local-stats-pixel fb-conv-api

Kādēļ PER iesmirdēja Eirovīzijā?166

898 123

Vai tiešām nesaprot, nu nav tur nekā no dziedāšanas un mūzikas.
Lēkāt, bļaut mikrofonā un piedziedajuma 3 vārdus atkārtot. Jāņem pauze. Latvijas mūzika šobriīd smagi klibo. Neviens vairāk smagi negrib strādāt. Patīk gozēties kameras priekšā, apmeklēt burziņus un ierindot sevi pie latvijas mūzikas industrijas zvaigznēm. Lēti ļoti tas viss!

Latvijas grupa savā pusfinālā palika pārliecinoši pēdējā – 17. vietā. Tas nozīmē, ka Latvija šogad no 39 valstīm Eirovīzijā palika 37. vietā.

par manu mīļāko Lv bļaustekli ar bumbierformīgo ķermeni Anmary izgāšanos var palasīt pagājušā gada rakstā un saprast kādēļ šogad vēl dusmīgāks esmu!

http://spoki.tvnet.lv/kinomuzika/Anmary-izgazas-un-neieklust-Eirovizija/547965

un mans raksts par to kam vajadzēja vinēt Latvijas atlases finālā!!

http://spoki.tvnet.lv/slavenibas/SODIEN-Eirovizija/623359



898 123 166 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 166

0/2000

Piedod, bet tas ir pasaules Okartes LNT talantu šovs. Nevienu talantīgu vai izcilu mūziķi Eirovīzijā ieraudzīt nav iespējams. Ta ir politiska saspēle un viss, nekādas mūzikas tur nav. no ~60 Eirovīzijām cik grupas vari nosaukt, kas ar to palikušas slavenas? Abba, Selīna Diona.... palielam tas arī viss. Vienkārši mēslos nevajag piedalīties, tas arī viss.

4 2 atbildēt

"....Prāta Vētras profesionālais līmenis Eirovīzijai būtu kā pats minimums, lai vispār varētu sapņot par konkurētspēju uz kādu 10. - 15. vietu finālā..." - pilnīgs mēsls, ko tu raksti.

Latvijai labus rezultātus varētu dod arī tevis nosauktā Pampāļciema kultūras nama ansamblis, ja solistam būtu daudzmaz sakarīga angļu valodas parsme...

Galvenais jau ir ideja - resp. melodija, stils, vienalga kas, kas skatītāju aizķers pirmoreiz dzirdot dziesmu.

Tas pats slavenais Endrjū Loida Vēbers pagājušogvad iesūkāja ar savu gabalu UK...

Aizsūtītu tos pašus SKy Forger :emotionviņi būtu augstāk

2 0 atbildēt

kā jau te viens iepriekš teica ''gudri dirst nav malku cirst'' . eirovīzija kā tāda ir buļa sūds. cik izpildītāji ir izsitušies caur eirovīziju ? elija gouldinga ? 

 

malači bija P.E.R. pats priekšnesums mazliet padebīls, bet viņiem ir tikai 18 - 20 gadi ? 

1 0 atbildēt

tizlaku autora viedokli nesmu redzejis tev vnk ir kaut kada "kreisaa" muzikas gaume un tapec arii noliec to kas tev nepatiik dziesma ir pat loti laba skaidrs ir viens ka no muzikas neko nejedz un taa eirovizija nav janem par pilnu.emotion

2 1 atbildēt

Tur tak balsoja 14 gadīgas meitenītesemotion

1 0 atbildēt

Es teicu, ka viņi nekur netiks Spridzīgākie Eirovīzijas tvīti, bet tad Jūs man sametāt mīnusus un teicāt, ka es neko no Eirovīzijas nesaprotu...

Kas Latviju nākamgad pārstāves, paredzēt nav grūti. Būs kādi jauni mūziķi, kas var Latviju ievest finālā, bet visticamāk uzvarēs Tīna, un viņas vietu finālā arī nebūs grūti noteikt.

Bet, ja tā, tad, ja Millera Tīna padirsīs, tad viņš vairs nevarēs kukuļot žūriju. Līdz ar to beigsies neveiksmju gadi...

1 0 atbildēt

emotion Tipiskā latvieša žults. Pie tam lielākoties nepamatota.

