local-stats-pixel fb-conv-api

Traģēdija. Pusaudze izdara pašnāvību, jo skolā tiek brutāli pazemota.527

5383 68

Tieši šie bija 14gadus vecās meitens pēdējie vārdi pirms tā izdarīja pašnāvību... Šis skumjais stāsts liek padomāt un vienlaikus liecina par to cik cilvēki spēj būt ļauni brīžos, kad tie aizmirst visas normas robežas un nepiedomā, ka viņu pateiktais vārds, darbība var kāda cita cilvēka dzīvi novest tik tālu, ka tas neredz citu izeju, kā padarīt sev galu..... Ja vēlies padarīt pasauli labāku, tad sāc ar sevi...

Reklāma
Reklāma
5383 68 527 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 527

0/2000

Pazīstama situācija. Tikai manā gadījumā atšķirība ir tā, ka nežēloju sevi un nemainīju savu izskatu, lai kaut kur iederētos. Gluži vienkārši nomainīju skolu un viss mainījās pats no sevis.

Žēl, ka šī meitene izvēlējās nepareizo ceļu...

2 0 atbildēt

Protams traģisks, bet elementāri izskaidrojams gadījums. Stulbās cacas ir un būs stulbas cacas, nodirsīs citus tikai tapec, ka nav tikpat stulbi kā viņas, un nodirsīs tikai lai izskatītos lielākas un populārākas savā debilajā dzīve. Bet meitene atkal ir tā vājā, kas domā, ka dzīvo tikai priekš tām cacām, ka obligāti ir jābūt to muļķu pieņemtai, bet nesaprot, ka dzīvo tikai priekš sevis un saviem tuvajiem, un citu teikto var pilnīgi neņemt verā.

Es gan nesaprotu, kapec netika sperts tas vienkāršākais solis un kapec viņa neaizvācās uz citu skolu.

2 0 atbildēt

Tīņu pasaule ir nežēlīga,un šajā gadījumā šīs nepieaugušās klasesbiedrenes bija vainīgas un viņas to pašas arī noteikti saprot, BET ,kur pasaulē palkuši pieklājīgie ģentelmeņi puiši ? Viņu pienākums ir aizstāvēt meitenes un vājākos itīpaši ,ja redz cik dienu dienā nežēlīgi izturās pret nabaga meitenīti. Puisim tie būtu daži vārdi bez sliktām sekām.Jaunatne ir vienkāršī ļauna,personiski domāju ,ka trūkst disciplīna.

2 0 atbildēt

Mana atbilde uz shito ir tāda: Salauzt žokļus uz rokas tādām kucēm...un lohiem...(piedodiet par lamuv. ,bet bez tiem shoreiz es nevarēju)!!

2 0 atbildēt

Bet šī meitene nav nemaz tik neglīta. īstenība tīri normāla, nezinu kāda viņa dzīvē bija tpc nevar neko pateikt par to, kpc viņu varētu izsmiet, bet ceru, ka viņas klasesbiedrenes sajutās vismaz nedaudz vainīgas par to, ka viņu pazemoja. Viņām vajag pa seju !

2 0 atbildēt

Reali ka tajas Amerikāņu skolas vispar var pamacities tur visi ir iedaliti ka tada cietuma....

2 0 atbildēt

man līdz 7. klasei arī nebija draugu, un protams es to arī neteicu nevienam. dažādu finansiālu iemeslu dēļ es pārcēlos un nomainīju skolas. jaunajā skolā meitenes bija 100reiz draudzīgākas un pieņēma mani. ''bezdraugu posms'' padarīja mani raksturā stiprāku, ar laiku es to sapratu. un savādākam ir būt kruti. es labāk esmu oriģināla un es bez draugiem nekā kā visi un ar draugiem.

2 0 atbildēt

Dažreiz citi nerēķinās ar citiem, tas ir jāpieņem. Tā notiek daudzās vietās.

Meitenei laikam bija ļoti vāji nervi, bet ir jācīnās pretī, savādāk neko nepanāks.

2 0 atbildēt

Ak vai nu,cik tālu cilvēce iet sorry necilvēce. emotion

2 0 atbildēt

Tak tā meitene nav nemaz neglīta priekš saviem gadiem!

Pēc bildēm arī neizskatās nabadzīga..

Tad nesaprotu kāpēc tika pazemota...

2 0 atbildēt

Sievietes reizēm mēdz būt tādas kuces(atvainojos, ka tik skarbi), kapēc viņas nespēj tik labi sadzīvot kā čaļi...

4 2 atbildēt

Ja nav rakstura jāmaina skola, nevis jāiet kārties lol.

3 1 atbildēt

Man ari agrak dzive ta bija es saprotu ka vina jutas bet es neizdariju pasnavibu bet velejos darit bet nevelejos mammuci astat vienu pasu!

2 0 atbildēt

Mani arī apsmēja - galvenais būt pašam, nesalūzt un raudzīties uz apsmējējiem no augšas, jo tie kas apsmej paši nav neko labāki. Reti kurš to var izturēt, reti, bet dažreiz, it īpaši mšudienās tas ir nopietni, tāpēc daudzi beidz savu dzīvi...Tai meitenei bija jādzīvo, bija jāizstāsta, taču viņa ņēma vērā apsmējājas un galu galā zaudēja visu, atzīties par apcelšanu ir grūti, bet dažkārt tā ir vienīgā izeja.Jābūt pašiem, jātic sev...

2 0 atbildēt

Mūsdienās ir tādas cacinkas kas domā tikai par to ko dara ne runā. Viņas nedomā ar galvu bet peteni!!

2 0 atbildēt

Skolas laika ap sesto septito klasi maniari nolika, lidz reizei kad saka plaukat, tad man sirmits aizveras ka pat vienai no tam lasharam piena zobus iznesu. tad bija miers un ne pikstiena mana virziena. 

Jaunatne ir nezeliga un sitadus apcelajus vaidzetu sodit ar etikas pecstundam.

2 0 atbildēt

stulbās klasesbiedrenes(kuces)

emotion 

3 1 atbildēt

Karma ir kuce, un tieši šobrīd viņa grauj to meiteņu dzīves, kuras noveda šo meitenīti viņsaulē!

2 0 atbildēt

Interesanti kā viņām uz sirds? :D palika traips vai nē..un ko citi padomās KA VIŅU DĒĻ meitene ir prom no šīs pasaules....ciest nevaru, es labprāt purnu saduzītu viņām...

2 0 atbildēt

Viņa ir mirusi jo uztaisīja pašnāvību, nevis pasaules ļaunuma dēļ. 

Lai arī cauri kādiem sūdiem cilvēks neietu, pašnāvība ir gļēvums un neiecietība pret cilvēkiem, kas tevi vēl mīlēja.  Izvēloties aiziet tā, tu parādi, ka viņi tevi par velti mīlēja, it īpaši šajā gadījumā. Ja jau radiem tā sāpēja, kad viņa aizgāja, tad jau viņa varēja viņiem uzticēties un prasīt palīdzību. Un nevar būt tā, ka neviena skolotāja nekad neko vecākiem neteica, un nav jau arī tā, ka tas nav pašiem vecākiem mājās redzams, ka meitene nejūtās labi, atnākot mājās, pēc skolas. 

 

Pašnāvība ir izvēle, nevis izeja.

2 0 atbildēt
« 4  5  6  7  8 »