local-stats-pixel fb-conv-api

Traģēdija. Pusaudze izdara pašnāvību, jo skolā tiek brutāli pazemota.527

5383 68

Tieši šie bija 14gadus vecās meitens pēdējie vārdi pirms tā izdarīja pašnāvību... Šis skumjais stāsts liek padomāt un vienlaikus liecina par to cik cilvēki spēj būt ļauni brīžos, kad tie aizmirst visas normas robežas un nepiedomā, ka viņu pateiktais vārds, darbība var kāda cita cilvēka dzīvi novest tik tālu, ka tas neredz citu izeju, kā padarīt sev galu..... Ja vēlies padarīt pasauli labāku, tad sāc ar sevi...

5383 68 527 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 527

0/2000

Tādēļ vienmēr padomājiet pirms ko sakat un darat emotion

5 0 atbildēt
Nabadzīte. Arī mani pazemo un tas jau notiek 5 gadus. Brīnumainā kārtā esmu vēl dzīva. esmu vairākkārt gribējusi nomirt.
6 1 atbildēt

Cits pakarās cits pārējos apšauj.

5 0 atbildēt

stulbās kuces. pašas nav ne sūda vērtas, bet viņas ar savām solārijā pārceptajām smadzenēm to nesaprot! emotion

5 0 atbildēt

Cilvēki kļūst aizvien stulbāki, ko lai saka. Un es domāju ne tikai par pāri darītājiem- ir jabūt diezgan infantīlam lai darītu sev galu dēļ ta, ka kads apceļ- jebkura vecumā!!!

5 1 atbildēt

Pati esmu gājusi cauri 4 gadu ilgai pazemošaini. Jutos tā ka nebūtu nevienam vajadzīga, ka nevienam nepatiku. Tas bija briesmīgi. Es nespēju paskatīties uz cilvēkiem kas aiztiek, aizvaino, apsmej vai fiziski kādam dara pāri. Zemāk par to vairs krist nevar. Es vienmēr iejaucos ja redzu ka kādu apsmej, jo zinu 100% kā tas ir būs apsmietai un būt bez draugiem.

Tie cilvēki kas tā rīkojās savu ''varonību'' izgāžot uz citiem kas varbūt nav tik izskatīgi pēc izskata, vai vnk ''perfekti'' kā kāds cits ir nožēlojami!!! Nesaprotu ja tev kāds tik ļoti traucē ikdienā kāpēc ar viņu vispār runāt un apsmiet  to cilvēku... labāk viekārši ar viņu nerunā... nevis padari viņa ikdienu nožēlojamu...    

4 0 atbildēt
Kāds ienīstu šādus cilvēkus kuri apceļ visus. Mani pašu vienu brīdī apcēla bet es pateicu vecākiem un no tā laikā mani neviens nav apcēlis!
4 0 atbildēt
Raksts ir vienkārši tik izsmeļoš! Pilnīgi pastāsīts par mūzdienu jaunatni! Es domāju ka pamatskolā, viduskolā tā jau tā ir liels spiedies un vēl stulbu meiteņu dēļ daži arī var nojūkties.
4 0 atbildēt

to pašu vajadzētu izdarīt Latvijā

4 0 atbildēt
Viņi pakāra meitenei un viņiem par tostu nekas nebūs? Viņus arī derētu pakārt.
4 0 atbildēt

Bet kāds iemesls bija pazemot meiteni? Stulbās kuces!

4 0 atbildēt

diemžēl bērni mēdz būt nežēlīgi....

4 0 atbildēt

skumji,taču manuprāt, tas nav atrisinājums.. nav jāiederas,lai būtu laimīgam. vajag atrast kādu kurš tevi pieņems kāds esi..

4 0 atbildēt

Jā, mana māsa kura mācās Īrijā, viņa no sākuma ļoti labi iederējās kolektīvā, viņai bija visas meitenes draugi, bet tad pēkšņi 2meitenēm laika sāka skaust ka meitene no Latvija ir skaistāka, gudrāka labāka par viņām, viņš sākušas melot visām klases meitenēm, ka tā viņas apsaukā aiz muguras utt. Gāja sūdzēties pie skolotājiem (mana māsa ir tikai 13gadus veca, viņa to protams pārdzīvoja) Skolotājiem viņas teica ka visādas rupjības atkal saka par viņām utt. Man proams kā vecākajam brālim bija ļoti žēl viņas, bet es nezināju kā viņai palīdzēt, varēju tikai viņu mierināt, tak nevaru es tur aiziet un tām meitenēm sadot pa pauri... Mamma to arī zināja, bet domāja ka pāris dienas un viss pāries, bet nekā, tad viņa aizgāja pie direktores, izstāstija visu, direktore izsauca tās 2meitenes, kuras to visu sāka uz indeviduālu sarunu, parunāja tur kko...

Nākošajā dienā jau bija sestdiena, tad jau viena no meitenēm viņai atvainojās par visu, par to ka meloja utt.

 

Cilvēka skaudībai nav robežu, tas ir ļoti izsplatīts citās valstījs, pats arī dzīvoju Īrijā 1. mācību gads, pie manis arī no sākuma visi draudzīgi, draudzīgi, bet nu tad sākās, bet nu es gan nebiju kā māsa, liku tomēr bietē, tad jau atšuvās, jo saprata, ka spēki nepietiek uz mani...

 

Citiem kuriem ir arī tādas problēmas, cilvēki ir kā plēsoņas, viņi jūt bailes, pat ja tādas ir neizrādiet viņiem tās viņiem. Vienmēr stāvat augstāk par viņiem!

 

+ par rakstu un novēlu izsturību gimenei

3 0 atbildēt

Tie cilvēki sāk domāt pēc viņas nāves,cik cilvēki vel mirs?  emotion

3 0 atbildēt

pretīgā sabiedrība , kritize, apsmej un iznicina cilvekus , kuri paši nevar sevi aizstavēt! pretīgi!

3 0 atbildēt

stulbās kuces,noved cilvēku lidz nervu sabrukumam un viņai bija jācieš...nav taisnīgi.Tagat tām kucēm vajadzētu izjust tās sāpes ka cilveks kadu apsmej.Kautgan tai meitenei nevajadzēja pie tām sūdu čupām iderētis vajadzēja būt tādaj kada viņa bija.

3 0 atbildēt

Komentārus nelasīju, bet pieļauju, ka puse no tiem ir šādi - cik žēl, ka skaista meitene izdarīja pašnāvību. UN ? Ja būtu neglīta būtu mazāk žēl ? emotion Visi ir vienādi cilvēki - ar jūtām un emocijām.

3 0 atbildēt
8 avatars8

Šausmas , un Edene vispār izskatās smuka meitene, nesaprotu par ko viņu vajadzēa izsmiet.

3 0 atbildēt

Ja vēlies padarīt pasauli labāku, tad sāc ar sevi... 

To pašu var teikt par Latviju , ja gribat lai tā kļūtu labāka pašiem kkas jādara nevis jāgaida līdz kamēr visu pienes uz paplātes!  

Latvijā ir tik daudz negāciju kas velk to valsti uz leju paskataties paši uz sevi , ikviens var kkā palīdzēt , bet lielaako ties visiem pie kājas!   

3 0 atbildēt
« 2  3  4  5  6 »