja visu zāli un jūs vēl te ķengājat... Raksta autoram: Šis ir pirmais gads kopš Marijas un Prāta Vētras, kad latvieši beidzot lepojās ar saviem Eirovīzijas pārstāvjiem tāpēc, lūdzu, neizbojā to ar savu negatīvismu un nekompetencis... Ar ko tu esi labāks par Instrumentiem, Busuli, Kārli Lāci, čupu mūzikas ekspertiem, aktieriem utt, kuri PeR reāli pēc uzstāšanās slavēja un teica, ka tas vienkārši ir politisks un pirkts balsojums? "Mūzikas ekspert", es palasīju tavu tviteri - tur tikai tīnu jociņi un alus pudeļu bildes dominē! Apskatījos arī kā tu bildēs izskaties un saku PALDIES, jo beidzot zinu kā izskatās tipiskais spoku "aplicējs", kurš tik to vien dara kā raksta tizlus rakstus!

1 1 atbildēt
Debīliķu bars....
0 0 atbildēt

Mani angļu paziņas teica, ka eirovīzija sen jau ir prieks opjiem un omēm. Neviens jaunietis viņu neskatās. 

0 0 atbildēt

MAlači, ir forši,  pofig par visiem, pirmo reizi pats dzirdu. Man nereāli pozitīvs gabals liekas :D haha čuvak eta repčik :)

0 0 atbildēt

viens no sliktākajiem rakstiem 

uzskatu , ka tikai kratīšanās visu sabojāja , dziesma ir ņemama !

1 1 atbildēt
« 3  4  5  6  7 »