local-stats-pixel fb-conv-api

Latvieši esat gatavi 9. dāļa (Sagatavošanās jebkurai krīzes situācijai)35

183 1 35 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 35

0/2000

Esi pacenties, viena no interesantākajām rakstu sērijām, kādas esmu lasījis! emotion

4 0 atbildēt

Nu tev es varu uztaisīt īso variantu. 

Sagaidi līdz pa televizoru pateiks ,ka būs baigie sūdi. Paņem ēdienu ,paņem ūdeni ,aizslēdz durvis ,sanes visu vannas istabā ,ieslēdzies un centies neraudāt kā maza meitenīte līdz viss beigsies.

3 0 atbildēt

Čali.....es to jau visu uzrakstiju citos rakstos.

2 0 atbildēt

Es tā saprotu, ka īstenojot visu šo būs dafigā atkritumu no manas ģimenes. Kur tos atkritumus slēpt/iznīcināt, lai marodieri nesaprastu, ka man ir paikas krājumi?

2 0 atbildēt
Baigi interesanta tev bija bērnība. Ja meklē man šķiet ,ka jebko var atrast.
2 0 atbildēt

Kur būtu lielāka iespēja izdzīvot vai tikt tik ļoti neskartam laukos vai pilsētā?

2 0 atbildēt
Cik ilgi var glabāties konservētās pupiņas, kas ir metāla bundžās? Pamata produkts postapokalipsei tak emotion
0 0 atbildēt

Paskaties pārējos rakstus. Drīz arī būs jauna deva.

0 0 atbildēt
Attēls nr 8. Tas tak urban haos ps2 emotion
0 0 atbildēt

 Preppingam un izdzīvošanai nav vecuma ierobežojuma. Man piemēram tūlīt būs 18 ,man vēl nav  ēdiena krājumu, ieroča un citu lietu. Es domāju drīz mēģināt atrast darbu ,izvākties un sākt gatavoties, nodarboties ar preppingu. Vienīgais ,kas ģimenē zin par manu mazo aizraušanos ir mana māsa. Kad es sāku skaidrot viņai ,ka kaut kas slikts var notikt ,un kāpēc būtu jāsagatavojas viņa ,kā lielākā daļa cilvēku uztvera mani par drusku dīvainu. Bet es viņai pateicu ,ka negatavojos karam vai zombiju apokalipsei ,bet gan ,piemēram, vētrai ,kuras starpcitu notiek visu laiku izsitot korķus un izraisot plūdus. Vai arī gadijumā ja notiek ekonomiskā krīze, ēdiena cenu kāpumi ,masveida nekārtības, bezdarbs. Un tad viņa sāka saprast priekškam ir vajadzīgs lukturīts ar papildus baterijām ,ēdiena un ūdens krājumi. Mēģini tieši tādā veidā to paskaidrot tavai ģimenei. Protams viņi varbūt no sākuma padomās ,ka tas ir dīvaini un kam tas vajadzīgs ,bet tad viņi sapratīs ,ka gribi nodrosināt visus ,jo tevi uztrauc tava ģimene. Neaizmirsti ,ka ēdiena krājumu veidošana ir ne tikai lētāk ilgāka laika periodam ,bet tas arī atmaksājas. Atrodi bāzē ,vai internetā 20 kg maisu ar rīsiem un tu nodrošināsi savu ģimeni ar kādām 3 nedēļām ēdiena pa kādiem nieka 10  eiro. Ja ej uz veikalu 1 konserva vietā pērc 2 vai 3 ,protams, ar atlaidēm. Vienu vari apēst divus noliec plauktā un ik pa laikam apēd tos vecākos un papildina krājumus ar tikko nopirktajiem konserviem tā tu neizmetīsi naudu un tev veidosies stabili krājumi. Ja gribi zināt kā izdzīvot karu apskaties manu rakstu par to. Bet lai kā nebūtu visām krīzes situācijām ir viens un tas pats princips (ēdiens ,ūdens ,mājas, ierocis). Runājot par ieroci tur es tev nevaru palīdzēt ,ja vienīgi vari dabūt kaķeni ,profesionālo ,lai gan es nezinu cik tu esi spēcīgs ,jo dažas profesionālās kaķenes šaujot ar metāla bumbiņām pa galvu mierīgi kādu nosistu. Broblēma ir ka vajag daudz spēka un trenniņu lai būtu precīz.

 Protams izmantot to vajadzētu tikai ,kad tev draud nāves briesmas un tev nav izejas.

0 0 atbildēt

Nu pašsaprotami ,ka suns spētu dot papildus drošību ,bet problēma ir tāda ,ka tas var sākt riet un nodot tavu pozīciju,ja tu gribi palikt nepamanīts. Jebkurš cits dzivnieks manās domās būs tikai lieks slogs ,kas izniekotu ēdiena krājumus.

0 0 atbildēt

 Pēdējā laikā esmu bijis aizņemts. Es sāku veidot rakstu ,bet man kaut kas tajā nepatika un es pārstāju rakstīt ...vispār. Varbūt man trūkst iedvesmas jo esmu izskatijis daudz tematus un praktiski esmu sācis atkārtot to ko esmu rakstijis iepriekš. Ja tev ir kāda ideja ,vai lieta ,kam gribi sagatavoties tad saki droši.

0 0 atbildēt

Es arī.

0 0 atbildēt

Tu minēji situāciju, kad nav šaujamieroča, bet ir munīcija (lodes), bet tā arī neko neuzrakstīji par to. Nu? Kā tad rīkoties šādā gadījumā? 

0 0 atbildēt

 

     

skaidrs, paldies.

0 0 atbildēt

🌹

0 0 atbildēt