local-stats-pixel fb-conv-api

Kādēļ PER iesmirdēja Eirovīzijā?166

898 123

Vai tiešām nesaprot, nu nav tur nekā no dziedāšanas un mūzikas.
Lēkāt, bļaut mikrofonā un piedziedajuma 3 vārdus atkārtot. Jāņem pauze. Latvijas mūzika šobriīd smagi klibo. Neviens vairāk smagi negrib strādāt. Patīk gozēties kameras priekšā, apmeklēt burziņus un ierindot sevi pie latvijas mūzikas industrijas zvaigznēm. Lēti ļoti tas viss!

Latvijas grupa savā pusfinālā palika pārliecinoši pēdējā – 17. vietā. Tas nozīmē, ka Latvija šogad no 39 valstīm Eirovīzijā palika 37. vietā.

par manu mīļāko Lv bļaustekli ar bumbierformīgo ķermeni Anmary izgāšanos var palasīt pagājušā gada rakstā un saprast kādēļ šogad vēl dusmīgāks esmu!

http://spoki.tvnet.lv/kinomuzika/Anmary-izgazas-un-neieklust-Eirovizija/547965

un mans raksts par to kam vajadzēja vinēt Latvijas atlases finālā!!

http://spoki.tvnet.lv/slavenibas/SODIEN-Eirovizija/623359



898 123 166 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 166

0/2000

99% piekrītu Tev!emotion

6 8 atbildēt

Tas drīzāk izskatijās pēc Repa..

Kaunsemotion

3 5 atbildēt

Vareja mani aizsutit es butu labak izpirdusi so dziesmu neka vini to nodziedaja!

3 5 atbildēt

Nu tu jau ar neesi labāks, MR Expert!!!! Lietuvas dziesma bija sūds, kas bija vēl sūdīgāks par mūsu pašu sūdu...

Ir 2 veidu Latvieši:

1) Tie, kas nod**š citus Latviešus, kas vismaz kko cenšas darīt

2) Tie, kas čurā biksēs aiz prieka par katru sīkumu

2 4 atbildēt

Daudzi , kas bija eirovīzijas līmenī netika ne tuvu finālam. Kā piemērām teica par Aišu, Sabīni bereziņu u.t.t., dziesmas ir pārāk bērnišķīgas priekš eirovīzijas, nu gudri tie speciālisti, bet kādēļ tad tādas dziesmas kā viņām augstas vietas ieņem ?

2 4 atbildēt
Autoram lkm sudigs pasnovertejums. Viss ir slikt un sudigi katrejais negativais spoks kam problemas ar savu dzivi -
3 5 atbildēt

nu bet protams atkal dirseji,nu nenodziedatu jus labak,idijotu bars.emotion

0 2 atbildēt
Iesāku lasīt līdz pusei un apnika lasīt tik tukšus vārdus. Es galīgi nepiekrītu Tavam teiktajam. Ja jau reiz Tu tik gudrs mūzikas jomā, un zini, kas cilvēkiem un kas nepatīk, tad kāpēc Tu nekandidēji iekļūt Eirovīzijā? Varbūt, piekrītu Tevis teiktajam par apģērbu, taču tas ir šovs - jo vairāk Tu atšķirsies, jo vairāk Tevi pamanīs. Manuprāt, mūsu puši bija malači un arī cilvēkiem patika viņu dziesma. Pie vainas, kāpēc puiši netika tālāk, bija tas, ka Latvieši balsot nevarēja un tas, ka mūsu kaimiņvalstis viena par otru paspēja balsot jau pirmajā pusfinālā...ja vien viņas zinātu, ka mūsu puiši tā 'uzspridzinās' skatuvi, es 100% varu derēt, ka kaimiņvalstis atbalstītu mūs. :) Es Tev iesaku savas negatīvās domas atstāt pie sevis, jo Tu pat nevari iedomāties, kā mūsu puiši centās. Latvija ir maza, bet redzi, mūs tomēr ievēro. :)
0 2 atbildēt

Fujjj, raksta autors izteicās ļoti nejauki. Man patika PeR, no viņu priekšnesuma vismaz nāca enerģija un jāpriecājas kaut vai par to, ka tas nebija standarta Eirovīzijas formāts, kas man personīgi ir noriebies līdz nelabumam.. Iespējams, ka netikām finālā arī tāpēc, ka nospēlēja politiskais - kaimiņi viens otru atbalsta.

Vienkārši nākamgad jācer, ka Eirovīzijas atlasē LV piedalīsies kāds tiešām talantīgs mūziķis vai grupa, nevis kā šogad - gandrīz visas dziesmas no kaut kādiem zviedru autoriem.. Nožēlojami.!

0 2 atbildēt
Jebal, dzivojot Uk nesamaca nosekot lidzi Eirovizijai. Riktigu kartejo lazu sanaca izmest... ieprieksejos gados nojautu, ja neparadisies jauni talanti, tad bus vel lielaka reka...
2 5 atbildēt
Jau vietējā izlasē vajadzēja izvēlēties ko normālu,bet protams ka mazās meitenītes sabalsoja par PER /facepalm/ Es uzskatu,ka vislabākā vietējā izlasē bija Tīna,jo viņai ir tiešām spēcīga balss,arī Niko/vai kā tur/ ar dziesmu One bij izcils. Pat youtubes koment par Niko labas atsauksmes,bet nē vajadzēja palaist kaut kādus šmurguļus :/ Bļāviens, kad es izaugšu pati aiziešu,ja vēl kādreiz tādu sviestu aizsūtīs(tiešām dziedu labāk par "lieliskajiem"PER)
1 4 atbildēt

Busuli nevienam nepārspēt!

3 7 atbildēt

Stulbie geju puikas. Viņu ģerbšanas stils ir apkaunojums visam viriešu dzimumam. Un viņu dziesma ir nemelodisks bezsakarīgs sūds.  Tākā lielākā daļa musdienu popmuzikas, tieši tādēļ klausos uplifting/vocal trance. Ir melodija, ir tira muzikāla balss, un ir normāli vardi emotion   Vēl chilstepam un 80's rokgrupām nav ne vainas.

3 7 atbildēt

Ble skatoties pat palika žēl PeR čaļus emotion

1 5 atbildēt

Cik var nolikt? Dziesma nebija nemaz tik slikta. Un, pirmkārt, viņi ''paņēma'' publiku, tas vien liecina, ka publikai patika.  Otrkārt, tas ir bizness, Latvijai netikt finālā, spriediet paši kāpēc, ja jau esat tik gudri:)

12 18 atbildēt

Un vēl pirms Eirovīzijas viņi bija teikuši : "Mēs esam vairāk kā gatavi." 

Kauns emotion

2 9 atbildēt
« 4  5  6  7  8 »