3 2 atbildēt

Vienīgie, kas tur kaut ko varētu parādīt ir Prāta Vētra. Pārējie MUZIKANTI var iet uz bāriem spēlēt.

3 2 atbildēt

''Jāņem pauze. Latvijas mūzika šobriīd smagi klibo. ''

Klibo tikai latviešu veidotais popshits. Šie, starp citu, arī ir savējie: http://www.youtube.com/watch?v=0i6i3jPYAtM http://www.youtube.com/watch?v=qpuAAK_ayZ4

1 0 atbildēt

Bet tagad Eirovīziju arī ir pārņēmusi politika. No mūsu pusfināla tika tādas valstis, kas bija vēl sliktākas nekā Latvija, kā piemēram, Malta, Ungārija, Grieķija - kas vispār dziedāja par to, ka alkohols ir par velti, kā arī Rumānija, kur džeks dziedāja, jeb mēģināja to darīt, vai arī brīdi pirms uzstāšanās kāds bija uzšāvis pa pautiem, ka balss galīgi "auzās" bija aizgājusi.

Tā kā galīgi slikti tiešām nebijām

1 0 atbildēt

norm dziesma ko jūs pielienat! IDIŅI JŪS ESAT

2 1 atbildēt

Ak, Dievs, beidziet vārīties, nākošgad aizsūtīsim Kombuļu Inesi un tad jau tiešām vinnēsim!emotion

1 0 atbildēt

es jau sen kā to eirocirku neskatos, vienīgi žēl, ka latvija kur cilvēki ir apveltīti ar labiem muzicēšanas talantiem, cenšas pārkrievoties vai pāramerikāņoties, taisa visādus pop sviestus, dziesma varbūt nemaz nav tik slikta priekš radio, bet nu točna eirovizijai neder, autors pareizi visu ari pateica.

1 0 atbildēt
Lūdzu neapvainojies raksta autor, taču Eurovīzija ir mēsls un tas ir tikai jēls pasākums, uz kuru ir atnākuši pilnīgi
1 0 atbildēt

Nesaskatu neko nožēlojamu, ja Latviju iebalsotu tad visiem atkal vis patiktu....

1 0 atbildēt

Nebalsoju, kauna nav...Kad būs, kas skatāms, dod ziņu(vairs neskatos to balagānus)!emotion

1 0 atbildēt

Kāds eseju uzrakstījis. :D   Es tev varu gan piekrist, gan nepiekrist: Jā, man arī nepatīk tādas lietas, bet lai tauta sāktu domāt, nedrīkst domāt viņu vietā. Auni pretī gāzīs vai līdzi sekos.

1 0 atbildēt

eirovīziju sen neskatos, kad tā kļuva par eiro-āzijas šovu vienlaicīgi degradējoties dziesmu kvalitātes ziņā. neteikšu, ka man PER dziesma īpaši patika, bet likās, ka tā eirovīzijā aizķers gan un kādu labu vietu varētu nogrābt. noskatoties puišu uzstāšanos, sapratu, kāpēc tā nenotika, laikam tā lēkāšana bija pa daudz. citādi, par PER man ir pozitīvas domas, ievēroju viņus jau tad, kad šie pavisam zaļi ņēmās Cēsīs DzMP pasākumā un jau tad zināju, ka viņus vēl redzēsim... es gan nepiekristu, ka vajag tik nepieklājīgu raksta virsrakstu šajā gadījumā.

1 0 atbildēt

Vajag aizsūtīt Reiniku. Viņš varbūt visiem Latvijā ir izbesījis, bet viņš vismaz tālāk par otro vietu no beigām tiktu. Viņam ir gan pieredze, gan profesionalitāte. Why not? emotion

1 0 atbildēt

Pilnīgi piekrītu tavam rakstam. Un es uzkatu ,ka Latvijā ir uz vienas rokas pirkstiem saskaitāmas īstas grupas. Piemēram Prāta Vētra tā ir grupa ,tā ir grupa! Ja mazās meitenītes kurām ir apmēram 8-10 gadi preicē Per ,bet par īstām latviešu grupām neko nezin.

1 0 atbildēt
« 2  3  4  5  6 »