local-stats-pixel fb-conv-api

Atgadījums.604

7156 118

Šonakts manā darbā pa durvīm iebāza galvu iekšā krievu tautības pārstāvis un uzjautāja man krieviski, vai es viņu gribētu nogalināt, ja viņš runātu krieviski. Es teicu, ka nogalināt gan negribētu. Tad viņš teica, ka Rīgā ir cilvēki, kuri grib viņu nogalināt par to, ka viņš runā krieviski. Tad viņš man jautāja, vai es gribētu ņemt automātu rokās un nošaut viņu par to, ka viņš runā krieviski. Atbilde bija atkal noliedzoša, prātā bija doma, ka šamējais arī var ko pačukstēt vadībai par savādāku manu atbildi.

Tad sekoja no viņa puses jautājums, vai es māku runāt krieviski. Atbilde no manis sekoja krieviski (da, ja umeju), lai nerastos lūgums no viņa puses - pierādi. Viņš tad jautāja - kādēļ Tu ar mani nerunā krieviski, ja jau es ar Tevi runāju krieviski ? Uz ko atbildi viņš saņēma sekojošo,- jo šī ir Latvija. Vienīgais zemes pleķītis visā plašajā pasaulē, kurā oficiāli runā latviski. Es pat šo teikumu pabeigt nepaspēju, līdz atskanēja ņirgāšanās - ooo, Latvija, Latvija. Mēs un Krievija jūs pārņemsim un pazudīs tā jūsu Latvija. Pirms tika aizcirstas durvis, es pateicu visu labu un līdz ar to šis stāsts ir beidzies.

Šis vīrietis nebija alkohola reibumā.


Kā jau Romas Katoļu Baznīcas kardināls Jānis Pujats teica: "Latviešiem šis mazais zemes gabaliņš ir vienīgā vieta, kas ir viņu dzimtene un kur saglabājas viņu valoda. Bet krieviem jau netiek apdraudēta viņu valoda, lielajā Krievijā tas nav iespējams".


Lūdzu, liekat mierā mūsu valodu un mūsu zemi. Savās Krievijas Tundrās un Taigās varat droši jodelēt po russki, bet šis zemes gabaliņš pieder mums.


Par lielu Latviju.

Dievs svētī Latviju.

7156 118 604 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 604

0/2000

Dievs svētī.. nu gan, paskatoties, kas notiekās varētu padomāt, ka viss te ellē nolādēts :D

4 0 atbildēt

heh, man te pazīstamai meitenei bija atgadījums vakar, ka krievu tautības cilvēks viņu nolamāja par sazvērestību un draudēja iesūdzēt tiesā, jo viņai karodziņš Latvijas piesprausts bij - stulbums!

4 0 atbildēt

Es esmu krieviete,un latviešu valodu pārzinu labāk nekā vairākums latviešu cilvēku manā,jau bijušajā,skolā,ain't that funny?

4 0 atbildēt

Latvija the BEST...

6 2 atbildēt

Dievs svētī Latviju.emotion

4 0 atbildēt

un tad vinjsh brinas kapec dazi grib vinju novakt. KRIEVS PALIEK KRIEVS

4 0 atbildēt

Vajadzēja skriet pakaļ un vismaz ar krēslu vai kādu cirvi iemest emotion

5 1 atbildēt

Latviets esmu, latviets būšu, latviets mūžam palikšu...!

4 0 atbildēt

Ir daudzi kas brauc augumā par to kad viņiem pieder šī zeme bet ir arī tadi kuriem ir ģimenes un ciena šo zemi un kuri cīnas par dzīvibu lai izdzīvotu šajos apstākļos visi nav vienādi man pašam nepatīk kad Krievi te ir un Krievu valodu arī nemāku bet nu es vēletosu lai lielākā daļa Krievu runā Latviski nevis tikai Krieviski.Padomājat ko rakstat pats esmu pēc tautības Latvietis.

4 0 atbildēt

Ja kādam Krievam nepatīk Latvija, es viņam varu pateikt sarakstu Rīga - Maskava!

4 0 atbildēt
Es tiešām esmu Latvijas patriots, un šādus cilvēkus, kuri neprot latviešu valodu, vajadzētu deportēt. Vienkārši, pēc pusgada eksāmens. Ja cilvēks prot, tad jāatzīst savā Latvijas pilsonība. Ja tas netiek darīts, tiek deportēts
4 0 atbildēt

no mīnusiem izveidojies nummurs uz kuru ir jāzvana,kad šādi tipi neliek mieru un cenšas izraisīt konfliktu!

4 0 atbildēt

saglabā profesionalitāti, nevajadzēja beigās piebilst: "Krievijas Tundrās un Taigās varat droši jodelēt po russki" :) bet vispār tev taisnība!

4 0 atbildēt

Mikrorajonos vien runājot latviešu valodā, var dabūt pa galvu. Iemesls - "nenavizhu labatih"  Kaitina. :@  

3 0 atbildēt

Viņi ar šo ir panākuši tikai to, ka esmu pārstājis atbildēt krieviski, ja viņi tā turpinās, vādrs "krievs" oficiāli tiks atzīts kā lamuvārds.

3 0 atbildēt

Krievs, amerikānis, latvietis lido lidmašīnā. Amerikānis izmet mp4 - Mums tādu ir daudz.!  Krievs paskatās uz latvieti - Tikai bez jociņiem! 

3 0 atbildēt

Visi nav berami vienā maisā, jo visi Latvijā dzīvojošie krievi/krievvalodīgie neuzskata, ka krievu valodai jābūt otrajai valsts valodai. :) 

Piemēram, es uzskatu, ka Latvijā valsts valodai jābūt latviešu, taču nacistiskā nostāja pret krieviem ir muļķīga - nupat liela daļa krievu sāk ar cieņu izturēties gan pret valsti, gan pret valodu, taču vienalga ir palikusi tā sabiedrības daļa, kas turpina, tā teikt, vārīties savā sulā par to, ka vajadzētu 2. valsts valodu krievu utt. utjp. Ir jānodala tādi krievi, kā šī raksta "varonis" no tiem krieviem/krievvalodīgajiem, kuri ciena šo valsti un pat vēlas savu dzīvi saistīt ar politiku, darbojoties sākotnēji savas pilsētas pašpārvaldē, ar cerību tikt tālāk un veidot valsti, kādai tai būtu jābūt - par vienu valodu, par cieņu pret cittautiešiem utt. Visi mēs taču esam cilvēki un cilvēku dalīšana ir tikat bezjēdzīga kā dalīšana pēc ādas krāsas. :)

3 0 atbildēt

PLUSU!!! MĪNUSUS LIEK STULBIE KRIEVI! bet vai tad tā nav? mums savā zemē jārunā citā valodā? pff! krievijā ja kādam kaut ko paprasītu latviski, tik acis noblisinātu! kā man riebjas!!!

3 0 atbildēt

Flame war, activate! Pēc manām domām nevajag taisīt tādus rakstus, iedomājaties, ja pēķšņi ASV indiāņi sāktu dirst "ienācējiem" lai pazustu no viņu zemes. Lai jau runā krieviski, ja nepatīk, ignorējiet, ja sit, sitiet pretī.

3 0 atbildēt

ĀMEN!

3 0 atbildēt
« 3  4  5  6  7 »