local-stats-pixel fb-conv-api

Kādēļ PER iesmirdēja Eirovīzijā?166

898 123

Vai tiešām nesaprot, nu nav tur nekā no dziedāšanas un mūzikas.
Lēkāt, bļaut mikrofonā un piedziedajuma 3 vārdus atkārtot. Jāņem pauze. Latvijas mūzika šobriīd smagi klibo. Neviens vairāk smagi negrib strādāt. Patīk gozēties kameras priekšā, apmeklēt burziņus un ierindot sevi pie latvijas mūzikas industrijas zvaigznēm. Lēti ļoti tas viss!

Latvijas grupa savā pusfinālā palika pārliecinoši pēdējā – 17. vietā. Tas nozīmē, ka Latvija šogad no 39 valstīm Eirovīzijā palika 37. vietā.

par manu mīļāko Lv bļaustekli ar bumbierformīgo ķermeni Anmary izgāšanos var palasīt pagājušā gada rakstā un saprast kādēļ šogad vēl dusmīgāks esmu!

http://spoki.tvnet.lv/kinomuzika/Anmary-izgazas-un-neieklust-Eirovizija/547965

un mans raksts par to kam vajadzēja vinēt Latvijas atlases finālā!!

http://spoki.tvnet.lv/slavenibas/SODIEN-Eirovizija/623359



898 123 166 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 166

0/2000

Es to sūdu vnk neskatos.

138 8 atbildēt

Es tak sen zināju,ka šitiem klauniem tur nav ko darīt,dziesma bij tik Casual,ka noteikti pus zālē aizmiga kamēr tie tur vāvuļoja savus murgus. 

133 32 atbildēt

Man nepatīk PER, bet visu cieņu viņiem, jo viņi tomēr kaut kur tikuši, atšķirībā no manis ... :D Bet nu lai kritizētu visi jau gudri.

79 4 atbildēt

wtf Latvijaj  tiešam nav ko aizsutit uz Eiroviju?  tas bija noželojami.

94 19 atbildēt

Par šo laikam man būs baigi daudz mīnusu, bet...Man liekas, ka tu esi tipisks latvietis. Tik nodirst visus māki. Īstenībā, man priekšnesums tik slikts nemaz nelikās, bet tas noteikti nebija domāts priekš Eirovīzijas. Bet tu to tik kategoriski uzrakstiji it kā citu variantu nav un mums visiem būtu ar lāpām rokās jāiet pie PER puišiem. :D Un runājot par Valteru - tas ir viņa darbs. Kā izskatītos, ja viņš teiktu - PER, jūs nodziedājāt briesmīgi, iebāziet zīmuļus sev ....??? :D 

124 51 atbildēt

Gudri dirst nav malku cirst! -

88 17 atbildēt

Eirovīzija pati par sevi ir nožēlojama klaunu parāde,kurā nepiedalās nopietni mūziķi.

66 12 atbildēt

Es jau teicu, ka labāk vajadzēja sūtīt Lauri Reiniku! emotion

60 7 atbildēt

kāds vēl nopietni satraucas par to, kas notiek tajā pasākumā? :D

51 0 atbildēt

Nu īstenībā jāsaprot arī tas, ka pati Eirovīzija ir kļuvusi par gatavo cirku, vieni vienīgi popa mēsli ( ar dažiem izņēmumiem) . Un tas, ka Eiropai nepatīk tas, ko mēs izvēlamies ir jāpieņem, jo mums nav jādanco pēc citu noteikumu, tagad tu darīsi tā un tagad šitā. Labāk pēdējie un ar kaut ko savu, kaut draņķi, nevis vieni no daudziem gaudojamo gabalu vilcējiem, kur gandrīz viss ir nokopēts

37 1 atbildēt

Jā, atkal dziesma ar bezjēdzīgiem vārdiem... Bet nevajag jau tā visus nolikt. Varbūt uz nākošo gadu pats uzraksti dziesmu un pamēģini?emotion

32 1 atbildēt

Ja viņi būtu kaut kādu labu vietu ieņēmuši, tavam rakstam būtu pavisam cita noskaņa. Vajadzēja taisīt rakstu pirms eirovīzijas, nevis tagad un pielāgoties vairākuma viedoklim. Piemēram, pagājušogad Annamary  pirms eirovīzijas par "bumbierveida ķermeni" un "bārbiju" neviens nedēvēja, bet pēc tam gan. Tāpat arī ar PER. Viņi nesen uzstājās manā pilsētā un visi bija sajūsmā, saucot viņus par vienu no labākajām latviešu grupām, kas noteikti tiks finālā.

Neesmu PER fane, bet šādi raksti man šķiet pastulbi un bezjēdzīgi. emotion

28 4 atbildēt

Tipisks heitera raksts. Tu saki, ka piedalās augstas klases atzīti dziedātāji? Varbūt savā valstī viņi ir atzīti, bet Eirovīzija ir domāta, lai nepazīstami dziedātāji izstitas pasaulē.

Manuprāt, puiši uzstājas godam un uzstājas labāk nekā daži finālisti.

