local-stats-pixel fb-conv-api

Latvijas sagatavotība, armija ,ieroči un obligātais militārais dienests.289

964 21

Sveiki visi šeit būs īss raksts par ,jūs jau nojaušiet Latvijas armijas stāvokli, ieročiem ,kā karavīriem tā arī civilajiem, kā Latvija var sagatavoties karam, par obligāto militāro dienestu utt.

Saistīti raksti:

Latvieši esat gatavi 12.daļa (Šaušanas treniņi pa lēto ,airsoft un vēl.)

Latvieši esat gatavi (5. daļa kā sagatavoties karam.)

Latvieši esat gatavi (3. daļa pašaizsardzība un ieroči).

964 21 289 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 289

0/2000

Esmu šāvis ,no 223. remington aizslēga tipa šautenes. 

Ps. Neruna par cilvēku ,neko nezinot par viņu.

0 0 atbildēt

Vai tad nevajag 18....?

0 0 atbildēt

Esmu šavis pat no mini-gun un rpg7 ,ja tu runā par call of duty.

0 0 atbildēt

Es domāju ,ka to vajadzētu darīt pirms kara. Tā pat kā ar jebkuru lietu kurai gribi sagatavoties.

0 0 atbildēt

Ne jau tu zināsi ,kā šaut no ložmetēja ,vai pat no vienkāršas ****oles no pirmās reizes. Atceros ,kad šavu no aizslēga tipa šautenes ,itkā kas ko zināt pacel aizslēgu atvelc ,ielādē patronu ,nolaid aizslēgu un šauj.....tā pat bremzēju ,jo izrādas nezināju ko daru emotion

0 0 atbildēt
Sievietei ieroci?emotionTas pats ,ka iedot granātu perteķim!emotion
0 0 atbildēt

Medikamentu krājumi Latvijā ir pietiekoši, tāpat arī visāda veida lauka hospitāļi utt., varbūt morāli novecojuši, bet ir. Valsts materiālajām rezervēm ir arī degviela, tikai degviela vairāk ir uz papīra, līgumi ar tankštellēm par uzglabāšanu. Un tad kad sāksies lielā jezga, iestāsies force-major situācija, kas visticamāk varētu būt par atrunu līguma nepildīšanai. Sanāk ka degviela ir un tajā pašā laikā viņas nav.

0 0 atbildēt
Es neskatos neko kam beigās ir .ru
0 0 atbildēt
Un 4000 eiro par ieroci ,kas maksā labi ja 500/600 ir vienkārši murgs.
0 0 atbildēt
Pauti man ir, kāmēr tev viņi ir iespiedušies iekšā un krāna vietā tev ir vertikālas lūpiņas. Es nevaru īsti ņemt par nopietnu cilvēku, kas raksta anonīmi. Un paldies par komentāru, jo tagad es zināšu, ka likt šo rakstu katru dienu. Paldies urla.
0 0 atbildēt

Man ir jautājumi pavisam vienkārši autoram. Esi bijis kādā NBS vienībā? Zemessardzē, Profesionālā dienestā utt? Esi kādreiz šāvis ar ieroci? Ja esi tad ar kādu? Esi kādreiz piedalījies militārā pārgājienā? Ar visu munīciju, ieročiem, uzkabēm un visu dzīvošanai priekš 3 un vairāk dienām?

0 0 atbildēt

5.56mm kalibrs tieši ir radīts lai tas brīdī kad ieiet ķermenī sāktu rotēt saplēšot pēc iespējas vairāk audu tādejādi taisot lielāku brūci un attiecīgi ātrāk nogalinātu!

Un 7,62 ir tas kas bieži vien "izšuj" cauri pretiniekam.

Ne jau aiz gara laika onkas pieņēma neefektīvu ieroči bruņojumā.

0 0 atbildēt

Nosauc man draudus, kas pašlaik varētu apdraudēt Latviju, lai mums vajadzētu mobilizēt visus spēkus??? Ja nav grūti atbildi uz pārsi maniem jautājumiem un es tev pasniegšu ideju uz ko vajadzētu rakt..

0 0 atbildēt

Un būs kā ASV, ka ik pēc dažām dienām kāda skolā notiks apšaude, jo kāds apceļ kādu. Protams, debīliķis nevar saņemt atļauju uz ieroci, bet no****īt kādai paziņai gan varētu.

0 0 atbildēt
Kāpēc tu domā mēs to nevaram. Tas ir pilnīgi iespējams.
0 0 atbildēt
Skatijos tavu komentāru un nenocietos. Tu par mani neko nezini. Visu es nezinu, bet es mācos un to ko zinu mācu citiem. Kaut kā 929 cilvēkiem patīk tas ko es daru.
0 0 atbildēt
Em...labi. Drīz iestāšos un tad zināšu visas pakāpes karavīram.
0 0 atbildēt

Un Tātas ņemot vērā visu iepriekš mūsu starpa runāto, Vai tu tiešām domā kaKāds baidās no tā ka nāks KRIEVS???

0 0 atbildēt
Piemēram?
0 0 atbildēt

pieredze ir gauzham sudiga... Es kaa IeVP algotnis ieguvu daudz lielaku pieredzi neka tie kas armijaa izniekoja laiku. Visi mani kolegi kuri bija armijaa atzina ka IeVP apmaaciiba un trenini daudz vairaak devushi nekaa tas ko armijaa viniem bija... armija vienigais ko tev reali iemaca ir paklauties vadibai, shaushana un viss parejais, kas tiesham vajadziigs pieredzei kas reali noderetu kara gadijumaa obligatajaa dienestaa ir nabadziigaa liimenii. 

Obligatais dienests arii uzliek pienakumu, ja tevi kara gadijuma iesauks dienesta tu nevaresi atteikties, jo tad skaitisies dzimtenes nodeveejs... tev to vajag? lekt zem lodes pec kkaada debila onkula paveles? Es ja karoshu, tad taa kaa Es veleshos... nemaz neceri ka izdienejis armiju tev kads dos ieroci un teiks - ej puis un sadod ienaidniekam pa pakalu, tevi vnk aizsutiis droshaa naavee un viss... bet taadi kaa Es taipat laikaa domaas ka palikt dziivam lai varetu novakt pec iespejas vairak ienaidnieka

0 0 atbildēt
« 2  3  4  5  6 »