local-stats-pixel fb-conv-api

Kādēļ PER iesmirdēja Eirovīzijā?166

898 123

Vai tiešām nesaprot, nu nav tur nekā no dziedāšanas un mūzikas.
Lēkāt, bļaut mikrofonā un piedziedajuma 3 vārdus atkārtot. Jāņem pauze. Latvijas mūzika šobriīd smagi klibo. Neviens vairāk smagi negrib strādāt. Patīk gozēties kameras priekšā, apmeklēt burziņus un ierindot sevi pie latvijas mūzikas industrijas zvaigznēm. Lēti ļoti tas viss!

Latvijas grupa savā pusfinālā palika pārliecinoši pēdējā – 17. vietā. Tas nozīmē, ka Latvija šogad no 39 valstīm Eirovīzijā palika 37. vietā.

par manu mīļāko Lv bļaustekli ar bumbierformīgo ķermeni Anmary izgāšanos var palasīt pagājušā gada rakstā un saprast kādēļ šogad vēl dusmīgāks esmu!

http://spoki.tvnet.lv/kinomuzika/Anmary-izgazas-un-neieklust-Eirovizija/547965

un mans raksts par to kam vajadzēja vinēt Latvijas atlases finālā!!

http://spoki.tvnet.lv/slavenibas/SODIEN-Eirovizija/623359



898 123 166 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 166

0/2000

reāls mēsls.

Izklausās kā parodēta 80`-mito gadu dziesma.

7 4 atbildēt

Nākamgad jāsūta Bermundu Divstūris

3 0 atbildēt

Nu tad uz priekšu, dirsēj, tev ir visas iespējas  nākamgad uzraksti dziesmu, kas ir atbilstoša un startē,2014 būs tavs gads.

PS tavs raksts ir ļoti, ļoti ,ļoti nožēlojams

5 2 atbildēt

iesmirdēja tāpēc, ka viņi paši iesmird...

7 4 atbildēt

tā ir, kad no nekā mēģina uztaisīt kaut ko.

bet puiši centās, darīja ko varēja.

3 0 atbildēt
nu varbūt,ka tev ir daļa patiesības,tomēr neaizmirsīsim,ka pēdējos gados Eirovīzija ir ne tik daudz par dziesmām,kā par politiku. ;)
3 0 atbildēt

Kaspersky labāk lieki nebojā savus nervus, Erovīzija jau sen ir noiets etaps, kuru neviens vairs neskatās, jo katru gadu dziesmas paliek arvien nebaudāmākas, tā ir lēta popiela par kuru fano mana ōme... pilnīgi vienalga kas būs arī nākamgad, jo skaidri zinu, ka Latviešiem patīk kāpt vienā un tajā pašā grāvī emotion

4 2 atbildēt

Es vnk neskatos ne eirovīziju kā tādu,ne atlases raidījumus jau vismaz kā 5gadus,ja ne vairāk!tāpat neciešu pašmāju šovus,kas taisa vienas dienas zvaigznes un citu huiņu!

labāk pasēžu spokos un palasu,kā citi par to visu cepās!

2 0 atbildēt

 

Nākamgad jāsūta vai nu Kombuļu Inese, vai notārs vai natārs poh...

4 2 atbildēt

Piedod, bet tas ir pasaules Okartes LNT talantu šovs. Nevienu talantīgu vai izcilu mūziķi Eirovīzijā ieraudzīt nav iespējams. Ta ir politiska saspēle un viss, nekādas mūzikas tur nav. no ~60 Eirovīzijām cik grupas vari nosaukt, kas ar to palikušas slavenas? Abba, Selīna Diona.... palielam tas arī viss. Vienkārši mēslos nevajag piedalīties, tas arī viss.

4 2 atbildēt

Niko dziesma vairāk atgādināja Eirovīzijas dziesmu. 

2 0 atbildēt

Tāds heitera raksts. Viss ir slikti un sūdīgi.

3 1 atbildēt

Mūsu PER nebija ne ar ko sūdīgāki par pārējiem sūdiem, bet aŗi starp sūdiem kādam ir jāuzvar un kādam jāzaudē. :D Parasti katru gadu pēc eirovīzijas es pāris dziesmas ielieku savā playlistē, bet šogad toč nav ko likt. Viss bija vienkārši nebaudāms - arī uzvarētāja - klausījos dziesmas youtube - līdz galam netiku, jo pilnībā apnika. Vienīgais, kas  mazliet pie sirdz gāja bija tā griķu alko dziesma - vismaz kaut kas jautrs :D

4 2 atbildēt

..es jau uzreiz rakstīju "..haha, jau kuro gadu Latvija netiek tajā sūda šlāgerkonkursa finālā un šie vēl sadomājās, ka sīkie pidari varbūt spēs atkārtot Prāta Vētras panākumus. sapņojiet tālāk! domāju, ir laiks Latvijai pārstāt tērēt līdzekļus un sūtīt turp nejēdzīgus mūziķus, kas nekādu godu Latvijai nenes!" :D

2 0 atbildēt

Un Rumānijas priekšnesums bij ahuenna labāks, ja? Tā ir un paliek politika, tapēc nevajag te daudz liet! emotion

2 0 atbildēt

Man gan patika kā vini dziedāja vis bija labi! takā man  ir pie dirsas visas šīs vietas, jo tur tā vērtēšana ir galīgā pakaļā redzot ka finalā tiek izkastrēts čalis kas spiedz kā maza meitene kurai matos ierapies zirneklis! + tās valstis kas finalā tiek uzreiz tas jau nu nepavisam nav normali tikai viena sasodīti debila politika.

2 0 atbildēt

Tur nav ko brīnīties ka tāda vieta, atbilstoši dziesmai ko izpildīja- jeb dziesma prasta un neko jaunu viņi neparādīja. Atvainojos par ko tādu, bet reāli ja jau sūtīja PeR tad vismaz normālu dziesmu varēja izdomāt nevis ko tādu- here we go, here we go tik dzird  emotion

4 2 atbildēt

"....Prāta Vētras profesionālais līmenis Eirovīzijai būtu kā pats minimums, lai vispār varētu sapņot par konkurētspēju uz kādu 10. - 15. vietu finālā..." - pilnīgs mēsls, ko tu raksti.

Latvijai labus rezultātus varētu dod arī tevis nosauktā Pampāļciema kultūras nama ansamblis, ja solistam būtu daudzmaz sakarīga angļu valodas parsme...

Galvenais jau ir ideja - resp. melodija, stils, vienalga kas, kas skatītāju aizķers pirmoreiz dzirdot dziesmu.

Tas pats slavenais Endrjū Loida Vēbers pagājušogvad iesūkāja ar savu gabalu UK...

Aizsūtītu tos pašus SKy Forger :emotionviņi būtu augstāk

2 0 atbildēt

mūsdienās lai iekļūtu topos jāpārliecinās, ka tava mūzika un/vai izskats patīk nepilngadīgām meitenēm.

2 0 atbildēt

Es šo pasākumu neskatos jau no bērnības, bet šis raksts un komentāri mani nogalina...CIK NO JUMS TAD BALSOJA PAR TIEM PĀRĒJIEM, KURI BŪTU BIJUŠI LABĀKI EIROVĪZIJAI JA TAGAD TIK LIELĀM MUTĒM VARAT SKAĻI DIRST? 

2 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »