local-stats-pixel fb-conv-api

Latvieši esat gatavi (3. daļa pašaizsardzība un ieroči).105

« 1  2  3  4 »
731 9 105 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 105

0/2000

kara stavokli nezvai kads tev prasiss licenzesemotion

35 0 atbildēt

Jāvelk no skapja sava ****ole - tikai žēl, ka putu.

Kautkāds sviests, vārdam p.i.s.t.o.l.e. ir cenzūra. WTF

25 0 atbildēt

gudrs ievads,  dažu ieroču modeļu pārskaitījums, kaukādas cenas nez no kurienes, un principā nekā vērtīga stāsta kontekstā.....principā bezvērīgs ieroču pārskaitījums , kur lielāko daļu nemaz nevarētu pie mums iegādāties, ne vārda par ieroču apkopi, rezerves daļu iegādi...nerunāsim par tādu lietu -kur dabūt patronas...kur nu vēl par uzbūvi un lietošanas specifiku....īpāši man patika patronu raksturojums - tā resnāka un bla bla bla.....

14 1 atbildēt

Iegūt licenci ir tikai pirmais solis. Noderīgi būtu zināt,ka ieroča uzglabāšanai obligāti vajadzīgs seifs.Arī nedaudz biedē tas fakts,ka var iekulties sūdos,ja kāds ko izdara ar uz mana vārda reģistrēto ieroci.

10 0 atbildēt

Nu tā kā daudz kur diezgan garām un virspusēji.  Mosin nagant es neesmu redzējis nevienu sludinājumu, ka kāds pārdotu, nerunājot par lee-enfield. un ja pārdos tad noteikti ne par 200eur

ak-47 un ar15 un citu tipu šautenes var iegādāties, BET  tikai pusautomāta darbības un cena ir griestos. paskaties SS.lv.

''Ar to var šaut llīdz 40m ar 00 buckshot munīciju (visspopulārākā un tāds kā standarts priekš pašaisardzības) vai līdz 75m ar "slug" jeb vienu lielu lodi. '' - a kas notiek 41 un 76m? lode nokrīt uzreiz? emotion renkuļi un lode lido daudz tālāk, un ir nāvējoši/a. nevajag datorspēļu aprakstos lasīt par ieroču veiktspēju. Par lodēm, 7.62 vai 5.56 (.223, pēc kā var labāk saprast atšķirību pret .22cal), 7.62 lodei svars svārstās no 8-12g, savā ziņā taisnība jau ir ka 3reiz smagāka kā 5.56 jo tai svars ir parasti 3.2-4.8g. Par to, ka smagāks ierocis vajadzīgs, lai šautu 7.62 gan nepiekritīšu, .30-06 šaujot ar karabīni kurai ir plastmasas laidne un kura sver nedaudz virs 3kg, atsitienu nejūt, jo var pateikties gumijas amortizatoram laidnes galā.

Un par pārbaudēm, nu nav tās tik trakas, un jā ir jāglabā ierocis seifā. 

p.s. bises ja nekļūdos var iegādāties privātmāju īpašnieki, kas atrodas nomaļās vietās (šo tiešām 100% nezinu) un mednieki, kas nokārtojuši teoriju un šaušanas eksāmenu, karabīnes, mednieki kas ir nokārtojuši karabīnes šaušanas eksāmenu. nemednieki reāli varētu mēģināt iegūt atļauju pašaizsardzības ieroča (****ole/revolveris) atļauju.

7 0 atbildēt

emotionMēs karam vai zombiju apokolipsei gatavojamies?? 

6 0 atbildēt

16. Lai varētu pārlādēt ieroci ar pieņemamu ātrumu ,bez modifikācijām aptverei ,iesaku patronpadevēju ,kas būtībā ir metāla stīpa ,kas apkļauj patron aizmugurējo daļu un ļauj tev tās sastādot rindā atri ielādēt ierocī.

