local-stats-pixel fb-conv-api

Latvieši, esiet gatavi!(7.daļa Kāpēc ir jāgatavojas krīzes un citām situācijām)20

Es uzrakstiju vairākus rakstus ,par izdzīvošanu un sagatavošanos krīzes situačijām. Viens raksts bija par ēdiena krajumiem ,otrs par drošību ,pašaizsardzību ,karu un citām lietām

Šad tad es redzu komentāru ,vai man pajautā jautājumu. Kāda jēga no šī visa ,un es cenšos to izskaidrot ,bet tiklīdz es to pasaku vienam cilvēkam tā vēl divi parādas ar to pašu jautājumu. Tāpēc es izdomaju uzrakstīt īsu informatīvu rakstu ,kurā es paskaidrošu kāda jēga no sagatavošanās krīzes situācijām ,ēdiena krājumiem un citām lietām.

Ja jums nav interesnati to zināt ,vai vēlaties zināt vairāk lūk mani iepriekšējie raksti:

Latvieši esat gatavi 12.daļa (Šaušanas treniņi pa lēto ,airsoft un vēl.)

Latvieši esat gatavi ? 11.daļa ( Vai tu esi gatavs krīzes situācijām ? )

Latvieši esat gatavi 10. Daļā (Ātomkarš ,radiācija un pēcefekti.)

Latvieši esat gatavi 9. dāļa (Sagatavošanās jebkurai krīzes situācijai)

Latvieši esat gatavi 8. dāļa.(atšķirības starp izdzīvotāju un "prepperu")

Latvieši esat gatavi (6. daļa Bug Out Bag ,jeb soma izdzīvošanai.).

Latvieši esat gatavi (5. daļa kā sagatavoties karam.)

Latvieši esat gatavi (4.daļa zombiji uz nopietnas nots)

Latvieši esat gatavi (3. daļa pašaizsardzība un ieroči).

Latvieši esat gatavi.(2. daļa mājas sagatavošana krīzes situācijām.)

"Prepping" Latvieši esat gatavi.(1.daļa ēdiena un ūdens krajumi).

129 3 20 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 20

0/2000

 Un vēl viena lieta ,ja tu domā apvainot latviešus ieskaitot mani tad dari to man prieksā uz ielas nevis komentāros es gribēšu redzēt cik tu būsi drosmīgs.

7 0 atbildēt

Vāji mēs nēesam ,mums tikai trūkst velmes un ticības mūsu spēkos. Mēs esam latvieši un mums ir jāpastāv pā sevi un citiem ,jo mēs visi esam viena tauta. emotion

2 0 atbildēt
Nu tad ej un sēdi savā bunkurā gaidi pastardienu ;D Mācītājs atradies pff.. Labāk ustaisi rakstu par kko citu
1 0 atbildēt

Nu nevajag jau parspīlēt ar tiem krājumiem

Mums ģimenē ir maza konservu rezervīte , ja nu kas!

0 0 atbildēt

 Latvija ir vienmēr bijusi kādas valsts interešu lokā. Esam gadu simtiem bijuši vergi ,bet kad pienāca 1918.gads mēs pateicām nē. Nē apspiešanai, nē pazemojumiem. Mēs esam latvieši mūsu nav daudz mēs neesam visstiprākiem ,bet mēs esam gatavi cīnīties un mirt par to ko mēs ticam un uzskatām par pareizu. Latvieši ir zaudējuši ticību sev ,jo mūs aizvien ietekmē citas valstis. Es vēlētos lai mēs izstātos no eiropas savienības un nato ,kļūdami neatkarīgi. Varbūt mūsu valsts pastāvēs vien desmit gadu pirms tāda valsts kā krievija izdomās mūs paverdzināt ka to izdarija 1940. gadā ,bet toties mēs būsim kā mūsu senči to velējās brīvi. Ja nāksies mēs cīnīsimies un droši vien zaudēsim ,bet mēs to darīsim līdz pēdējai asinslāsei.

0 0 atbildēt

Cerot uz labāko, gatavojieties sliktākajam!

0 0 atbildēt
Šiem visiem rakstiem vienkārši nav jēgas. Par tiem ēdieniem un ieročiem vaij atomiem kā tu ellē vari zināt ko jādara atomkarā, esi piedzīvojis? -Nedomāju vis. Par ieročiem un karu, kkāds stūlbums vaitad mēs visi tikai karu gaidam? Es vismaz gribu nodzīvot garu un laimīgu dzīvi, a te šajos rakstos tikai karš, karš. Un jēga no tā? Esi īstā karā bijis, ka tā māci visus? -Nedomāju vis. Un par zombijiem arī nu c'mon tādi neeksistē un neeksistēs..tas viss ir tik stūlbi.
2 2 atbildēt

Pašsaprotami ,ka ir vajadzīgi nostiprinājumi ,bet no otras puse konteineri ir ļoti izturīgi. Kā tu domā viņi tos krauj vienu uz otra un tā pa 20 gabaliem vai vairāk ,kad tiek vesti ar kuģiem?

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt