local-stats-pixel fb-conv-api

Traģēdija. Pusaudze izdara pašnāvību, jo skolā tiek brutāli pazemota.527

5383 68

Tieši šie bija 14gadus vecās meitens pēdējie vārdi pirms tā izdarīja pašnāvību... Šis skumjais stāsts liek padomāt un vienlaikus liecina par to cik cilvēki spēj būt ļauni brīžos, kad tie aizmirst visas normas robežas un nepiedomā, ka viņu pateiktais vārds, darbība var kāda cita cilvēka dzīvi novest tik tālu, ka tas neredz citu izeju, kā padarīt sev galu..... Ja vēlies padarīt pasauli labāku, tad sāc ar sevi...

5383 68 527 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 527

0/2000
Visi kas tiek apcelti lai paskatas uz Biiberu. Vot tam gan ir ieksas.
10 0 atbildēt

Mani ari pamatene apnirdza,lidz bridim kad to uzzinaja mans vecakais bralis kurs man pateica-nevilcinies,gaz pa seju!Es ta ari dariju-divas nirdzejas dabuja pa seju(viena starpbridi,bet otra klase-ucenes acu prieksa)un taja bridi mani saka respektet!

9 0 atbildēt

Simpātiska meitene par ko viņu apsmiet ? Tas vairs ir tikai jautājums jo šis meitenes to cacu dēļ vairāk nav... Viņas pašas nav labākas ,ja otram var tā darīt.

10 1 atbildēt

Laikam būšu pats ciniskākais cilvēks no visiem - šis raksts bija  jau kaut kad sen.. un attiecībā uz šādiem rakstiem man ir laba atmiņa, tāpēc nevis vakarnakt viņa mirusi, bet labu laiku atpakaļ, tieši tādas pašas bildes bija.. negribu meloties, bet šo rakstu lasīju pirms kādiem 4 mēnešiem, ja pat ne pirms 6...

Un no manis -, ne jau, ka nav jūtu, bet pelnīt + uz šādiem rakstiem nav glīti un nesmuki.. kapēc neviens neraksta par Āfrikā no bada vai dizentērijas mirušu bērnu..

Ai neturpināšu šo tēmu.. to esmu jau izspriedis 1000x reižu un vienu to pašu sacīt, ka izeja ir vienmēr, vismaz vairumu gadījumā - un šis ir tāds.. tfu... bija aptuveni pusgadu atpakaļ..

9 0 atbildēt

Dažādu iemeslu dēļ nomainīju daudzus kolektīvus, vienmēr bija ok, izņemot vienu gadījumu. Es tai skolā noturējos vienu mācību nedēļu un biju prom, jo stresot kaut kādu meiteņu, kas vēlas pašapliecināties, dēļ es negribēju. Es vēl labi izturēju, cita jauniņā meitene pat skolā pinkšķējusi un prom jau pēc 3 dienām. Tā kā... tā situācija ir risināma. Varbūt kādam šķitīs, ka tā ir bēgšana no problēmas, taču vai ir vērts eksistēt blakus plānprātīgiem cilvēkiem, kad citur ir jēdzīgi? Jo pašpārliecinātāks un vairāk apmierināts ar sevi cilvēks ir, jo mazāk tas mēģinās izrādīt savu pārākumu pār vājākiem un ne tik pārliecinātiem.

Starp citu, kad pēc tās nedēļas aizgāju uz citu skolu, tur nomācījos nedēļu, nedēļu noslimoju un, kad atgriezos pēc slimošanas, klase kaut kādā veidā uzzināja par manu dzimšanas dienu un sagaidīja mani ar kūkām un dāvanām. Ir taču ar ko salīdzināt, vai ne?

9 0 atbildēt

es tajā vecumā biju tuvu tam tā paša iemesla dēļ.. negribu atcerēties tos gadus.. tie bija emocionāli nogurdinoši un briesmīgi

8 0 atbildēt

Dirsējcacas parasti paliek stāvoklī pēc 9-12 klases,un apprec nodzērušos,vai vienkārši kretīnus. kretīnus,kuri nav pat cilvēka vārda cienīgi.Tā,ka varu teikt no pieredzes-Meitenes mīļās,neņemat nevienu(izņemot vecākus)galvā,esat tādas,kā esiet ,un dzīvojat !!! 

8 0 atbildēt

Vai tad vienkārši nevarēja nomainīt skolu? emotion

8 0 atbildēt

pašlaik jūtos līdzīgi. emotion tiešām, cilvēks var mainīties, bet vienalga pastāvēs maukas, kas tevi nodirsīs. skarbi, bet patiesība emotion  

7 0 atbildēt

Es arī skolā kādreiz tiku izsmieta, bēēt tad bija tā mode - jo Tev labākas drēbes, jo Tu esi krutāks.Ak Dievs, tas bija šausmīgs laiks, tika apsmieta par jebko, par frizūru, par apģērbu, tiku saukta par neglītu, resnu, lai gan nebiju resna, tiku apcelta par to, ka meitenēm klasē visām jau bija izaugušas krūtis ūūn tādā garā, bēēt man viss tas notika daudz lēnāk, jo esmu maziņa ūūn kaut kā man tā puberitāte iestājās lēnāk, katrā ziņā, visu ko dabūju dzirdēt, bija pat dienas, kad negribēju iet uz skolu, bēēt kaut kā vienmēr aizgāju ūūn pacietu visu šito sūdu. Tā kā manai ģimenei gāja grūti, līz 9tajai klasei nebiju nekas, bēēt tāād ģimenei viss iegriezās uz labo pusi ūūn viss sāka mainīties, arī izskatā mainījos, sāka nedaudz veidoties raksturs ūūn kaut kā sāka likt mani mierā. Pēc 9tās aizgāju prom ūūn no ciemata skolas aizgāju mācīties uz pilsētu ūūn kā jau saka, pilsēta maina cilvēkus ūūn līdz 10mitajai klasei vasaras laikā biju izmainījusies ūūn raksturs arī izveidojies stiprāks. Pēc tam kaut kādu gadu vēlāk, bija klases atkalsatikšanās ūūn Es aizgāju ūūn tad tie visi lohi, kuri mani apsmēja sāka man piecirst kanti, idioti. Tagad jau mācos augstskolā ūūn skatoties uz tām gudrajām dirsējām, tādas pamuļķes, kādas viņas tagad izskatās, pilnīgi nekā no tām bijušajām klases skaistulēm nav, stulbenes. Vēl joprojām ir aizvainojuma sajūta, kad atceros visu,ūūn nemūžam nenovēlu nevienam pārciest to, ko nācās pārciest man,  bēēt pateicoties šim šmarām ūūn stulbajiem idiotiem,  mans raksturs ir izveidojies tāds, ka neviens no tiem neuzdrošinās man kaut ko pateikt. emotion Kad kadam pastāstu par šo smago pagātnes posmu, ka tiku apsmieta, cilvēki ir neizpratnē ūūn nesaprot, kā Es varēju tikt izsmieta, bēēt dzīve ir skaarba, Tavu vietu nosaka Tavs matreālais stāvoklis, skumji, bēēt tā ir patiesība. Es vienmēr ar visiem parunājos, vienalga cik viņam ir nauda, cik viņš daiļš, resns vai tievs, man absolūti ir vienalga, jo cilvēks, kuru Tu atraidi kāda dumja steriotipa dēļ, pat var izrādīties daudz labāks nekā Tev liekas. Stulbie pamuļķi, pamatskola tiešām ir idzīvošanas skola ūūn labāk tiešām ir vai nu paklusēt, neko neatbildēt, jo tas viss ar laiku nāk atpakaļ, vai nu vienkārši pasūtīt visus dirst. Tagad dzīvoju pēc principa, ja Es Tev nepatīku pašol, netaisos nevienam izdabāt, ja nepatīku vienkārši pisies ellē. emotion  

7 0 atbildēt
Tās, kuras apceļ pašas ir bārbijas, kas džinsu biksēs iespīlējušas savu puzu, un aiz blūzes apkakles slēpj dubultzodu. Šis raksts man tiešām lika padomāt.
7 0 atbildēt

Stop bullying

7 0 atbildēt

Meitene pēc rakstura bija ļoti vāja,jo tā problēmu neatrisināsi.Būtu labāk ingorējusi un viss.

8 1 atbildēt

Bija vecakaa masa, bija vecakais bralis,zinaja par jaunakas masas problemu un NEKO neizdarija......               Ja pashi nevareja iet un ,,parunat,, ar tiem mesla ,,klasesbiedriem,,   ,tad nu vecakiem gan butu varejushi pateikt.Kapec vajag vispirms  ljaut notikt nelaimei ,nogaidit kamer ir jau par velu ,un tikai tad sakt domat......Vispar nesaprotami ,ko gaidija... ,uz ko cereja...

7 0 atbildēt

Ehh, atceros kā es tiku izsmieta un izstumta.

Mani pat zēni kaustīja. Visi apsmēja.

Iekaustīšana beidzās, kad mana mamma redzēja uz maniem pleciem un rokām zilumus, un paziņoja to manai skolotājai...

Atceros, ka tajā laikā, kad nebija neviena skolā ar ko runāt, tad pēc stundām mums mazajās klasītēs bija pēc stundām jāpaliek klasē un jāgaida autobus. Stāvēju visu laiku pie loga un valdīju asaras. Tikmēr visi parējie barā sēdēja un jokojās. Un klausoties vienu joku iemējos- un tad visi uzklupa man- ko tu tur smejies, pamesl? utml.

Vienu vakaru neizturēju, kad mamma man palīdzēja atrast drēbes ko rīt vilkt (lielākā daļa bija izmazgātas). Viņa man prasīja, kas man kaiš un nelika mieru, kamēr neizplūdu asarās un visu neizstāstīju. Biju histērjā, uz skolu neribējās iet, gribējās vienkārš pazust!

Bet mammas iedrošnāta, ignorēju visus, un ar laiku viss nokārtojās!

Un uzminiet, kas bija iemesls? Tas, ka mana ģimenei kādreiz bija mazturīga!

 

Tagat esmu kļuvusi par sevi pārliecināta, māku par sevi pastāvēt....Un saprotu, ka visi izsmējēji pārsvarā cieš no kompleksiem vai uzmanības deficīta ģimenē.

6 0 atbildēt

Šitādas meitenes kas viņu pazemoja pašas tagad vajadzētu pazemot.

6 0 atbildēt

Ziniet - pārmetiet man nežēlību, bet es gribētu, lai šādā stuācijā visus, kuri meiteni aizskāra, sasauktu kopā, liktu nostāties viņas ģimenes priekšā, un tad kāds no mirušās meitenes ģimenes tiem pretīgajiem bērniem skaidri pateiktu "Jūs esat slepkavas! SLEPKAVAS! Viņa ir mirusi jūsu dēļ." Un viņus varētu aizvest uz morgu, pie mirušās meitenes līķa.

Un man nospļauties par psihoterapijas seansiem kurus tiem bērniem varbūt vajadzētu pēc tam - lai vai ko viņi teiktu, lai vai cik bravūrīgi neuzvestos - ja viņi cilvēku noveda līdz tādam lēmumam, tas ir mazākais ko viņi ir pelnījuši.

6 0 atbildēt
Nekad neieredzēju nošpaktelētas, iedomīgas cacas, labi, lai nogāž tonnām kosmētiku, bet *****jam citiem dirst un noniecināt. Uhhh, visi nervi sabojāti.
6 1 atbildēt

Cits pakarās cits pārējos apšauj.

5 0 atbildēt

Diemžēl pasaule ir pilna ar apsmietiem bērniem. Stāsta šausminošākā daļa ir tā, ka neviens neko nedarīja lietas labā. Nu, OK lielā māsa nebija tik veca, lai saprastu, kad vajag sākt iejaukties, bet kā vecāki var nepamanīt, ka bērns ir uz pašnāvības robežas? Nez cik minūtes nedēļā viņi sarunājās? Un kā ar skolotājiem? Viņi taču visu redz! Labi, es saprotu, ka Latvijā visi skolotāji strādā 3 ar pus slodzes un neko vairs negrib ne redzēt, ne dzirdēt, bet pēc vārdiem spriešot šī raksta varoņi ir kaut kur no attīstītajiem rietumiem, kas tur kavēja sociālo pedagogu, skolas psihologu, klases audzinātāju (ja tāds viņiem ir), galu galā direktoru iejaukties?

Mēs esam viena EPIC FAIL sabiedrība. Diemžēl.

5 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »