local-stats-pixel fb-conv-api

Latvieši esat gatavi 8. dāļa.(atšķirības starp izdzīvotāju un gatavnieku)40

281 3 40 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 40

0/2000

Laba rakstu sērija...Gribētu turpmākajos rakstos redzēt sīkāk (protams ja tev ir vēlēšanās papētīt to visu vairāk) uz kurieni tieši doties konkrētas krīzes gadījumā (ja negribu palikt mājās(kurās vietās lv atrodas bunkuri, cik cilvēku var uzņemt un tml. Zinu sev tuvāko apm 30 km, bet līdz tikšu tur viss jau noteikti būs pilns emotion un ēdina krājumu ar tur nav - tas vnk ekskursiju objekts) Varbūt vēl... vai lv valsts ir gatava krīzes situācijām? (gāzmaskas, ēdiens, aprīkojums, pajumte utml....drošvien nav)

8 0 atbildēt
Tu varētu uztaisīt rakstu par to kas jādara ja notiek ciplanētiešu iebrukums :-) bet ja nopietni tad mājās arī nebūtu droši ja vienīgi tu neesi tādā kā lielās bankas seifā kur no visām pusēm ir ļoti biezs tērauds un dzelsbetons. Bet ja pagrabā tad tā tava izdzīvotāju grupa varētu ielauzties mājā noslepkavot visus mājas iemītniekus un tad viņi paliktu tur līdz viņiem apniktu.
0 0 atbildēt

Es tev piekrītu. 

0 0 atbildēt

Es izmantošu melno maģiju.

0 0 atbildēt

Man vairāk šķiet ,ka ir dīvaini domāt ,ka dzīvojam pasaku zemē ,kur nekas slikts nevar notikt un kāds vienmēr par tevi parūpēsies ,bet tas ir tikai mans viedoklis.

Tava ideja principā varētu nostrādāt ,bet man rodas sekojošie jautājumi.

1. Vai tu domā ,savākt visu ēdienu un aizstiept uz mājām?

2. Ja jā ,vai domā ,ka tev pietiks laika visu aizstiept?

3. Ja domā ieslēgties veikalā cik laika domā ,ka paies līdz kāds neielauzīsies iekšā un visu tev neatņems?

0 0 atbildēt

super mario14  

youtobe.com esmu daudz ko par šo visu skatijies redzējis 

ļoti daudz 

prieks ka Kāds LV arī par ko tādu domā emotion 

gaidīšu vel rakstus  emotion 

0 0 atbildēt
     

Man gan šķiet, ka izdzīvotāja variants ir labāks, par cik tu nekad nevari zināt kad nāksies pamest māju (labākajā gadījumā brīvprātīgi, sliktākajā - kad atkārtosies 1940., 1941. gadu notikumi) līdz ar visiem rūpīgi gatavotajiem krājumiem, nesalaužamajām durvīm un ieroču čupu.

0 0 atbildēt

Ļoti ceru ,ka šos padomus nevajadzēs izmantot praksē...

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

🌹👏

0 0 atbildēt

tu izdziivotaajs vienu dienu neiztureetu, izej sava rajonaa naktii aaraa padziivo kautvai.  bikses piemiiziisi uzreiz izdziivotaajs. emotion

0 1 atbildēt

gatavam būt ir labi, bet dzīvot pastāvīgi ar domu, ka kaut kas notiks, esot slimi. tam ir pat īpaša medicīniska diagnoze - paranoja.

0 2 atbildēt

kaut tev pirkstus nogrieztu kaadaa gaterii. lai tikai shitaadus suudus nespeetu raxtiit

0 2 atbildēt