local-stats-pixel fb-conv-api

Kādēļ PER iesmirdēja Eirovīzijā?166

898 123

Vai tiešām nesaprot, nu nav tur nekā no dziedāšanas un mūzikas.
Lēkāt, bļaut mikrofonā un piedziedajuma 3 vārdus atkārtot. Jāņem pauze. Latvijas mūzika šobriīd smagi klibo. Neviens vairāk smagi negrib strādāt. Patīk gozēties kameras priekšā, apmeklēt burziņus un ierindot sevi pie latvijas mūzikas industrijas zvaigznēm. Lēti ļoti tas viss!

Latvijas grupa savā pusfinālā palika pārliecinoši pēdējā – 17. vietā. Tas nozīmē, ka Latvija šogad no 39 valstīm Eirovīzijā palika 37. vietā.

par manu mīļāko Lv bļaustekli ar bumbierformīgo ķermeni Anmary izgāšanos var palasīt pagājušā gada rakstā un saprast kādēļ šogad vēl dusmīgāks esmu!

http://spoki.tvnet.lv/kinomuzika/Anmary-izgazas-un-neieklust-Eirovizija/547965

un mans raksts par to kam vajadzēja vinēt Latvijas atlases finālā!!

http://spoki.tvnet.lv/slavenibas/SODIEN-Eirovizija/623359

Reklāma
Reklāma


898 123 166 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 166

0/2000

Nu labi...tad es palikšu pamuļķa letiņš...PeR ir labas balsis un labas dziesmas...varbūt uzstāšanās nebija labākā...bet varbūt negribi pats pamēģināt uzkāpt uz skatues un dziedāt,kur visa pasaule skatās?? Tas ir grūti! Un ja arī tā uzstāšanās nebija pati labākā,ko tu apvaino grupu? "jo mūsu dziesma, grupa, un priekšnesums bija pilnīgs mēsls.´´     Nu zini....pats tu tādā krāsā :P

0 0 atbildēt

Ejiet jūs visi dirst! Paši aizbrauciet un "paceliet mūsu valsts klibojošo mūziku!" Un virsraksts ir pilnīgs sūds, atvainojiet! "Kādēļ PeR iesmirdējās Eirovīzijā?" Un kādēļ ""Alcohol is free" tika? Tātad pret jautru un foršu mūziku tev ir tāds emotion, bet pret Somiju, kur sacēlās vesels lezdiešu skandāls te  ir :no problems!: Un galvenais! PeR mierīgi, bez visādiem skandāliem atbrauca uz Latviju, Nē! Obligāti kādam bija jāsaceļ hajs! Aizbrauc TU nākošgad uz Eirovīziju! Es paskatīšos! 

0 0 atbildēt

vajadzeeja lbk suutiit per bet ar go get up dziesmu

0 0 atbildēt

Labrīt man, esmu laicīga, bet IBIO, eirovīzijā jau sen runa neiet par dziesmām, bet gan par valstīm!  Tauta balso par valstīm, kurš nu vairs tās dziesmas jau klausās. Un tik jau nu nolikt savējos, ekskjuzmī.. 

0 0 atbildēt

Gan jau šim būs daudz mīnusu , bet . . Atkal , tipiski latvieši - ja kkas neizdodas , kā gribējās , uzreiz visiem māka nodirst . Ja PER gūtu panākumus , nedomāju vis , ka tu tā runātu . Prieks par to , ka izsaki savas domas , bet tomēr , cieņu puišiem derētu izrādīt . Viņi ir bijuši uz lielās skatuves Eirovīzijā , kas jau ir kaut kas . Pati atzīstu , ka priekšnesums nebija priekš Eirovīzijas . Bet nu jā , pavisam apcelt gluži ar` nav jauki .

0 0 atbildēt

Nujā... čaļi ar vaksētiem vēderiem jau sen visiem apnikuši un tiešām no dziesmas vienigie vārdi ko varēja saprast bija '' HEEREE WEEE GOOOOOO" ... nožēlojami.

0 0 atbildēt

atgādina kautkādu 90to gadu mūziku... iesprūduši attīstībā,tāpēc ir arīdirsā... un tišām,kam patiktos balsot par šitādu kaķu gaudošanu? ...

3 4 atbildēt

Par virsrakstu vien + esi pelnījis. emotion

4 5 atbildēt

Uzskatu, ka zviedri būtu uzvarējuši ,ja aizsūtītu šos čaļus-http://www.youtube.com/watch?v=2idy7TiByrA

Gan dziedāt māk, gan šovu uzstaisītu.

1 2 atbildēt

PILNĪGI PIEKRĪTU PĒDĒJAIS MĒSLS, KAUNS, KA AIZSŪTĪJA

iekrāso un magic :D

4 5 atbildēt

Stacijas tunēli čigāni ar ģitārām dzied labāk.

4 5 atbildēt

Labak butu uz eiroviziju sutijuši kaķa gaļu emotion

2 3 atbildēt

haters gonna hate

0 1 atbildēt

PER SMIIIIRD

0 1 atbildēt

Visi Tie ralfi ir vienkārši ķēmi,  tas nav ne stilīgi un Kruta.... Mums visu šitos busuļus ralfiņus un vēl veselu rindu ķēmu mēģina pasniegt kā ģēnijus ar nelielām dīvainībām, kas tā teikt piedod rozīni viņu radošajai darbībai.... A realitāte ir prasta kā pieckapeika viņi ir nekas vairāk kā aprobežotu muļķu bariņš... Un sūdīgākais ir tas ka visi sīkie točna domā ka tas ir stilīgi... Ka sikais ķēms pa skatuvi lēkā ar pliku guzu, vai uzvelkas uz skatuves saģērbies vecenes lupatās... UN Vis tizlākais ir tas ka nevienam nav iekšās atklāti viņiem pateikt ka visas viņu dziesmeles ir SŪDS.....Tiklīdz kā kāds ko tādu pasaka uzreiz tiek liktas pretī iedarbīgas frāzes, uztais kautko pats, vai arī tiek melsts ka pašam ne uz ko tādu nav drosmes utt.. Loģiski ka nekad neviens normāli domājoš vīrietsi nekad nekur nelīstu ārā ģērbies ka lēta mauķele, ar tik pat mauciski debīlu dziesmu..

Bet nu redz pie mums tas ir Drosmes un vīriš''kibas izpausmes veids... Un ka jau teicu tas skaitās kruta.

0 1 atbildēt

Kritizēt jau visi prot , izdari kko pats . Čaļi cenšas un cīnas .. Izdari pats kko , nevis tikai kritizē . Redzēsim kā tev ies eirovīzijā (facepalm)

1 2 atbildēt

100000% ka PER ir labaki par Kasperskys

0 1 atbildēt

Nebija arī nemaz tik slikti, kā tu viņus te nod*rsi. Man viņu dziesma un spridzeklīgums noteikti patika labāk par tiem kaucamgabaliem un visādu čingistāņu tautasdziesmām. Domāju, viss slēpjas dziesmas mārketigā un producentu darbā pirms tam (tjipa kuru vairāk iebāž radio, tā visiem pēc 100.reizes iepatīkas).

1 2 atbildēt

Vajadzēja sūtīt Samantu Tīnu, viņa vismaz ir ar iekšām, labi viņa ir tāda pati kā visi dziedātāji eirovīzijā, bet tad es domāju mēs vismaz būtu tikuši ārā no 1/2 fināla.

Man personīgi Tīnas dziesma labāk gāja pie sirds.

Un jums ??

0 1 atbildēt
« 4  5  6  7  8 »