local-stats-pixel fb-conv-api

Traģēdija. Pusaudze izdara pašnāvību, jo skolā tiek brutāli pazemota.527

5383 68

Tieši šie bija 14gadus vecās meitens pēdējie vārdi pirms tā izdarīja pašnāvību... Šis skumjais stāsts liek padomāt un vienlaikus liecina par to cik cilvēki spēj būt ļauni brīžos, kad tie aizmirst visas normas robežas un nepiedomā, ka viņu pateiktais vārds, darbība var kāda cita cilvēka dzīvi novest tik tālu, ka tas neredz citu izeju, kā padarīt sev galu..... Ja vēlies padarīt pasauli labāku, tad sāc ar sevi...

5383 68 527 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 527

0/2000

stulbās kuces,noved cilvēku lidz nervu sabrukumam un viņai bija jācieš...nav taisnīgi.Tagat tām kucēm vajadzētu izjust tās sāpes ka cilveks kadu apsmej.Kautgan tai meitenei nevajadzēja pie tām sūdu čupām iderētis vajadzēja būt tādaj kada viņa bija.

3 0 atbildēt

Jā, mana māsa kura mācās Īrijā, viņa no sākuma ļoti labi iederējās kolektīvā, viņai bija visas meitenes draugi, bet tad pēkšņi 2meitenēm laika sāka skaust ka meitene no Latvija ir skaistāka, gudrāka labāka par viņām, viņš sākušas melot visām klases meitenēm, ka tā viņas apsaukā aiz muguras utt. Gāja sūdzēties pie skolotājiem (mana māsa ir tikai 13gadus veca, viņa to protams pārdzīvoja) Skolotājiem viņas teica ka visādas rupjības atkal saka par viņām utt. Man proams kā vecākajam brālim bija ļoti žēl viņas, bet es nezināju kā viņai palīdzēt, varēju tikai viņu mierināt, tak nevaru es tur aiziet un tām meitenēm sadot pa pauri... Mamma to arī zināja, bet domāja ka pāris dienas un viss pāries, bet nekā, tad viņa aizgāja pie direktores, izstāstija visu, direktore izsauca tās 2meitenes, kuras to visu sāka uz indeviduālu sarunu, parunāja tur kko...

Nākošajā dienā jau bija sestdiena, tad jau viena no meitenēm viņai atvainojās par visu, par to ka meloja utt.

 

Cilvēka skaudībai nav robežu, tas ir ļoti izsplatīts citās valstījs, pats arī dzīvoju Īrijā 1. mācību gads, pie manis arī no sākuma visi draudzīgi, draudzīgi, bet nu tad sākās, bet nu es gan nebiju kā māsa, liku tomēr bietē, tad jau atšuvās, jo saprata, ka spēki nepietiek uz mani...

 

Citiem kuriem ir arī tādas problēmas, cilvēki ir kā plēsoņas, viņi jūt bailes, pat ja tādas ir neizrādiet viņiem tās viņiem. Vienmēr stāvat augstāk par viņiem!

 

+ par rakstu un novēlu izsturību gimenei

3 0 atbildēt

Komentārus nelasīju, bet pieļauju, ka puse no tiem ir šādi - cik žēl, ka skaista meitene izdarīja pašnāvību. UN ? Ja būtu neglīta būtu mazāk žēl ? emotion Visi ir vienādi cilvēki - ar jūtām un emocijām.

3 0 atbildēt

Tie kas nau gajusi tam cauri nekad nesapratīs KAPĒC.

3 0 atbildēt

Nu mēs jau katrs aprunājam kādu, bet tas jau ir/bija pārāk...

3 0 atbildēt

Galvenais ir nepadoties šādās situācijās, protams ir ļoti grūti, bet nevajag izrādīt savu vājumu un izvēlēties vieglāko ceļu. Pēc pāris gadiem viņa varēja pierādīt šīm meitenēm uz ko viņa ir spējīga.

3 0 atbildēt

žēl palika šito izlasot...

nezinu ka meitenes bet čaļi dod pa galvu tādiem cilvēkiem... meitenēm ir arī pienācis laiks sevi aizstāvēt

3 0 atbildēt

tās stulbās kuces neko no dzīves nesaprot!!! emotion

tikai prot pisties itkā ir krutas!!!

varu derēt kad viņas par to visu uzzināja/ās viņas prosta sēdēja/s uz pakaļas un moška kko sapratīs no tā, ko viņas izdarīja!

bet man liekas ka tās loses neko nesapratīts/ta  emotion

 

.emotion emotion bet nu patiešām žēl  meiteni...cerams viņa tagad ir labākajā pasaulē... emotion

3 0 atbildēt

Man vispar liekas kka nevajag nevienam sevi pieradit! Esi tads kkads esi un ja tava klase ir normali cilveki, tad vinji tevi pienems tadu kads tu esi! Sis stasts liek aizdomaties par to kkas ir noticis ar jauniesiem, un ka tas kaut ka ir jamaina! :)

3 0 atbildēt

Pakarās jo ir depresija,kas jau skaitās ārstējama lieta. Kāpēc tāda rodas, katram cilvēkam savi iemesli !

