local-stats-pixel fb-conv-api

Atgadījums.604

7156 118

Šonakts manā darbā pa durvīm iebāza galvu iekšā krievu tautības pārstāvis un uzjautāja man krieviski, vai es viņu gribētu nogalināt, ja viņš runātu krieviski. Es teicu, ka nogalināt gan negribētu. Tad viņš teica, ka Rīgā ir cilvēki, kuri grib viņu nogalināt par to, ka viņš runā krieviski. Tad viņš man jautāja, vai es gribētu ņemt automātu rokās un nošaut viņu par to, ka viņš runā krieviski. Atbilde bija atkal noliedzoša, prātā bija doma, ka šamējais arī var ko pačukstēt vadībai par savādāku manu atbildi.

Tad sekoja no viņa puses jautājums, vai es māku runāt krieviski. Atbilde no manis sekoja krieviski (da, ja umeju), lai nerastos lūgums no viņa puses - pierādi. Viņš tad jautāja - kādēļ Tu ar mani nerunā krieviski, ja jau es ar Tevi runāju krieviski ? Uz ko atbildi viņš saņēma sekojošo,- jo šī ir Latvija. Vienīgais zemes pleķītis visā plašajā pasaulē, kurā oficiāli runā latviski. Es pat šo teikumu pabeigt nepaspēju, līdz atskanēja ņirgāšanās - ooo, Latvija, Latvija. Mēs un Krievija jūs pārņemsim un pazudīs tā jūsu Latvija. Pirms tika aizcirstas durvis, es pateicu visu labu un līdz ar to šis stāsts ir beidzies.

Šis vīrietis nebija alkohola reibumā.


Kā jau Romas Katoļu Baznīcas kardināls Jānis Pujats teica: "Latviešiem šis mazais zemes gabaliņš ir vienīgā vieta, kas ir viņu dzimtene un kur saglabājas viņu valoda. Bet krieviem jau netiek apdraudēta viņu valoda, lielajā Krievijā tas nav iespējams".


Lūdzu, liekat mierā mūsu valodu un mūsu zemi. Savās Krievijas Tundrās un Taigās varat droši jodelēt po russki, bet šis zemes gabaliņš pieder mums.


Par lielu Latviju.

Dievs svētī Latviju.

7156 118 604 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 604

0/2000

nevajadzēja runāt, vajadzēja darīt!

6 1 atbildēt

Drīz tauta tiks nokaitināta,tā pat kā mūs nokaitināja vācu muižnieki tā mūs arī nokaitinās nacionālistiskie krievi un diemžēl tad tik būs dzirdami kliedzieni no krievu puses lai putins glābj viņu pakaļas ,kuru diemžēl viņi nedagaidīsies!

5 0 atbildēt

Atklājums: Esmu pamanījis, ka gandrīz visi krievvalodīgie vienmēr raksta un saka "visgalvenākais"! :D

6 1 atbildēt

13 Krievu tautibascilveki tomer izlasija rakstu.....jo 13 cilvekiem nepatika ! emotion

8 3 atbildēt

Ko jūs peraties, es domāju krievus, jūs ķipa gribat lai Krievu valoda būtu 2. oficiālā, bēt kad Krievijas sastāvā bijām mēs Latvieši, pat 1 vārdu latviski oficiāli nevarēja bilst.

5 0 atbildēt

jā, tiešām dīvaini, ka šādu cilvēku daži draud nogalināt :D viena pagale nekad nedeg :)

5 0 atbildēt
Es ar krieviem runāju latviski - ne tāpēc, ka krieviski neprotu, bet tāpēc, ka šeit ir Latvija.
5 0 atbildēt

Visa problēma tada ka Latvijā ir nepareizi, nepilni likumi. Vajag vnk likt izvēlēties, vai ņemt latvieša pasi vai krieva. Ja ņem krieva, vari te dzīvot, bet nav nekādu tiesību un pēc 3 mēnešiem deports. tiem kam būtu lv pase, neko vairs papīkstēt nevarētu. Lai gan nav jau tik traki ar tiem krieviem.

5 0 atbildēt

Es pazīstu vienu džeku viņa sencis ir Krievu tautības pārstāvis, bet māte Latviete, viņam tagad ir 23 gadi un tagad ir gandrīz aizmirsis Latviešu valodu, bet viņš cītīgi mācās, lasa  Latvju daiļradi, mācās rakstīt utt. Džeks ir manāmi progresējis un man ir prieks par to :) Tas ir piemērs, ka kādai jābūt atieksmei. Bet to var tikai saprast tie, kas ir jaukteņi un kkāds mazs procents no tīrajiem krieviem. BET visādiem urlveidīgajiem pat nav jēgas neko skaidrot, kad smadzenes ir veikušas kapitulāciju tur vairs nekas nav glābjams.

5 0 atbildēt

Es pazīstu ļoti daudzus krievus, man rados ir krievi, bet Latvijā ar viņiem sarunājos Latviski (cenšos to darīt)! Bet esmu ievērojusi, ka viņi runājot ļoti uzsver vārdus - MĒS, ES...un tā ir visu laiku, un viņu runā ir kaut kas valdonīgs, bet tiešām, manuprāt būtu jāievieš likums, ka valsts iestādēs ir jārunā Latviski, jo tas ir tāpat kā aizbraucot uz Angliju, tu nevari idzīvot, ja nezinu Angļu valodu un veikalos valsts iestādēs viņi runā tikai Angliski, nevis kā pie mums, puse pa krieviski un puse pa latviski ;)

5 0 atbildēt

Un vēl daudzos darba piedāvājumos ir obligāta prasība - krievu valodas zināšanas..

5 0 atbildēt

 

darba inspekcijā šis jautājums jārisina lai nav kā policistei : dzimums latviete

5 0 atbildēt
H avatarsH

un viņi brīnās kpc viņus ienīst. Tāpēc, ka lielākā daļa krievu ir tieši šādi, lai gan zinu dažus tiešām jaukus krievu tautības cilvēkus, tas sāk krist uz nerviem.

5 0 atbildēt

no mīnusiem izveidojies nummurs uz kuru ir jāzvana,kad šādi tipi neliek mieru un cenšas izraisīt konfliktu!

4 0 atbildēt

Latviets esmu, latviets būšu, latviets mūžam palikšu...!

4 0 atbildēt

Ja kādam Krievam nepatīk Latvija, es viņam varu pateikt sarakstu Rīga - Maskava!

4 0 atbildēt

Es esmu krieviete,un latviešu valodu pārzinu labāk nekā vairākums latviešu cilvēku manā,jau bijušajā,skolā,ain't that funny?

4 0 atbildēt

Vajadzēja skriet pakaļ un vismaz ar krēslu vai kādu cirvi iemest emotion

5 1 atbildēt

saglabā profesionalitāti, nevajadzēja beigās piebilst: "Krievijas Tundrās un Taigās varat droši jodelēt po russki" :) bet vispār tev taisnība!

4 0 atbildēt

heh, man te pazīstamai meitenei bija atgadījums vakar, ka krievu tautības cilvēks viņu nolamāja par sazvērestību un draudēja iesūdzēt tiesā, jo viņai karodziņš Latvijas piesprausts bij - stulbums!

4 0 atbildēt
« 2  3  4  5  6 »