local-stats-pixel fb-conv-api

Brīvprātīgā darbs EČ' 2015 basketbolā - 4. daļa3

101 0

1. Daļa - Brīvprātīgā darbs EČ' 2015 basketbolā - 1. daļa

2. Daļa - Brīvprātīgā darbs EČ' 2015 basketbolā - 2. daļa

3. Daļa - http://spoki.tvnet.lv/liktenis/Brivpratiga-darbs-EC-2015-basketbola-/773879

4. Daļa - http://spoki.tvnet.lv/liktenis/Brivpratiga-darbs-EC-2015-basketbola-/774112

5. Daļa - http://spoki.tvnet.lv/liktenis/Brivpratiga-darbs-EC-2015-basketbola-/774314

6. Daļa - http://spoki.tvnet.lv/liktenis/Brivpratiga-darbs-EC-2015-basketbola-/774534

7. Daļa - http://spoki.tvnet.lv/liktenis/Brivpratiga-darbs-EC-2015-basketbola-/774953

Tātād, pēc autosstāvietas apmācībam aprunājāmies ar kolēģiem, apmainījāmies ar telefona nummuriem un es devos uz akreditācijas centru, kurā vēlējos izņemt savu akreditāciju. Rinda nebija īpaši gara apmēram 5 cilvēki, sagaidīju savu kārtu un apsēdos krēslā, mani nofotogrāfēja, un izveidoja akreditāciju apmēram 5 minūšu laikā kas, manuprāt, ir ļoti ātrā laikā, jo viņa tiek izgriezta, ielaminēta un vēl apstrādāta.

Saņemot savu akreditāciju man akreditācijas centrā paskaidroja, ka ieejot arēna un izejot no tās ir nepieciešams noskanēt pie apsarga, ja tas netiks izdarīts, tad ieiet vai attiecīgi iziet no arēnas var gadīties arī bez akreditācijas kaklā. Otra lieta par ko pastāstija, ka no 5. septembra, proti, čempionāta atklāšanas datuma ir iespēja braukt Rīgas satiksmes autobusos, tramvajos un trolejbusos bez maksas, kontroles iekāpšanas gadījumā ir jāuzrāda tikai akreditācija, kas darbojas kā bezmaksas biļete no 5. septembra līdz 10.septembrim. Atsveicinājāmies un devos mājup, nemaz nezinot par to, ka mana akreditācija vēlāk izrādīsies nepareizi uztaisīta,

Nākamajā dienā, proti, 4. septembrī, kas mums bija brīvdiena sazinājos ar kolēģiem, lai pajautātu vai tiešām uz akreditācijas viņiem ir tikai burts V (zem raksta būs paskaidrojums par katru burtu un ciparu). Brīvprātīgie kolēģi atbildēja, ka nē, viņiem ir 1 6 9 V, kas nozīmēja dažādas privilēģijas. Nekavējoties sazinājos ar koordinātori, kura man tik tiešām nekavējoties atbildēja un paskaidroja, ka tā ir kļūda pēdējiem brīvprātīgajiem, kuri tika pieņemti pēdējā mirklī un datubāzē vēl netika pilnvērtīgi ievadīti. Palūdza, lai rītdien, proti, 4.septembrī aizbraucu un samainu savu akreditāciju pret pareizo.

Sacīts, darīts 4. septembrī pēcpusdienā ierados akreditācijā kur 3 minūšu laikā samainīja akreditāciju pret jaunu un tagad jau pareizu. Akreditācijas centrā satiku arī savu autosstāvietas koordinatoru, kuram pajautāju par ēdināšanu un viņš paskaidroja, ka ēdienu vedīs no viesnīcas un mums būs divi kuponi - pusdienas un vakariņas, kurus mēs varēsim izmantot kā apmaiņu pret ēdienu. Ēdiens mums tikšos izsniegts brīvprātīgo centrā, kurš atradās olimpiskā centra futbola laukumā ar garderobi, ledusskapjiem, atpūtas zonu un citām privilēģijām.

Vēl es vēlējos uzzināt par to, kā varēs saņemt brīvprātīgo apģērbu, kas mūsu gadījumā bija krekls, bikses, apavi, cepure un jaka, kas īstenība pienākās tikai meitenēm, jo bija deficītā, bet tā kā mēs strādājām āra mums arī tika pieškirta. Runājot par apģērbu cepures bija parastas ar ragu, būs redzamas bildē apakšā, krekls man personīgi likās ļoti ērts un izmēri bija visdažādākie gan meitenēm, gan puišiem. Runājot par biksēm nebija no tām ērtākajām, jo vajadzēja piemeklēt pareizo izmēru, jāpiemin, ka visas bikses bija ļoti garas, kā reiz veidotas basketbolistiem. Apavi, teikšu ka vieni no ērtākajiem kādus esmu vilcis, ļoti viegli, ērti un kājas labi elpo. Jaka ļoti silta, ar kapuci un pats personīgi vilku maiku un jaku arī vēlās vakara stundās, kautgan kolēģi apakšā uzvilka arī kādu jaku. Devos saņemt apģērbu uz noliktavu, piemēriju izmēru un atradu sev atbilstošo komplektu, Pēc tam atvadījos no koordinātora un devos mājās, rīt sarunājām tikties arēnā nedaudz pirms 7.

Šajā daļā tas arī viss, vēl varat aplūkot bildes un īsu aprakstu par katru no tām, nākamajā daļā kā mums gāja pirmajā diena un apraksts par to, sākumā biju plānos rakstīt kādas 5-8. daļas, bet tā kā ieguvis esmu diezgan pieklajīgu lasījumu skaitu, tad esmu nolēmis sīki un smalki izstāstīt katras dienas notikumus vairākas daļās.

Atvainojos jau iepriekš par bilžu kvalitāti, nav īpaši laba kamera telefonam.

101 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000
Es arī tur biju brīvprātīgā-bumbu meitene😊 Man bija ideāla vieta-zem groza
1 0 atbildēt