local-stats-pixel fb-conv-api

Kādēļ PER iesmirdēja Eirovīzijā?166

898 123

Vai tiešām nesaprot, nu nav tur nekā no dziedāšanas un mūzikas.
Lēkāt, bļaut mikrofonā un piedziedajuma 3 vārdus atkārtot. Jāņem pauze. Latvijas mūzika šobriīd smagi klibo. Neviens vairāk smagi negrib strādāt. Patīk gozēties kameras priekšā, apmeklēt burziņus un ierindot sevi pie latvijas mūzikas industrijas zvaigznēm. Lēti ļoti tas viss!

Latvijas grupa savā pusfinālā palika pārliecinoši pēdējā – 17. vietā. Tas nozīmē, ka Latvija šogad no 39 valstīm Eirovīzijā palika 37. vietā.

par manu mīļāko Lv bļaustekli ar bumbierformīgo ķermeni Anmary izgāšanos var palasīt pagājušā gada rakstā un saprast kādēļ šogad vēl dusmīgāks esmu!

http://spoki.tvnet.lv/kinomuzika/Anmary-izgazas-un-neieklust-Eirovizija/547965

un mans raksts par to kam vajadzēja vinēt Latvijas atlases finālā!!

http://spoki.tvnet.lv/slavenibas/SODIEN-Eirovizija/623359

Reklāma
Reklāma


898 123 166 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 166

0/2000

Šogad vispār nebija no kā izvēlēties ( ko sūtīt uz eirovīziju ). Tā jau dziesma nav TIK slikta, bet ne tērpi, ne dziesma un vēl jo mazāk priekšnesums ir domāts priekš Eirovīzijas. Laigan atceroties, kāda eirovīzija bija agrāk, tā vispār ir palikusi par kaut kādu plātīšanās šovu.emotion

0 0 atbildēt

Vārds vietā, vecais! Tāda sajūta jau kuro gadu, ka Eirovīzija ir palikusi Latvijas ziņā par izmēģinājuma lauciņu - izdosies iesmērēt to s*du pasaulei vai nē. Par Anmary govs līgošanos es vispār nediskutēšu. Labas mūzikas radīšana ir brīnums, ko retais spēj. Šeit tas ir tas pats, kas aizsūtīt kādu, kurš dzied

Ai čimblai čimblai rūdi, nu būs baigie sūdi :D i to labāk skanētu.

0 0 atbildēt

Uz Eirovīziju man ir labs variants ko sūtīt - Audience Killers, pašmāju, indie normāla grupa, ar skaistu skaņu. 

0 0 atbildēt

Ā, bet Dānijas dziesma vispār ir plaģiāts - kaut kāds K-Otic. I surrender. Kauns!

0 0 atbildēt

nu dažās vietās, viņi dziedāja nereāli šķībi, korī mani tā izdresēja, pacenties nodziedāt šķībi un kora vadītāja sāks tev lasīt lekciju par elpošanu, vai viņi paši nedzird jau ieraks'ta cik šķībi dzied, to jau var izlabot, jāzin tikai pareizās vietas kur pareizi ielpot.

0 0 atbildēt

piedziedājums jau vispār pizģec

0 0 atbildēt

'Eirovizijas standarti'  

Piedod bet tam cirkam standarti nav un nebus, manuprat pasakums ir vienadi vertejams ar Jauno vilni. 

0 0 atbildēt

dziesma sastāv no trīs vārdiem "here we go" cik garlaicīgi.. man ir kauns par šo dziesmu

0 0 atbildēt

Spoki, jūsu komentāri pat ir beztēmā! Ir skaidri redzams video, ka viņi uzspridzināja visu zāli un jūs vēl te ķengājat... Raksta autoram: Šis ir pirmais gads kopš Marijas un Prāta Vētras, kad latvieši beidzot lepojās ar saviem Eirovīzijas pārstāvjiem tāpēc, lūdzu, neizbojā to ar savu negatīvismu un nekompetencis... Ar ko tu esi labāks par Instrumentiem, Busuli, Kārli Lāci, čupu mūzikas ekspertiem, aktieriem utt, kuri PeR reāli pēc uzstāšanās slavēja un teica, ka tas vienkārši ir politisks un pirkts balsojums? "Mūzikas ekspert", es palasīju tavu tviteri - tur tikai tīnu jociņi un alus pudeļu bildes dominē! Apskatījos arī kā tu bildēs izskaties un saku PALDIES, jo beidzot zinu kā izskatās tipiskais spoku "aplicējs", kurš tik to vien dara kā raksta tizlus rakstus!

1 1 atbildēt
Debīliķu bars....
0 0 atbildēt

Mani angļu paziņas teica, ka eirovīzija sen jau ir prieks opjiem un omēm. Neviens jaunietis viņu neskatās. 

0 0 atbildēt

MAlači, ir forši,  pofig par visiem, pirmo reizi pats dzirdu. Man nereāli pozitīvs gabals liekas :D haha čuvak eta repčik :)

0 0 atbildēt

viens no sliktākajiem rakstiem 

uzskatu , ka tikai kratīšanās visu sabojāja , dziesma ir ņemama !

1 1 atbildēt

Autors normāli ar sūdainu dēli dabūjis pa galvu.

Latviešiem priekšnesums, salīdzinoši ar pārējiem, bija diezgan labs. Pašam PER arī neiet tik ļoti pie sirds, bet nu puiši ir centušies un to varēja ļoti labi just.

Savu nekam nevajadzīgo, heiterisko repliku paturi pie sevis. Varēji tad reāli pats iet pieteikties Eirovīzijai.

1 1 atbildēt

Es jau pirmajās sekundēs kad PER sāka lēkāt es jau zināju kad tas ar neko augstāku par otro vietu no beigām nedabūs. Šausmas. Es dzīvoju Īrijā un kad es redzēju mūsu Latviešus šādi nu cmon. Eirovizija ir konkurs kurš parāda katru valsti un ja citi no citām valstīm to skatās tad viņiem ir skatījums uz to kā tika nospēlēts Eirovīzijā (ne visi protams skatās viņu bet daudzi). Es aši mainīju domas par mūsu latviešiem pati un sāku jau vairāk piebalsot par Īru zēnu kas labi nospēlēja bet arī tas tika pēdējā vietā finālā un es ceru kad nākošgad mūsu Latvieši varēs ar galvu padomāt ko viņi sūta uz šo šovu. Tagat kauns būs teikt kad es esmu no Latvijas. Man viss šis atgādināja bērnudārzu ko PER nolēkāja. Un kad es redzēju kad viņam vēl ir pliks vēders es sapratu kad viņi visprār ar galvu nedomā ko paši dara. Es pēc šī nevarēju 2 dienas normāli dzīvot no šī visa redzētā. Man likās kad lietuviešiem bija arī s*ds bet redz kad dabūja vairāk par mums. Es ceru jad latvieši atvērs tagat acis un sapratīs ko viņi sūta uz Eirovīziju jo tomēr citas valstis to arī skatās un tās taisa ne tos labākos priekšstatus par mūsu vienmēr stipro un gaišo valsti. Lūdzu mīļie, apdomājaties ko jūs sūtat Eirovīzijā jo pēc tam kauns no mājas iziet ir.

0 0 atbildēt

Nu labi...tad es palikšu pamuļķa letiņš...PeR ir labas balsis un labas dziesmas...varbūt uzstāšanās nebija labākā...bet varbūt negribi pats pamēģināt uzkāpt uz skatues un dziedāt,kur visa pasaule skatās?? Tas ir grūti! Un ja arī tā uzstāšanās nebija pati labākā,ko tu apvaino grupu? "jo mūsu dziesma, grupa, un priekšnesums bija pilnīgs mēsls.´´     Nu zini....pats tu tādā krāsā :P

0 0 atbildēt

Ejiet jūs visi dirst! Paši aizbrauciet un "paceliet mūsu valsts klibojošo mūziku!" Un virsraksts ir pilnīgs sūds, atvainojiet! "Kādēļ PeR iesmirdējās Eirovīzijā?" Un kādēļ ""Alcohol is free" tika? Tātad pret jautru un foršu mūziku tev ir tāds emotion, bet pret Somiju, kur sacēlās vesels lezdiešu skandāls te  ir :no problems!: Un galvenais! PeR mierīgi, bez visādiem skandāliem atbrauca uz Latviju, Nē! Obligāti kādam bija jāsaceļ hajs! Aizbrauc TU nākošgad uz Eirovīziju! Es paskatīšos! 

0 0 atbildēt

vajadzeeja lbk suutiit per bet ar go get up dziesmu

0 0 atbildēt

Labrīt man, esmu laicīga, bet IBIO, eirovīzijā jau sen runa neiet par dziesmām, bet gan par valstīm!  Tauta balso par valstīm, kurš nu vairs tās dziesmas jau klausās. Un tik jau nu nolikt savējos, ekskjuzmī.. 

0 0 atbildēt

Gan jau šim būs daudz mīnusu , bet . . Atkal , tipiski latvieši - ja kkas neizdodas , kā gribējās , uzreiz visiem māka nodirst . Ja PER gūtu panākumus , nedomāju vis , ka tu tā runātu . Prieks par to , ka izsaki savas domas , bet tomēr , cieņu puišiem derētu izrādīt . Viņi ir bijuši uz lielās skatuves Eirovīzijā , kas jau ir kaut kas . Pati atzīstu , ka priekšnesums nebija priekš Eirovīzijas . Bet nu jā , pavisam apcelt gluži ar` nav jauki .

0 0 atbildēt
« 4  5  6  7  8 »