local-stats-pixel fb-conv-api

Latvijas sagatavotība, armija ,ieroči un obligātais militārais dienests.289

964 21

Sveiki visi šeit būs īss raksts par ,jūs jau nojaušiet Latvijas armijas stāvokli, ieročiem ,kā karavīriem tā arī civilajiem, kā Latvija var sagatavoties karam, par obligāto militāro dienestu utt.

Saistīti raksti:

Latvieši esat gatavi 12.daļa (Šaušanas treniņi pa lēto ,airsoft un vēl.)

Latvieši esat gatavi (5. daļa kā sagatavoties karam.)

Latvieši esat gatavi (3. daļa pašaizsardzība un ieroči).

964 21 289 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 289

0/2000

Jā! Traktoristus par tankistiem,kapračus par atmīnētājiem un ceļu policistus (ar radariem) par snaiperiem!!!!emotion

0 0 atbildēt

fok dis, neiešu nekādā gadījumā, cīnīties par valsti kura tevi tur apzināti nabadzībā...

0 0 atbildēt
Varēji raksta vietā ierakstīt- daram kā Igaunija, un viss.
0 0 atbildēt

Doma jau laba NBS speku palielinashanu,BET valsts nespej nodrosinat ar nepieciesamo jau esosos cilvekus armija/zemessardze/jaunsargos.No sakuma ir jadoma par to ka nodrosinat ar pienacigu ekipejumu tagadejos pirms nem klat vairak cilveku.kada tab butu jega,ka esi armija ar vecu sauteni un vecu ekipejumu,nerunajot par tehniku,kutrai lielaka dala nav drosa,nav nekada brunojuma. pats esmu zemessargs,un savu ekipejumu esmu sapircis pats,iznemot formas terpus un ieroci.uzkabes,somas un visadus sikumus esmu pircis pa savu naudu,jo valsts nespej nodrosinat ar jaunu un ertu ekipejumu.

tpc vispirms jadoma par ekipejumu,nevis cilveku skaitu palielinasanu.

0 0 atbildēt

 Tātad tava ideja ir iesaukt visus vīriešus no 18-88 gadiem ? Nu tad varam iesaukt arī sievietes ,tad būs līdzsvars.

0 0 atbildēt

Ar zemstobra granātmetēju.

0 0 atbildēt

Kas ir tas ir emotion

0 0 atbildēt

nesaprotu kā obligātais dienests varētu atrisināt bezdarbu

un

spaisu appīpējušies un nodzērušies un atsaldeņi tpt nekļūs par normālu sabiedrības daļu.

0 0 atbildēt

Pašreizējā situācija man držiāk izklausās pēc neirotiskas psihozes...

Vai tu tiešām uzskati ka mūsdienu 18 gadīgais ir gatavs tādai atbildībai ka ierocis..???

Un vai tu tiešām Domā ka Krievs ir tik atsaldēts lai līstu pie mums un riskētu ar kodolkaru.??

Vai tu uzskati ka ierocis atrisinās krievijas uzbrukuma visu jautājumus..

Beidz fantazēt, ja būs karš ar Krieviju, tad ne tu un ne tavi krutie stroķi to atrisinās, to atrisinās ballistiskās raķetes, un mēs būsim tie kas ies bojā no radiācijas, un ja nepavewiksies un mēs tomēr to pārdzīvosiem mēs nomirsim no bada... Jo mūsu valstij nav civilās aizsardzības kā tādas..

Un Civilā aizsardzība ir kā reiz kas mums būtu jāatīsta, Jāsapērk gāzmaskas, jāveido Patvertnes, dzeramā ūdens krājumi, pārtikas krājumi, Medicīnas rezerves, jāziglīto cilvēki, Piekrītu ka skolās vajadzētu aizsardzības mācību, kurā nevien iemācītu kautvai ieroču mācības pamatus, bet piemēram ko draīt, ja notiek kāda nelaime, kur iet pie kā griezties, galu galā kā pārsiet brūci utt.. Lūk par to ir jādomā, nevis par to kā apbruņot tīņus lai tie nomočī viens otru vēl pirms kas sācies. Un nevis jāpērk kautkādas 20 gadus vecas bruņumāšīnas, kuras tā pat drīz svalkā varēs atdot..

Un vispār man šī panika kas te ir ap To Krieviju ir nekas vairāk kā kārtējais biznesa plāns, kā ielīst mūsu kabatās, un kāds treknais lops atkal trekni ieraustu.. Un šādi raksteļi to tikai veicina... Es jau reiz rakstīju Par to kapēc visi mūs grib aizsargāt...

0 0 atbildēt
Nedomāju, ka mūsdienu jaunatne spētu ko tādu... Un es domāju, ka tavu tekstu būtu vieglāk uztvert, ja tas būtu gramatiski pareizs...
0 0 atbildēt
Pati esmu jaunsargs un domāju, ka tas pilnīgi noteikti nav visiem. Ja piespiestu pusaudžus darīt to, ko viņi negrib, labi nebūtu. Brīvprātīgi vienmēr ir labākais variants sakarā ar pusaudžiem. Ja spiež darīt to, kas cilvēkam nepatīk, nekas labs nevar sanākt
0 0 atbildēt

Neaizmirsti, ka ir arī atsaldeņi, kas nekautrēsies pieliet ieročus arī ikdienas strīdos, līdz ar to, kategoriski iebilstu, vai gluži otrādi - smaga psi* pārbaude + latvietis otrajā/trešajā paaudzē un ir lojāls lv.

0 0 atbildēt
Taisnība, bet vai tiešām jaunieši ies uz jaunsardzi tikai tāpēc ka tas ir jādara? Vienmēr atradīsies gudrīši, kuri izdomās kā to apiet. Diezgan daudziem patīk jaunsardze dēļ kompānijas, un tas ko māca ir lielākoties par to, kā izdzīvot, aizsargāties, neatliekamā palīdzība, kas ir tiešām noderīgas lietas. Daudzi no mūsu vienbas ies uz zemessardzi, kad būs pilngadīgi. Zemessardze manuprāt ir vislabākais variants. Iemāca visu, kas nepieciešams bet nav uz pilnu slodzi, var nodarboties ar profesiju, ko var veiksmīgi apvienot ar zemessardzes mācībām.
0 0 atbildēt

Šaut neesmu nekad šāvis, bet ja ajadzētu un būtu tāda situācija, iemācītos ātri vien.  Par pārējo pats māku parūpēties, dzīvoju uz savām kājām kopš bērna gadiem!

0 0 atbildēt

Kurā daļā es teicu viegli iegūstami? Jā ,ieroči vajadzētu būt pieejamāki ,bet ar nosacijumu ,ka parbaudes ieroču licences iegūšanai ilgtu kādus 4 mēnešus ,lai poligonā ,policjas iecirknī un pie arsta cilvēki varētu redzēt vai tu spēj apieties ar ieroci ,iemacīties pamat doršības noteikumus ,vai tev ir krimināla pagātne un galvenais vai esi garīgi vesels. Pēc tavas loģikas katram policistam vajadzētu būt potenciālajam massu slepkavai ,kas piedzersies un visus apšaus? Drosi vien teiksi ka nē ,tad kāpēc cilvēks ,kas ir lojāls valstij ,maksā nodokļus un ir izgājis visas procedūras nevar aizsargāt sevi savu ģimeni un var būt pat valsti kara gadijumā.

Mēs nevaram sekot amerikas piemēram. Lai gan tu vari nepiekrist ,bet viņu konstitūcijā rakstītais punkts par to ka viņiem ir tiešības turēt ieročus dod spēju patiešām kontrolēt valsti gan no iebrucejiem gan tirāniem ,bet protams cena tam ir augsta.

Visiem ieročiem jabūt reģistētiem un valstij jabūt pilnai kontrolei. Ja mes runājam par bērniem ,tad viņiem jabūt izglītotiem ,viņus pat var aizvest uz šautuvi ,kad sasniegs kadu 12 gadu vecumu ,bet ieročus ir jātur ieslegtus seifā. Ja kāds bērns tomer uzrīkotu slaktiņu domaju ,ka vecākam vajadzētu būt sodītam ,jo viņš vai nu ietekmēja bernu ,nesniedza morālu atbalstu un galvenais ļāva brīvu piekļuvi ierocim. Tomer ir vienmēr varbūtība ,ka bērns ir vienkarši jucis prātā ,jo normals berns nerīko massu slaktiņu un ierocis pie tā ,ka bērnam ir slimas novirzes nav vainīgs.

0 0 atbildēt

Es neteicu ,ka nevar nopirkt ,es teicu ,ka ir dārgi.

Militārās mācības katrā novadā ir ļoti laba ideja. emotion Nezinu ,vai jau esi apskatijies ,bet es izveidoju rakstu par arsoft lietošanu ,gan civilajām ,gan militārām vajdzībam. 

0 0 atbildēt

Tev ir G36 šautene? Vari parādīt foto lai varētu redzēt kā izskatās?

Nu jā ir cilvēki ,kuriem tas patīk un citi kuriem nepatīk ,bet man gan tas patīk un domaju tā ir laba ideja.

0 0 atbildēt

Atbalstu militāro armiju no 1. klases, lai bērniem ieaudzinātu disciplīnu, bet ar katru klasi jau iemācīties rīkoties ar ieročiem un utt. Tie, kas gribēs varēs iet uz armiju, bet tie, kas nevēlas, tie varēs turpināt savas hobijus (sports, māksla un utt.). 

0 0 atbildēt

Ja godīgi man liekas tā tāpat izskatās labi. Protams ,būtu labi uztaisīt taktisko versiju. Nomainīt laidni uzstādīt aizmugurējo un priekšējo ****oles rokturi .sarkanā punkta tēmekli 30 patronu aptvere un tu esi gatavs. Vienīgi nezinu ,vai ar likumu ir atļauts modificēt ,visas šī ieroča daļas un kāds bija patronu limits magazīnā.

0 0 atbildēt

Ir tādas ,kas 150 patronas turēs ,jā tādas arī ir ,bet ar viņām itkā esot daudz problēmu. Šautuvē ar divām patronam magazīnā ?

0 0 atbildēt
« 2  3  4  5  6 »