  

Pašam ir bija depresija dzīvē un to ir grūti kontrolēt - vajag psihaloga palīdzību. Itkā jau nekas nav noticis, bet tāda sajūta, ka netikšu vairs ārā. Iekšēji grauž un visu laiku domā un staigā un gruzies kā narkomāns. Es varu apgalvot, ka jūs nemaz nestādāties priekšā kas ir depresija. Un es tgd izprotu gan visus pašnāvniekus gan tiem kam iet grūti ! Viņiem vajag palīdzēt, jo šādiem cilvēkiem grūti pašiem mainīt ! 

Tas ka meitene pakārās bija 100% klasesbiedreņu vaina ! Ilgi neārstēta depresija var novest pie shihologiskām problēmām. Ir taču dzirdēts, ka daudzi cilvēki piem, pēc avārijām kur kādu zaudē utt - saiet sprātiņš čupā ! Lielu psihaloģisku slodzi cilvēks sāk nepanest un nevar vairs izturēt un taisa pašnāvības vai saiet prātiņš.

Pats galvenais grūtos brīžos ir 100 % max dzīvot tālāk, darīt tās pašas lietas, kas ikdienā - Tas ir pats LABĀKAIS VEIDS, kā ātrāk tikt arā. Ja jūtat ka ir grūti - nopietni nekaunieties ejiet pie shihaloga. Labi ārsti palīdzēs. BROBLĒMAS JAU VISPĀR PASTĀV TIKAI MŪSU GALVĀS. un nav īstenībā par ko pat uztraukties !

3 0 atbildēt

Tad jau vecāki tizli? Būtu skolu nomainījuši... 

3 0 atbildēt

Ja vēlies padarīt pasauli labāku, tad sāc ar sevi... 

To pašu var teikt par Latviju , ja gribat lai tā kļūtu labāka pašiem kkas jādara nevis jāgaida līdz kamēr visu pienes uz paplātes!  

Latvijā ir tik daudz negāciju kas velk to valsti uz leju paskataties paši uz sevi , ikviens var kkā palīdzēt , bet lielaako ties visiem pie kājas!   

3 0 atbildēt

Ak vai nu,cik tālu cilvēce iet sorry necilvēce. emotion

2 0 atbildēt

Dažreiz citi nerēķinās ar citiem, tas ir jāpieņem. Tā notiek daudzās vietās.

Meitenei laikam bija ļoti vāji nervi, bet ir jācīnās pretī, savādāk neko nepanāks.

2 0 atbildēt

Tak tā meitene nav nemaz neglīta priekš saviem gadiem!

Pēc bildēm arī neizskatās nabadzīga..

Tad nesaprotu kāpēc tika pazemota...

2 0 atbildēt

Tagat noteikti tās meitenes sapratīsko ir izdarījušas....

2 0 atbildēt

nja....es taaads pats kretiins visu videni biju...piekasijos par ko vien var piekasiities, galvenais, ka ir jautri.poh kaa tas otrs tur juutas.bet ko tur padariisi...ir "Haizivis" un ir "Aitas" un taa tas buus vienmeer!laiku atpakalj nepagrieziisi...emotion

2 0 atbildēt

man līdz 7. klasei arī nebija draugu, un protams es to arī neteicu nevienam. dažādu finansiālu iemeslu dēļ es pārcēlos un nomainīju skolas. jaunajā skolā meitenes bija 100reiz draudzīgākas un pieņēma mani. ''bezdraugu posms'' padarīja mani raksturā stiprāku, ar laiku es to sapratu. un savādākam ir būt kruti. es labāk esmu oriģināla un es bez draugiem nekā kā visi un ar draugiem.

2 0 atbildēt

Sievietes reizēm mēdz būt tādas kuces(atvainojos, ka tik skarbi), kapēc viņas nespēj tik labi sadzīvot kā čaļi...

4 2 atbildēt

Katrā skolā ir vērojama šāda veida problēma, gandrīz katrā klasē.. Es patiešām nesaprotu, kāda jēga no citu apcelšanas, ja tev ir apziņa, ka otrs jūtas pazemots un nevajadzīgs!!

4 2 atbildēt
« 3  4  5  6  7 »