Man liekas ideāli ir uz sks  uzstādīt ****oles rokturi piketini sliedi,atvelkamo laidni,atstāt parasto 10 patron iestrādātu aptveri un uzlikt polimēra apdari + paņemt un vienmēr nēsāt vairākas stīpas. (Varbūt kāds nezin bet daži sauc sks par nabaga cilvēka ak47)

.. patronpadevēju ,kas būtībā ir metāla stīpa .. - to sauc par aptveri, bet to mehanismu, kas veic patronu padošanu ierocim, sauc par "magazīnu" emotion

5 0 atbildēt

17. par krieviem jāsaka kā ir, ko zinam visi un AK-47 ir uzlabots vācu šaujamierocis, tā kā krievs nav izgudrotājs + pie AK 47 strādāja vācu inženieri un ieročmeistari, kuri tika pēc kara pārņemtiu krievu pusē... Krievam nav tik daudz intelekta, lai izgudrotu ko labu, krievi pat nemāk nokopēt kvalitatīvi, kur nu vēl izgatavot

5 0 atbildēt

Pēc Latvijas Satversmes- Cilvēks uzskatāms par nevainīgu, līdz viņa vainanav pierādīta. Un Valsts nevis Tevi pataisa par noziedzinieku, bet pārliecinās, ka viss ir kārtībā. Nevar ielīst cilvēka galvā un zināt kas patiesībā viņam prātā un cik kārtīgs cilvēks.

Es neatbalsut ieročus mājās, dēļ tā, ka cilvēks var likties normāls, bet kādreiz sadzerties vai velnsviņzin kas uznākt un iet kādu šaut nost. 

 

Labs piemērs-kaimiņš, kurš senāk mēģināja nošaut manu tēvu. Vēl aizvien caurums sienā. Galīgi neatbalstu. Un + vēl, ja Tu ieroci kkā ne ta izmantosi-Tevi par to paņems priekšā, pat tad, ja Tu būsi kādu aizstāvējis. Likumdošana nav tā pretimnākošākā. 

4 0 atbildēt

Kastete- LATVIJĀ IR AIZLIEGTA VISPĀR AR LICENZI VAI BEZ!!! 

3 0 atbildēt

Starpcitu SKS bija mūsu pieminekļa goda sardzē

2 0 atbildēt

Kas tas par kalašņikova krutku,kuru izjaukt ar āmura un skrūvgriežņa palīdzību tikai var??emotion

2 0 atbildēt

Pēc sia Sportland statistikas datiem, Latvijā populārākais sporta veids ir beisbols, jo gada laikā ir pārdotas 3000 beisbola nūjas, 3 bumbiņas un 1 tvērējcimds. Tas nozīmē, ka esam ne tikai labi bruņoti, bet arī ar labu fizisko formu. 

2 0 atbildēt

Kopš kura laika Glock ir Heckler & Koch ražojums??

2 0 atbildēt

Uzcep lūdzu nākamo rakstu par tādām tēmām, kā vieglāk izkļūt no pilsētas krīzes/katastrofas laikā, orientēšanās dabā, maskēšanās īslaicīgā/ilglaicīgā slēpnī piemēram mežā, kā pārvietoties mazāk pamanītam(piem pēdu slēpšana dabā), ko ēst un ko labāk neēst no dabas ēdienkartes piemēram agrā pavasarī, kad knapi sniegs nokusis un/vai ziemā!

Ar nepacietību gaidīšu tavus nākamos rakstus! Paldies jau par esošajiem, tā turpināt! emotion

2 0 atbildēt

Kastete - pat pie ne visai stipra sitiena var beigties letāli...

1 0 atbildēt

Vajag CZ scorpion evo 3 a1

0 0 atbildēt

par SKS dirsiens. 

tēvs 80tajos ar to armijā šāva.

0 0 atbildēt

Ja runa iet par pašaizsardzību, tad tieši revolveris, nevis ****ole, ir vairāk radīts pašaizsardzībai. Pašam ir diezgan sanācis pašaudīties ar "Taurus" (revolveris) un Glock 17 (****ole). Ar TAURUS vienkārši - ja ir reāls apdraudējums vai uzbrukums izrauj un bliez, ar ****oli štruntīgāk - drošinātājs jāatlaiž, aizslēgs jāpārvelk, un tas viss prasa dažas dārgas sekundes, kuru tev var arī nebūt. ****ole ir vairāk uzbrukuma ierocis un cilvēkam, kas ar ieročiem ir uz "Jūs", elementārai pašaizsardzībai revolveris būs piemērotāks.

0 0 atbildēt

Vari man iedot kādu avotu ,kur tu to izlasiji? Lieta tāda ,ka ir muļķīgi aizliegt kaut ko ,ko tu vari mierīgi izveidot mājas apstākļos ar biezu metāla gabalu(plāksni) ,urbi un dažiem citiem vienkāršām instrumentiem

0 0 atbildēt
« 1  2  3 »