42 19 atbildēt

Saprotu, ka katram šai pasaulē ir savs viedoklis un tā tālāk, bet piedod, atvaino - vai tad uzreiz viss ir tā ''jānoliek''? Ja reiz izdomāji izteikt negatīvu kritiku, tad arī dari to objektīvi un ar argumentiem; izlasot šo rakstu es nācu pie secinājuma, ka Tavs viedoklis balstās tikai uz rezultātiem, kādus ieguva PER. Ja viņi būtu ieguvuši augstu punktu skaitu, tad Tavs raksts noteikti izskatītos savādāk. ES personīgi neuzskatu, ka viņi slikti uzstājās. Pimkārt, viņi iesaistīja arī publiku, vismaz līdzi lika bļaut un nedaudz aizrāva skatītājus. Citi vienkārši nodziedāja savu dziesmiņu un viss. Otrkārt, dziesma nav slikta, tā ir lipīga, skanīga un dzīvais izpildījums nebija peļams, tiešām nebija! Daži citu valstu pārstāvji brēca kā aizkauti kaķi, bet tomēr ieguva labākus rezultātus. Jautājums ir - kāpēc? Varbūt tāpēc, ka ''Here We Go'' nepieder pie tipiskajām ESC dziesmiņām? To, kas ar kaut ko nedaudz atšķiras un nepieder ierastajiem standartiem, kaudze cilcēku mēdz uzlūkot aizspriedumaini un skeptiski, un Eiropa šajā gadījumā uz Latvijas priekšnesumu ir skatījusies tieši tā. ''Eiropa mūs nesapratīs'', kā teiktu Labvēlīgais Tips. Nu, es neteiktu, ka tas būtu augstākās mākslas šedevrs, bet TIK slikta dziesma un izpildījums tas nebija. Tu saki, ka mums vajadzēja piedāvāt ko labāku, jo it kā PER nebūtu konkurēt spējīgi. Daudzi citi izpildītāji bija daudz sliktāki par mūsu, bet kuru tas interesē? Visu izšķir skatītāju balsojums. Manuprāt, izpildījuma kvalitāti nevajadzētu vērtēt pēc skatītāju balsojuma, jo pārāk daudzi atbalsta un balso par tiem izpildītājiem, kuru dziesmas liekas pazīstamas, bieži plaģiātiskas, jo pie kā tāda cilvēki ir pieraduši. Nekādu salkanu mīlas balāžu, ar ko pārliecināt vientuļas mājsaimnieces, nekādu saldu liriku, nekādu puspliku sieviešu uz skatuves - tāds bija PER izpildījums. Man patika. Tev nē, bet iemācies tad arī sakarīgi argumentēt savu viedokli, nevis tukši ''dirst''. Tas arī viss, ko vēlējos pateikt.

25 3 atbildēt

1.Igauņiem nebija laba dziesma! 2."Jau otro gadu pēc kārtas sūtam kaut kādu amerikāniski repainu dziesmu" - pagājušogad bija Anmary. Un viņa nerepoja emotion

21 2 atbildēt

Nebija jau tik traki gaidiiju jau ko trakaaku pats to eiroviiziju neskatos bet peec apkaarteejiem domaaju ka totaali izgaazaas bet cmon nebija jau tik traki :)

19 1 atbildēt

Jēziņ, cilvēki paņemiet Eiropas karti un mazliet iepriekš palasiet par katras valsts savstarpējām attiecībām un imigrantiem, tad sapratīsiet, ka tam, cik laba/slikta bija Latviešiem dziesma, nav nekāda sakara! emotion

13 1 atbildēt

Nespēju noturēties, tāpēc - kaimiņu būšana !!! Vistīrākā politika, protams, 100 % nē, bet tas spēlē ļoti lielu lomu, pasaki vēl, ka Balkānu valstis neiebalsoja finālā lielākus mēslus, nekā PeR (atvainojos)... ? Un vēl Tu pļūti, ka Igaunija un Lietuva tika tāpēc, ka bija laba dziesma, (es nesaku, ka nebija) bet kas tad notika finālā !? Dabūja punktus no letiņiem un viens no otra... /sad, but true/

P.S. Tu pats esi aprobežots letiņš, ja neredzi tālāk par savu degungalu.

14 3 atbildēt

Manuprāt, objekīvi pateikts. PeR bija stipri par vāju.

22 12 atbildēt

Reāli, tu, kas šeit šo visu ir sarakstijis noteikti domā, ka īsta mūzika ir tikai tā kurau vārdus ir sarakstījis Guntars Rač un mūziku Raimonds Pauls. Tas, ka tev nepatika nedod tev tiesības nolikt ko patiešām labu. Eiropa vienkārši nespēj uzņemt ko jaunu, viņiem vajag standartus. Per uzdrīkstējās to, ko neviens vel nebia uzdrīkstējie izdarīt eirovīzijā. 

Mums vienkārši ir uzlikts zīmogs LATVIA. Puišos vaina nebija nekāda. Un neaizmirsīsim, ka par mums nevarēja balsot kaimiņi un puse no tiem skatītājiem kas bija zālē. Iespējams, ka mēs esam gandrīz pēdējie, bet mēs zinam, ka PER puiši jūtas kā uzvarētāji un puss Latvija uzskata tāpat. So... shut up ! :)

7 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »