local-stats-pixel fb-conv-api

Kādēļ PER iesmirdēja Eirovīzijā?166

898 123

Vai tiešām nesaprot, nu nav tur nekā no dziedāšanas un mūzikas.
Lēkāt, bļaut mikrofonā un piedziedajuma 3 vārdus atkārtot. Jāņem pauze. Latvijas mūzika šobriīd smagi klibo. Neviens vairāk smagi negrib strādāt. Patīk gozēties kameras priekšā, apmeklēt burziņus un ierindot sevi pie latvijas mūzikas industrijas zvaigznēm. Lēti ļoti tas viss!

Latvijas grupa savā pusfinālā palika pārliecinoši pēdējā – 17. vietā. Tas nozīmē, ka Latvija šogad no 39 valstīm Eirovīzijā palika 37. vietā.

par manu mīļāko Lv bļaustekli ar bumbierformīgo ķermeni Anmary izgāšanos var palasīt pagājušā gada rakstā un saprast kādēļ šogad vēl dusmīgāks esmu!

http://spoki.tvnet.lv/kinomuzika/Anmary-izgazas-un-neieklust-Eirovizija/547965

un mans raksts par to kam vajadzēja vinēt Latvijas atlases finālā!!

http://spoki.tvnet.lv/slavenibas/SODIEN-Eirovizija/623359



898 123 166 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 166

0/2000

1) PeR nav Eirovīzijas materiāls

2) Konkurss pats pēc savas būtības ir mēsls

3) Vakar, skatoties finālu, man, piemēram nebija problēmas noteikt, kura valsts kurai iedos 10 vai 12 punktus

4) Gan Lietuvas, gan Igaunijas dziesmas arī bija mēsli

5) Uzvaru pelnījusi bija Ukraina

7 1 atbildēt

Paņēma publika, viņai patika. Kāda starpība tagad par vietu? Noklausies vēlreiz un paskaties, paklausies publikas reakciju. Pats galvenais jau nav vieta, bet gan tas, ka publika tika iekustināta, un viņi bija kā bumba, kas atklāja eirovīziju. Ir labs, bet es piekrītu, ne priekš eirovīzjas. Tas ir priekš cilvēkiem. 

7 1 atbildēt

Beidz te gudri dirst. Kā Tu domā kapēc viņi tika uz eirovīziju? Tapēc ka par viņu balsoja, tātad tik slikts priekšnesums nebija kā Tu te raksti, vienkārši tā visa eirovīzija ir viena politika un čomošanās.

Man vienalga lieciet kaut vai man 100 mīnusus, bet 100% taisnība Tev nav.

8 2 atbildēt

dirsties jau var un māk visi, bet kad kkas jādara - visi sēž malā un pat mazo pirkstiņu nekustina. 

un lai arī man PER ne īpaši patika, bet tomēr jāatdzīst, ka otrajā pusfinālā viņiem bija viena no labākajām dziesmām, bet Eirovīzijas problēma ir politika - valstis balso par valstīm, un pat tad, ja mēs no Latvijas aizsūtītu otru Rihannu, mūs ieliktu pēdējā vietā, jo mums nav tik laba politika, lai par mums balsotu. un ne jau tpc mēs netikām finālā, ka bija tā sliktākā dziesma. 

aprobežotā latviešu tauta - beidziet sēdēt pie pc, pūt un nodirst visu pēc kārtas - ejiet paši mēģiniet ko darīt un tad nīdat te par visu.

13 7 atbildēt

Pēc manām domām, latvija labi nodziedāja! Vienīgais nebija neviena kaimiņa mums un daudzas valstis nemazs nezināja kur tāda Latvija ir..!

6 0 atbildēt
Mēs nemaz nevaram vainot "kaimiņus" . Viņi par mums nevarēja balsot, jo bija pirmajā pusfinālā, a mēs otrajā. Tāpat, daudz kam šajā rakstā var piekrist, bet tik ļoti nolikt mūsējos ar nevar! Tu teici "jābūt kā minimums Prāta Vētras līmenī ", kurš, KURŠ mums ir augstākā līmenī ?!? - Maestro un Vaikule, bet viņiem to Eirovīziju na*uj vajag, tāpat naudu var sapelnīt un būt slaveni visā Krievzemē.
6 0 atbildēt

komentātāji ir nožēlojami ne dziedātāji kuri centās. mazie, viszinošie kritiķi.

7 2 atbildēt

nu ja ,letins lika rakstu, kurs tikai gudri dirst mak un audzet dirsu sezot pie PC.. sasniedz to ko vini ir sasniegusi un tad saac dirst un gudri runaat kas bija pareizi un kas nebija.. pilnigi riebjas taisiit valaa taadus rakstus..

6 1 atbildēt

Un tu mācētu labāk? 

Man patika puišu uzstāšanās, lai gan jāatzīst, ka nav īstā dziesma Eirovīzijai. Plusā piekrītu šeit rakstītajam, ja ir jābeidz tā debīlā žūrijas būšana, kura visu parasti sačakarē.  Būtu tikai skatītāju teikšana, i būtu daudz lielāka iespēja ja ne uzvarēt, tad vismaz tikt Eirovīzijas finālā.

6 1 atbildēt

 

Eirovīziju neskatījos, neko nezinu, bet par kādu tur mūzikas kvalitāti var runāt? Eirovīzijā tas nav kritērijs. :D Tāpēc teikt, ka PeR nekur netika dziesmas kvalitātes dēļ, nebūtu pareizi. Vislabākie ir posti tumblr, kur neitrāli amerikāņi spriež par Eirovīziju, piemēram, "as far as i can tell from my dash there’s some sort of gay musical olympics going on that only europe was invited to" un tā tālāk. :D Rakstā tā, protams, ir tikai brīva SAVA viedokļa izteikšana, bet, to pasludināt par kaut ko izcili pareizu un kā vienīgo viedokli, ir galīgi bēdīgi. Lai par iemesliem, kāpēc Latvijai neizdevās, spriež īsti mūzikas kritiķi ar saprašanu savā jomā. :)

5 0 atbildēt

Nopietni, jūs to pasākumu vēl uztverat nopietni? Jums nav dzīves, lai rakstītu speciālu rakstu, lai noliktu mūsējos(latviešus, kurus ir iebalsojuši citi latvieši), vai arī komentētu ar iznīcinošiem komentāriem, kurus lasot ir sajūta, ka notiek sacensība, kurš izgrūdīs vairāk žults par kaimiņu.

Nekas nav tāds noticis, neviens nav miris, kara arī nav. POHYOLO.

6 1 atbildēt

un ja tiktu finālā tagad viņus slavinātu? :) tu esi tipiskais latvietis,kas visus var tikai nolikt!

6 1 atbildēt

Paskaties vēlreiz ierakstu, nebija tā, ka visi sēdējā/stāvēja un truli blenza. Bet vispār nolikt jau visu ir viegli. dziesma vienkārši nebija piemērota eirovīzijai, bet slikti viņi nenodziedāja. 

7 2 atbildēt

Besī ārā šitie heiteri! Paši neko nemāk, bet apceļ citusemotion

4 0 atbildēt

Es kopš Music Thief negodīgās nolikšanas no trases vairs Latvijas eirovīzijai nesekoju līdzi.

Kopš sēž žūrija , es tikai gardi pasmejos par mūsu mūzikas pseidoekspertu iesūtīto dziesmu.

4 0 atbildēt

izlasīju tavu otru rakstu, man liekas ka tu esi pedons, brīnums ka tev Ralfa veeders nepatiik..

5 1 atbildēt

Nu es Latvijas Eirovīzijas nacionālajā atlasē pamatīgi vīlos 2009. gadā. Kopš tās reizes uzskatu, ka Eirodziesma ir pēdējais sūds, jo Intars Busulis tajā uzstājās ar dziesmu "Sastrēgums" un pēc tam bez problēmām Eirovīzijā uzstājās ar šīs dziesmas krievu versiju "Probki". Bija tā vērts līst pakaļā Krievijai? Tāpat palika pēdējā vietā pusfinālā.

4 0 atbildēt

eirovīzija pati par sevi ir izsmēlusi savus resursus, tā notiek ar visiem festivāliem laika gaitā un arī šis nav izņēmums... un arī laika gaitā lielākajai daļai gan skatītāju gan dziedātāju ir zudusi interese par šo šovu (pareizi pateicu "šovu" jo arī viss tas ir pamatīgi uzpūsts... ja jau reiz vadītāji nevar paiet ar kājām bet braukājas ar segvejiem (vai kā nu tur pareizi viņus sauca) kas būs talāk? ar labo braukās pa skatuvi!? varbūt mums pašiem to pamēģiāt un miers!?

es paskatītos šo raidījumu vienīgi tad ja prāta vētra atkārtoti aizbrauktu uzstāties un tas nav aizliegts... piedalīties atkārtoti nedrīkst tik tad ja ir bijusi pirmā vieta.... bet diemžēl neticu vai PV būs ieinteresēti vēlreiz doties uz šo pasākumu un riskēt ar savu vārdu....

4 0 atbildēt

Dziesma nebija jau nemaz tik slikta un diez vai tu varētu uzkomponēt labāko jebkurā gadijumā no latviešu eirovizijas dziesmām ši bija vislabākā. Izskatās, ka tu mētā baigo gudreli, bet nejau te kaut kāda dziesma vainīga, bet gan tas, ka pati eirovīzija dirsā ir sagājusi. Musiqq dziesma bija viena no eirovizijas vislabākajam ,bet viņi netika finālā. Galvanais iemesls ir tam, ka eirovīzija gadu laikā vairs nav konkurs, kur var vērtēt dziesmas, bet gan bedre, kur mēģina uzvārīties to veidotāji. Jo mazākas valstis pirmās izmet, jo lielākām valstīm ir iespēja vairāk balsot. Žurija jau kādus 10 gadus ir korumpēta.

10 6 atbildēt

tik švaki, jo startēja pirmie?

4 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »