local-stats-pixel fb-conv-api

Latvijas sagatavotība, armija ,ieroči un obligātais militārais dienests.289

964 21

Sveiki visi šeit būs īss raksts par ,jūs jau nojaušiet Latvijas armijas stāvokli, ieročiem ,kā karavīriem tā arī civilajiem, kā Latvija var sagatavoties karam, par obligāto militāro dienestu utt.

Saistīti raksti:

Latvieši esat gatavi 12.daļa (Šaušanas treniņi pa lēto ,airsoft un vēl.)

Latvieši esat gatavi (5. daļa kā sagatavoties karam.)

Latvieši esat gatavi (3. daļa pašaizsardzība un ieroči).

964 21 289 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 289

0/2000

Tev ir G36 šautene? Vari parādīt foto lai varētu redzēt kā izskatās?

Nu jā ir cilvēki ,kuriem tas patīk un citi kuriem nepatīk ,bet man gan tas patīk un domaju tā ir laba ideja.

0 0 atbildēt

Atbalstu militāro armiju no 1. klases, lai bērniem ieaudzinātu disciplīnu, bet ar katru klasi jau iemācīties rīkoties ar ieročiem un utt. Tie, kas gribēs varēs iet uz armiju, bet tie, kas nevēlas, tie varēs turpināt savas hobijus (sports, māksla un utt.). 

0 0 atbildēt

Ja godīgi man liekas tā tāpat izskatās labi. Protams ,būtu labi uztaisīt taktisko versiju. Nomainīt laidni uzstādīt aizmugurējo un priekšējo ****oles rokturi .sarkanā punkta tēmekli 30 patronu aptvere un tu esi gatavs. Vienīgi nezinu ,vai ar likumu ir atļauts modificēt ,visas šī ieroča daļas un kāds bija patronu limits magazīnā.

0 0 atbildēt
Varēji raksta vietā ierakstīt- daram kā Igaunija, un viss.
0 0 atbildēt

Tu aizmirsti ,ka mēs nēesam Amerika ,Krievija ,vai Ķīna ,mēs nekarojam ,dēļ varas ,naudas vai ietekmes mēs cīnamies ,un karojam ,jo mums nav izvēles un mums uzbrūk. Izņēmums protams ir tie 30 mūsu karavīri Afganistānā ,kas bija kļūda ,bet mēs diezvai varējām protestēt NATO gribai. Bet ja mēs nostiprinātu mūsu armiju mēs spētu mierīgi izstāties no NATO un Eiropas ,bet līdz tam ir tāls ceļš.

1 1 atbildēt

Laba ideja būtu izveidot 2 kategorijas armijai. Rezervisti ,kas no sākuma ir visi kareivji ,un pēc tam no rezervistiem var atlasīt labākos un izturīgākos. Citādāk nevar visu vienā putrā jaukt. Visus "spaisu" nopīpējušos atsaldeņus ,kas bremzes citus ar profesionāļiem. Sāksies kauja un šiem vajadzēs vārgos uz muguras nest emotion

2 2 atbildēt

Mans viedoklis ir sekojošs. Pirmkārt, nedod Dievs karu, tas ir murgs un šausmas! Otrkārt  svarīgākais, ko vajadzētu darīt, ir nostiprināt robežas ar Krieviju. Pašreizējā situācijā tās nav nekādas. Treškārt, tā kā Latvija ir maza valsts, obligātais karadienests vai (reālākais variants) kaut kas uz to pusi (apmācības, fiziskie treniņi) būtu nepieciešams, jo mums ir tiešām liels risks, salīdzinot kaut vai ar to pašu Šveici. Ceturtkārt, kas īstenībā ir svarīgāk nekā ieroči un viss pārējais, ir psiholoģiskā sagatavotība un vienotība. Mums jābūt vienotiem un raksturā spēcīgiem, ja kaut kas ļauns notiek. Ukraiņi var kalpot kā piemērs - viņiem ir spēcīgs gars, visu cieņu.

0 0 atbildēt

Nav slikta izvēle man patīk bulpup tipa ieroči. 

Plusi:

1 Tie ir precīzaki dēļ aizslēga atrašanas aizmugurē atļaujot garāku stobru.

2 Tie ir vieglāk manevŗejami.

Mīnus:

 Tos ir grūti pārlādēt dēļ aizslēga atrašanās aizmugurē

0 0 atbildēt

Man liekas ,ka sievietēm vajadzētu būt iespējai būt armijā ,bet kā minimums būt citās barakās . Jo maz kas piedzersies vīrieši un kadu meiteni  izvaros. Diemžēl tā ir noticis. 

0 0 atbildēt

ja man būtu teikšana tad tu būtu Latvijas Valsts Aizsardzības Ministrs 

armija būtu tavā pārziņā emotion

0 0 atbildēt
Interesants raksts. emotion
0 0 atbildēt

Doma jau laba NBS speku palielinashanu,BET valsts nespej nodrosinat ar nepieciesamo jau esosos cilvekus armija/zemessardze/jaunsargos.No sakuma ir jadoma par to ka nodrosinat ar pienacigu ekipejumu tagadejos pirms nem klat vairak cilveku.kada tab butu jega,ka esi armija ar vecu sauteni un vecu ekipejumu,nerunajot par tehniku,kutrai lielaka dala nav drosa,nav nekada brunojuma. pats esmu zemessargs,un savu ekipejumu esmu sapircis pats,iznemot formas terpus un ieroci.uzkabes,somas un visadus sikumus esmu pircis pa savu naudu,jo valsts nespej nodrosinat ar jaunu un ertu ekipejumu.

tpc vispirms jadoma par ekipejumu,nevis cilveku skaitu palielinasanu.

0 0 atbildēt

Neaizmirsti, ka ir arī atsaldeņi, kas nekautrēsies pieliet ieročus arī ikdienas strīdos, līdz ar to, kategoriski iebilstu, vai gluži otrādi - smaga psi* pārbaude + latvietis otrajā/trešajā paaudzē un ir lojāls lv.

0 0 atbildēt

Jā! Traktoristus par tankistiem,kapračus par atmīnētājiem un ceļu policistus (ar radariem) par snaiperiem!!!!emotion

0 0 atbildēt

Un vēl,iedo visiem ieročus un nākamo reizi kad spokos kāds ieliks rakstu ar kontekstu "Latvieši rullē,Krievi sūkā,un otrādi" komentāru kara vietā viens otru uz ielas pāršausemotion

0 0 atbildēt

Labs raksts! Tikai par to - Ieročus visiem- gan vajadzētu kārtīgi visu izplānot, jo jebkurā gadījumā tur būtu neizbēgami plusi un mīnusi. Piemēram, ASV, kur ieročus arī var pirkt lielais vairums pilngadīgu pilsoņu, notiek regulāras šaudīšanās pa skolām un dažādām iestādēm, jo kādam pilsonim ir aizbraucis jumts un viņš, apšaujot visu iestādes personālu, vēlas kādam kaut ko pierādīt. Jo jebkādā ,,normālo cilvēku atlasē, kam pienākas ierocis'' būs caurumi un nekad nevarēs paredzēt, ka šodienas normālajam cilvēkam aizbrauks ,,šīberis'', jo viņu varbūt būs pametusi sieva, un viņš par to gribēs atriebties visai viņas ģimenei par to... 

0 0 atbildēt

Ir jau vēl viens jautājums...

Kas reāli notiktu ,ja kāds mums uzbruktu,piemēram,kāda valsts no Austrumiem? Vai nebūtu tā,ka liela daļa no šeit dzīvojošajiem Austrumniekiem neietu pret mums?

Un tādiem vēl ieroci dot?

0 0 atbildēt

Tāpēc jākontrolē ,kam dod ieroci. Ja gadijumā rodas aizdomas par cilvēku ,tad uzreiz vajag konfiscēt ieročus un iekšā ķurķī.

0 0 atbildēt

Nezinu vai spēšu ielīst atpakaļ manas mammas vēderā.

0 0 atbildēt

 Dažreiz ,kad iedzeru vairāk. Man dators vispār cs nevar pavilkt. Man pat pinball lago.

0 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »