local-stats-pixel fb-conv-api

Traģēdija. Pusaudze izdara pašnāvību, jo skolā tiek brutāli pazemota.527

5383 68

Tieši šie bija 14gadus vecās meitens pēdējie vārdi pirms tā izdarīja pašnāvību... Šis skumjais stāsts liek padomāt un vienlaikus liecina par to cik cilvēki spēj būt ļauni brīžos, kad tie aizmirst visas normas robežas un nepiedomā, ka viņu pateiktais vārds, darbība var kāda cita cilvēka dzīvi novest tik tālu, ka tas neredz citu izeju, kā padarīt sev galu..... Ja vēlies padarīt pasauli labāku, tad sāc ar sevi...

Reklāma
Reklāma
5383 68 527 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 527

0/2000

Es jau neesmu serijveida slepkava taa bralja vieta tas vinas klasesbiedrenes visas noznjaugtu ))

2 0 atbildēt

Interesanti kā viņām uz sirds? :D palika traips vai nē..un ko citi padomās KA VIŅU DĒĻ meitene ir prom no šīs pasaules....ciest nevaru, es labprāt purnu saduzītu viņām...

2 0 atbildēt

Tiešām zēl tās meitenes... viņas "jaukās" klasesbiedrenes gatavās k*ces ir.

Pati ar esmu gājusi šitai skolas ellei cauri, 1. - 5. kl vispār fuj, bet tgd jau 3 gadi citā skolā, nav tik traki. Ja man nebūtu manas mammas, varbūt arī es būtu aizgājusi, kas to lai zin..... Cilvēkam vajag tikai iemeslu, kādu citu mīļu cilvēku, lai varētu saņemeties un dzīvot tālāk.

2 0 atbildēt

Tīņu pasaule ir nežēlīga,un šajā gadījumā šīs nepieaugušās klasesbiedrenes bija vainīgas un viņas to pašas arī noteikti saprot, BET ,kur pasaulē palkuši pieklājīgie ģentelmeņi puiši ? Viņu pienākums ir aizstāvēt meitenes un vājākos itīpaši ,ja redz cik dienu dienā nežēlīgi izturās pret nabaga meitenīti. Puisim tie būtu daži vārdi bez sliktām sekām.Jaunatne ir vienkāršī ļauna,personiski domāju ,ka trūkst disciplīna.

2 0 atbildēt

Skolas laika ap sesto septito klasi maniari nolika, lidz reizei kad saka plaukat, tad man sirmits aizveras ka pat vienai no tam lasharam piena zobus iznesu. tad bija miers un ne pikstiena mana virziena. 

Jaunatne ir nezeliga un sitadus apcelajus vaidzetu sodit ar etikas pecstundam.

2 0 atbildēt

stulbās klasesbiedrenes(kuces)

emotion 

3 1 atbildēt

Viņa ir mirusi jo uztaisīja pašnāvību, nevis pasaules ļaunuma dēļ. 

Lai arī cauri kādiem sūdiem cilvēks neietu, pašnāvība ir gļēvums un neiecietība pret cilvēkiem, kas tevi vēl mīlēja.  Izvēloties aiziet tā, tu parādi, ka viņi tevi par velti mīlēja, it īpaši šajā gadījumā. Ja jau radiem tā sāpēja, kad viņa aizgāja, tad jau viņa varēja viņiem uzticēties un prasīt palīdzību. Un nevar būt tā, ka neviena skolotāja nekad neko vecākiem neteica, un nav jau arī tā, ka tas nav pašiem vecākiem mājās redzams, ka meitene nejūtās labi, atnākot mājās, pēc skolas. 

 

Pašnāvība ir izvēle, nevis izeja.

2 0 atbildēt

Man macija ta, ja nepienjem pis pa purnu.

2 0 atbildēt

Mana atbilde uz shito ir tāda: Salauzt žokļus uz rokas tādām kucēm...un lohiem...(piedodiet par lamuv. ,bet bez tiem shoreiz es nevarēju)!!

2 0 atbildēt

Kādas drausmas notiek pasaulē,un viss ir tāpēc,ka cilvēki nespēj redzēt robežu un nespēj apstāties un padomāt.

2 0 atbildēt

skaista meitene,ko lai saka;(

2 0 atbildēt

Izstenība meitenei nav ne vainas ... nesaprotu par ko viņu izsmēja.!!??

2 0 atbildēt

Tiešām žēl meitenes. 

Lasot, es mazliet aizdomājos par to, ko darīja vecāki? Protams, saprotams, ka vecāki, iespējams, strādā, ir aizņemti, noguruši utt., bet var taču pajautāt - "Meitiņ, kā tev šodien skolā gāja?" vai var taču pamanīt ka bērns nav dzīvespriecīgs, ka viņu kaut kas nomāc? Es neticu ka viņa spēja to TIK perfekti noslēpt. Manuprāt, te pietrūka arī vecāku atbalsta, ne tikai tāpēc ka viņu apsmēja, bet vispār. Kāpēc vnk nevar parunāt ar meitu - kura ir pusaudža gados, pastātīt to, ka vina ir skaista, laba, jauka utt. kaut vai vien tapēc ka viņa ir pusaudzis un viņai tas ir svarīgi! Parunāt par viņai svarīgām lietām. Un te jau tas ir - nebija laika parunāties, bērns noslēdzas, viņam ir problēmas, viņa ir iedzīta depresijā un vienīgais, risinājums ir tikai nāve. Bet nu klasesbiedreņu rīcība nav attaisnojama, tas ir nežēlīgi, necilvēcīgi..

Tikai žēl, ka neviens n tādiem gadījumiem nemācās.. - tas jau neattiecas uz mani.

2 0 atbildēt

Normāla, skaista meitene... Nu neko darīt, ja skauž tām maitām. Tas ir tiešām drausmīgi, ja ir tā, kad ir jānonāk līdz kkam tādam... Raxts jau bijis, bet okk... :)

2 0 atbildēt

Bēdīgi , par meiteni , Jūtu līdzi , jo pats esmu tāda veidā pazemots.

Jau no 4.klases mani apsmeja par to kad man ir liekas svars , un tas vēljoprojām , turpinas.

Sākumā , likas , labi nepatiku , nevajag , bet kad sāka visi meklet meitenes , utt , Visi uzreiz Pasmejas , un aiziet , jo esmu mēģinājis uzlūgt ballē meiteni.

Bet vienu dienu , skolā , pirm kāda gada , saņēmos , kaut nēsmu baigais izsitējs , vai kauslis , piegāju gadu vecākam , zēnam un pateicu visu acīs ko par viņu domāju.(Un lielas dirsējs tur stāvēja un neko neatbildēja) Un tad uzradās reakcija , viņš PASMEJĀS!!!! Es pie sevis nodomāju , kā viņš var par to pasmieties.

Nākamajā starpbrīdī , piegāju un iesitu viņam , jo visa bija apriebies , viņs , arī sita , bet pasita garām , un es Laikam iesitu tik stipri , kad viņš , vairāk nemaz , nekasijās pie manis.

Bet , kautvai , to visi zin , mani Veeljoprojām , Apsaukā par ''tusni , resni , tml.''

Un tas ļoti Grauž , un grauzīš , visu mūžu! Ienīstu tādus cilvēkus. Esmu pat sapņojis , kāds es būtu bez liekā svara , bet pectam pārdomāju  kad jabūt sev pašam , vienalga , kas mugurā , vai kādas dīvainības , mēs tpt esam tikai cilvēki , ar saviem + un -!

2 0 atbildēt

Vina ir skaista, kpc lai vinu pazemotu? ;) stulbums.... tadas kuces vnk pasas vaidzetu pakart, lai nedara pari citam nevainigam meitenem... un starp dzekiem ir tas pats 

2 0 atbildēt

paklau kuram vēl liekas ka šitas raksts jau ir bijis?

2 0 atbildēt

varētu padomāt, ka lielākā daļa komentētāju, kas raksta ( ak dievs, kā tā var?! Šausmas! un Bla bla bla ) ir izauguši par eņģeļiem un nekad skolā nav kādu pazemojuši!

2 0 atbildēt

cik cilvēki tomēr pasaulē ir stulbi.. smuka meitene! es gribu paskatīties tagad tām riebeklēm, kuras šo jauko meiteni pazemoja, acīs emotion

2 0 atbildēt

fffss..., viņai lkm pārāk daudz kasija ko par viņu domā, ja kāds

pasmējās par mani..es vienmēr ar viņiem kopā...vairāk smiesies - ilgāk

dzīvosi..

3 1 atbildēt
« 5  6  7  8  9 »