local-stats-pixel fb-conv-api

Traģēdija. Pusaudze izdara pašnāvību, jo skolā tiek brutāli pazemota.527

5383 68

Tieši šie bija 14gadus vecās meitens pēdējie vārdi pirms tā izdarīja pašnāvību... Šis skumjais stāsts liek padomāt un vienlaikus liecina par to cik cilvēki spēj būt ļauni brīžos, kad tie aizmirst visas normas robežas un nepiedomā, ka viņu pateiktais vārds, darbība var kāda cita cilvēka dzīvi novest tik tālu, ka tas neredz citu izeju, kā padarīt sev galu..... Ja vēlies padarīt pasauli labāku, tad sāc ar sevi...

5383 68 527 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 527

0/2000

pamatskola ispār ir kā izdzīvošanas skola, kurā ir tikai balts un melns.

24 0 atbildēt

Kaut vai pēc tam, kad tās meitenes kuras viņu apsmēja, uzzināja, ka viņa ir mirusi, diez vai, ka viņas par kaut ko aizdomājās vai izjuta nožēlu. Tādi bezsirdīgi cilvēki neko nenožēlo. Mani izsmēja 3 gadus, es arī mainījos, kad sapratu, ka tam nav jēgas, tāpat ļāvu viņu smiekliem vaļu. Kāda starpība, neesmu nevienu no viņiem satikusi jau gadu un nesatikšu vismaz vēl 50 gadus. Bet tiem cilvēkiem tas dzīvē atgriezīsies, karma, tā ir karma. Un baumas ir slēptā veida agresija, bet te jau bija vienkārši stulbums - es nesaprotu tās aprunāšanas jēgu. Tas it kā ceļ ego, bet kad tu paliec bez saviem stulbajiem drauģeļiem, jūties tāda pati niecība, kāda biji pirms tos draugus ieguvi, atradi.. 

20 0 atbildēt

tagad jau pazemošana ir ikdiena...

cilvēkiem jau vienalga ko citi jūt...

20 1 atbildēt

Tie,kuri pazemo,pasi sirgst ar kkadiem kompleksiem!

18 0 atbildēt

Džeki, kas citus apsmej, to dara smiekla pēc, un viņi visi to dara viens pret otru un saprot, ka tas tikai joks.

 

Meitenes, kas citus apsmej, to dara, lai celtu savu pašapziņu, kas ir vispār nožēlojami, un tas viss sākas no skaudības.

19 1 atbildēt

tadas kuces vajadzetu iemest mazgadigo kolonijaa.laiks pardomam

17 0 atbildēt

Kāpēc gan viņa nevarēja aiziet uz citu skolu? Mums skolā vienu meiteni ar nežēlīgi apdirsa, tad viņa aizgāja uz citu skolu un viss iegāja normālās sliedēs....Tagad viņa nāk apciemot bijušo skolu, kurā viņu sagaida ar smaidu.

15 0 atbildēt

nu ja. Ja esi dzeks, tad vismaz var pa muti sadot tiem, kas tevi pazemo. Es pat nezinu, ka meitenes aizargajas.

15 0 atbildēt

Nu nesaprotu,smuka meitene kapēc viņu apsmēja? Cilvēki tiešām ir ļauni! emotion

14 0 atbildēt

Es arī esmu pārdzīvojusi,kā tas ir,būt atstumtai. Bija sakumā divas skolas,kurās tāpat neiederējos,tad no 5.klases pārgāju uz citu. Tur,skolā,bija viena meitene,ar kuru neviens nekontaktējās,bet es nebiju pieradusi cilvēkus šķirot,tā nu es piegāju un parunājos,klasesbiedri,laikam,to ieraudzījuši sāka mani atstumt.Vēl tagad īsti nesaprotu,kādēļ tas tā notika. Visa klase bija vienā skolas galā,smējās,runājās,priecājās,bet es,ar savām divām "draudzenēm",kuras tagad parādījušas savu īsto seju,citā gaiteņa pusē. Vecāki jau to ievēroja un kaut ko sāka darīt lietas labā,jos pasniedzēji to visu redzēja,bet bija vienalga,pat nemēģināja.Bija rīti,kad nevēlējos iet uz skolu,vakarā gāju gulēt ar domu,kaut es nepieceltos.9.klasē sāku rīkoties.Pienāca Ziemassvētku balle,katram bija jāiemācās lugas daļa,es aizsūtīju klasesbiedrenei vēstuli ar tekstu un teicu,lai izprintē un nolasa klases priekšā.Tur bija rakstīts,ka nepiedalīšos,ka man tas viss ir apnicis un lai visi saka ko grib.Uz mājām atbrauca direktore,kura lietas labā neko nebija darījusi visus šos gadus un vēl tā smuki uzdirsa,kādēļ es vērpjot intrigas.Bet cik ilgi tā var? Tieši tādēļ,es tajā skolā negāju no novembra līdz aprīlim,bet tad,nomainīju skolu un 3 mēnešu laikā apguvu vielu un eksāmenus nokārtoju sekmīgi.Nu skola ir pabeigta un jūtos brīvi.

varbūt daļēji tā bija mana vaina,jo nebiju tik komnikabla,mani bajag pagrūst no malas,bet neviens necentās.Visi tikai pasmējās. Vēl tagad es dzīvoju kopā ar vecākiem,nu jau 2 gadi apritējuši,ka esmu beigusi skolu,bet vēl arvien,man nav draugu.Citreiz,ka redzu Liepājā draugu bariņu,ieduras sirdī,kādēļ man tā nav,es arī gribētu būt viens no viņiem. Citreiz tā pamatīgāk ieduras,tad izeju pastaigāties,apdomājos,mazliet papuņķojos,aizeju mājās un atkal tēloju,ka viss ir labi. Smaidu par dzīvi,smejos,esmu vēl joprojām optimisi,paliku tā pati,kuru klasesbiedri manī neievēroja,jo vieglāk bija pasmieties!

14 0 atbildēt

Un tagad tās slampas nevarēs mierīgi gulēt! Tā arī vajag! Lai cieš!

14 0 atbildēt

Es arī biju no tām kuras apcēla skolā :( un viss tikai tādēļ ka mana māte bija dzērāja,reti bija jaunas drēbes mugurā,nekad nebija naudas bulciņām vai pusdienām....pusaudži ir nežēlīgi pret citādākajiem. Skumji bet fakts.

14 0 atbildēt

Un tikai tagad klases "varoņi" saprot, ko ir izdarījuši...

14 0 atbildēt

cik bieži neesmu bijusi tādā stāvoklī.

pietiek ar mazāko sīkumu, kas tevī , iespējams, nav perfekts, lai sāktos šī te ņirgāšanās, apcelšana un nolīdzināšana ar zemi.

zinu kā tas ir. gan emocionāli, gan fiziski. pats stulbākais cilvēkam ir tas, ka tas nekur nepazūd. pat pēc 5, 10 gadiem. zemapziņā vienmēr tie vārdi un darbības paliks. tam, kurš ir cietis,protams. tie, kuri to dara neatceras pat pēc gada jau, kas noticis.

pēc 4. klases nomainīju skolu, jo vienkārši to visu nevarēju izturēt. pēc 9. klases aizbraucu uz nometni un tur bija viena no "jaukajām" bijušajām klasesbiedrenēm. jautāja kā iet un tā. protams atbildēju jauki, tomēr nedēļu jāsadzīvo.un tad viņa vienu vakaru pajautāja, kādēļ aizgāju uz citu skolu. es teicu - nuu tāpēc, ka es nevarēju izturēt to attieksmi no cilvēkiem. arī no tevis, tu biji liels iemesls, kādēļ aizgāju prom. spārdiji, siti ar grāmatām, apsaukāji, smējies.. viņa izbrīnīta tik iesmējas un noteica- dzirdēji XX, manis dēļ viņa aizgāja uz citu skolu. es gan to neatceros hahahahahahah

saglabāju mierīgu prātu, neko neteicu, bet iekšā.. viss vārijās un es tā cietos, lai neiedotu tai kucei pa muti. bet sapratu, ka nenolaidīšos līdz tādam līmenim un varbūt tomēr kādreiz pie viņas atnāks vainas sajūta.. kādreiz.

13 0 atbildēt

Ir par ko padomāt.

12 0 atbildēt

mani ar visu laiku pazemoja skolaa lidz shi macibu gada vidum... Es vienk. vienu dienu kko saviem klasesbiedriem pateicu, ka vinji nezinaja ko teikt un lidz shim bridim vinji liek mani mieraa :))

žēl par to meiteni... skaista viņa bija... bet es labprāt nospārdītu tās jobanās kuces dēļ kuram tā meitene uztaisija pasnavibu...

11 0 atbildēt

Kaut kāds murgs, ja kkādas cacas DĒĻ INFORMĀCIJAS TRŪKUMA, kas pašlaik arī ir lielākā problēma tīņu vidū, apdirš normālu meiteni. Manā klasē arī ir galīgi degradētas skuķenes kas nemitīgi aizskar manu labāko draudzeni, tikai tāpēc, ka viņa un viņas ģimene ir tīrākie un, manuprāt, jakukākie hipiji. Vot tas ir ifnformācijas trūkums- bērni nesaprot kas ir īstas vērtības, tikai krāsojas un noņemas ar puišiem jau 8. klasē.

11 0 atbildēt

karma viņas apciemos.

11 0 atbildēt

tām meitenēm pīzdā ieliet superlīmi un iegrūst metru garu stieni

11 0 atbildēt

cilveki ir pretigi radijumi.

10 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »