local-stats-pixel fb-conv-api

Latvieši esat gatavi ? 11.daļa ( Vai tu esi gatavs krīzes situācijām ? )35

Kā jūs redzat no virsraksta ,šis raksts ir par jums un par to cik sagatavojušies esat krīzes situacijām.

Skatoties ziņas par to kā lietuvieši veido infromatīvu grāmatu par to kā rīkoties kara gadijumā ,un citas lietas ,kāmēr mūsu valdība škietami ir pilnīgi neinteresēta lai mēs būtu gatavi. Varbūt tas ir tādēļ ,ka viņi grib lai mēs būtu pilnīgi atkarīgi no valsts ? Es nezinu.

Bet es zinu ,ka jo vairāk cilvēki ir sagatavojušies jo labāk. Ja katrs latvietis būtu sagatavojies krīzes situacijām ,un es nerunāju par karu vai zombiju apokalipsi ,bet gan par parastām lietām kā plūdi, vētras utt. ,tad mums nevajadzētu uztraukties ,kad pienāks īstās krīzes situācijas ,tas ir pasaules meroga ekonomiskā krīze ,epidēmijas (Neizmirstam par ebolu. Kas zin kas ar to ir noticis?) citas cilvēka radītas katastrofas utt.

Citi raksti Latvieši esat gatavi 12.daļa (Šaušanas treniņi pa lēto ,airsoft un vēl.)

:Latvieši esat gatavi 10. Daļā (Ātomkarš ,radiācija un pēcefekti.)

Latvieši esat gatavi 9. dāļa (Sagatavošanās jebkurai krīzes situācijai)

Latvieši esat gatavi 8. dāļa.(atšķirības starp izdzīvotāju un "prepperu")

Latvieši esat gatavi (7.daļa Kāpēc ir jāgatavojas krīzes un citām situācijām.)

Latvieši esat gatavi (6. daļa Bug Out Bag ,jeb soma izdzīvošanai.).

Latvieši esat gatavi (5. daļa kā sagatavoties karam.)

Latvieši esat gatavi (4.daļa zombiji uz nopietnas nots)

Latvieši esat gatavi (3. daļa pašaizsardzība un ieroči).

Latvieši esat gatavi.(2. daļa mājas sagatavošana krīzes situācijām.)

"Prepping" Latvieši esat gatavi.(1.daļa ēdiena un ūdens krajumi).



111 4 35 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://juno.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 35

0/2000

Gatavojies cik gribi neviens nespēs sagatavoties tam pilnīgi. Iespējams, kad tas sāksies pilsētu pārņems tāds haoss, ka kāds steigā tevi netīšām ar auto notrieks, ar to beigsies lielā gatavošanās emotion

6 1 atbildēt

emotion ūdens daļinas /tvaiki ,kuri veido mākoņus nesatur nekādas netīras daļiņas. Ja tu dzīvo pie ķimiskas rūpnīcas ,tad jā ūdens daļiņas sajauksies ar gāzēs esošajam vielām un izraisīs skabo lietu. Bet tā kā mēs Latvijā nenodarbojamies ar nopietnu rūpniecību ,tā nav problēma.

2 0 atbildēt

Tas ir drusku naivi tam ticēt.

2 0 atbildēt

Paldies par info emotion

2 0 atbildēt

Mans bruņojums.

Vecātēva TOZ-34, remington 700 CDL,

Mans 85 winchester un 350. Revolveris.

+2 medību suņi un 2 mačetes.

P. S. es esmu trenējies izdzīvošanā

Un mans vecaistēvs ir dienējis krievu gaisa desantniekos.

2 0 atbildēt

Būtu forši izlasīt nodaļu, kurā būtu detalizētāk pastāstīts par pārtikas krājumiem, piemēram, kas ietilpst 2-3 mēneša krājumu sarakstā. 

Priekš ūdens krājumiem vislābākais ir aka, dziļurbums, protams ja ir tādas iespējas tādu izveidot... vēl labāk ja urbumam vai akai izveidots arī kāds manuāls pieslēgums, kā mehāniskais rokas pumpis, piemēram, no mājas pagraba. Tādā gadījumā būs iespēja tikt pie ūdens jebkuros apstākļos. 

1 0 atbildēt

Man liels prieks ,ka novērtē manus rakstus. Pareizi tu dari sāc lēnām pa vienam vai diviem konserviem reizē ,pēc tam nopērc kadu maisu rīsu ,kad tev atrodas kadi lieki 15 eiro tā tu nopirksi kādus 25 kg un tev būs ēdiens veselam mēnesim. Labi ka nezmirsi par ūdeni ,kas varbūt ir pat svarīgāks par ēdienu ,jo bez ēdiena izdžīvosi 3 nedēļas ,kāmēr bez ūdens 3 dienas. Esmu rezdzējis to šauteni Zoomerā pa kādiem 300 eiro vilka. Nav slikta izvēle ,kā pirmais ierocis. Es tur redzēju 357 .kalibra revolveri pa līdzīgu cenu būs par ko padomat ,ja gribesi nopirkt otro ieroci. Lai tev veicas ar gatavošanos emotion

0 0 atbildēt

Ja tas ir mēģinājums mani aizvainot ,tad tev tas labāk izdotos ,ja es saprastu par ko tu runā.

0 0 atbildēt

Nelielam krajumam jabut katra maja,ne obligati kara gadijumam.Var gadities ari kada dabas katastrofa,vai tehnogena nelaime ,kuru bus vieglak parciest ja  busi gatavojies.....

0 0 atbildēt
A man laukos labi. Dzīvoju otrajā stāvā, dzeramā ūdens problēma nav - vismaz 7 dažādas akas zinu, paika ir kādai nedēļai (kā jau gatavnieks biju 3 mēnešiem savācis pārtiku, bet izriju, jo pa ziemu man nav darbs. Noderēja sagatavošanās.) Daži asi priekšmeti mājas aizsardzībai arī ir un vēl šādi tādi sīkumi.
0 0 atbildēt

Parasts debīlisms. Būs krīzes situācija, noziedzības līmenis būs virs simts, būšu viens no tiem, kuri ņems nost visu uzglabāto pārtiku utt. Tad stāsies spēkā dzīvnieciskais instinkts un izdzīvos stiprākais.

0 0 atbildēt
Patiesā cilvēka seja kļūst redzama tieši tad, kad sākas krīzes situācija. Vai tavi draugi paliks tavi draugi un ģimenes locekļi tevi nepametīs? uz to var gatavoties, bet labāk nekad neuzzināt.
0 0 atbildēt

1. - e (nulle!)

2. - e (aka)

3. - kkas starp a un c ...

4. - b un c  

Kāda jēga no šīs ''aptaujas''?    

 

P.S. Kad atradu Delfos to Juno video nodomāju, ka BEIDZOT kāda kārtīga pamācība publicēta, bet izrādās 50 sekunžu mākslas video, filmēts ar rausteklīgu kameru!

   
0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👏

0 0 atbildēt
Kas tas pa murgu? emotion vai tiesam sis raksts un parejie ir domati nopietni? emotion emotion emotion
0 3 atbildēt