local-stats-pixel fb-conv-api

Atgadījums.604

7156 118

Šonakts manā darbā pa durvīm iebāza galvu iekšā krievu tautības pārstāvis un uzjautāja man krieviski, vai es viņu gribētu nogalināt, ja viņš runātu krieviski. Es teicu, ka nogalināt gan negribētu. Tad viņš teica, ka Rīgā ir cilvēki, kuri grib viņu nogalināt par to, ka viņš runā krieviski. Tad viņš man jautāja, vai es gribētu ņemt automātu rokās un nošaut viņu par to, ka viņš runā krieviski. Atbilde bija atkal noliedzoša, prātā bija doma, ka šamējais arī var ko pačukstēt vadībai par savādāku manu atbildi.

Tad sekoja no viņa puses jautājums, vai es māku runāt krieviski. Atbilde no manis sekoja krieviski (da, ja umeju), lai nerastos lūgums no viņa puses - pierādi. Viņš tad jautāja - kādēļ Tu ar mani nerunā krieviski, ja jau es ar Tevi runāju krieviski ? Uz ko atbildi viņš saņēma sekojošo,- jo šī ir Latvija. Vienīgais zemes pleķītis visā plašajā pasaulē, kurā oficiāli runā latviski. Es pat šo teikumu pabeigt nepaspēju, līdz atskanēja ņirgāšanās - ooo, Latvija, Latvija. Mēs un Krievija jūs pārņemsim un pazudīs tā jūsu Latvija. Pirms tika aizcirstas durvis, es pateicu visu labu un līdz ar to šis stāsts ir beidzies.

Šis vīrietis nebija alkohola reibumā.


Kā jau Romas Katoļu Baznīcas kardināls Jānis Pujats teica: "Latviešiem šis mazais zemes gabaliņš ir vienīgā vieta, kas ir viņu dzimtene un kur saglabājas viņu valoda. Bet krieviem jau netiek apdraudēta viņu valoda, lielajā Krievijā tas nav iespējams".


Lūdzu, liekat mierā mūsu valodu un mūsu zemi. Savās Krievijas Tundrās un Taigās varat droši jodelēt po russki, bet šis zemes gabaliņš pieder mums.


Par lielu Latviju.

Dievs svētī Latviju.

7156 118 604 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 604

0/2000

Brīvā Latvijā piedzimu, brīvā Latvijā nomiršu.

7 0 atbildēt

Visi, kas liek mīnusus ir 100% krievi.

9 2 atbildēt

Pilnīgi piekrītu Tavam viedoklim par valdodu, bet viedoklim par cilvēkiem, kas brauc uz ārzemēm peļņā, gan nepiekrītu.

 

Jaušams tāds demagoģisks nonievinājums, ko tautā veiksmīgi sēj caur interneta portāliem, masu medijiem politiskā elite. Domāju, ka neviens cilvēks nebrauc prom uz ārzemēm ar domu prātā, lai nodotu savu dzimteni. Te drīzāk ir jautājums - kas cilvēka dzīvē ir svarīgāk? Abstrakts jēdziens dzimtene, kuru veido vesela sabiedrība (ar uzsvaru vesela), vai arī taustāmāks jēdziens ģimene? Protams, cilvēkam pirmajā vietā būs ģimene, to uzturēt. Par dzimteni cilvēks sāks domāt tikai tad, ja tajā būs vesela sabiedrība. Bet veselu sabiedrību veido laimīgas ģimenes. Laimīgs tas ir materiāli un garīgi nodrošināts. Cik mums tādu ģimeņu? Daudz? Es tā nedomāju, tad Latvija nebūtu 8. vietā pasaulē pēc izdarītām pašnāvībām gadā salīdzinot uz iedzīvotāju skaitu.

Ir jārīkojas, nevis jāveicina demogoģijas izplatīšana. Vajag iedziļināties problēmā, kāpēc tas tā notiek! Sēt neiecietīgu attieksmi pret cilvēkiem neko neatrisinās.

7 0 atbildēt

Labs krievs ir krievs kurš neatrodas Latvijā emotion 

7 0 atbildēt

Viņi nebrauc atpakaļ uz krieviju jo lielajās pilsētās ir grūti uzsākt dzīvi, bet mazajās galināšanas, kautiņi, laupīšanas, šaušanas, izvarošanas utt ir ikdienas rituāli, no kuriem tie mīkstie baidās. atraduši ar ko lielīties - savu valodu, savu tautiibu un savu valsti kurā viņi nedzīvo, jo grib justies kā liela zivs mazā dīķī. Mīkstie!!

8 1 atbildēt

Šo man atrakstīja draugos viena meitene, kad lūdzu iet latviešus balsot par latviešu valodu skolās:

''  es nekād mūžā nepārrakstītos par šo te, jo tas ir pirmkārt, stulbi, jo, ja apmācība skolās būs latviešu valodā, tad no Latvijas vel vairāk cilvēku aizbrauks, un otrkārt, latviešu valoda jau nav aktuāla, jo tik un tā šeit labi apmaksātu darbu nevar atrast, un cilvēki dodas uz ārzemēm un mācās tur citā valodā, un pēc diviem gadiem, viņiem šī valoda ir jau kā dzimta, un treškārt tā ir diskriminācija, pat Amerikā es varu mācīties valsts apmaksātajā skolā- krievu valodā. Es domāju ka man ir pilnīgas tiesības pašai izvēlēties kurā valodā mācīties, jo es dzimu Latvija, esmu latviete, un maksāju tādus pašus nodokļus kādus visi citi (kuriem dzimta valoda ir latviešu). Un Latvijas vēsture jau sen desmit reizes pārrakstīta, labāk 9. maijā aizietu pie veterāniem un uzzinātu kā tiešam viss notika. " Latvija" vienmēr mēģina vainot galējāsю''

 

Tāda ir Latvijā dzīvojošo krievu domāšana. Es gan teiktu - fuck off.

6 0 atbildēt

Ja tu dzīvo latvijā - TAD NEUZDRĪKSTIES NEMĀCĒT LAT VAL UN NEUZDRĪKSIES TO APSMIET! (My message to russian ppl)

Respect krieviem kas runā latviski un par mūsu valodu neņirgājas.

un tiem kuriem kkas mūsu valodā liekas smieklīgs - ja neķļūdos katru dienu 16:00 ir vilciens Rīga> Maskava.

7 1 atbildēt

viela pārdomām.

pēdējās 2 rindkopas - zelta vārdi.

Dievs svētī Latviju!

6 0 atbildēt

Man vairak patīk tas, ka visi šitie Latvijā mītošie dumjie krievu urlēni (nejaukt ar īstajiem un normālajiem krievu tautības pārstāvjiem) ir jau sevi par pārcilvēkiem pasludinājuši un visu laiku tik kladzina kā Lielā Krievzeme nāks tiem palīgā, lai gan ir būts Krievzemē un tur nevienam mūsu urlēni nepatīk, viņi pret viņiem arī izturas līdzīgi kā pret kādu sērgu! emotion

6 0 atbildēt

LATVIJA !!! lllllllllllllllllllllllllll lllllllllllllllll lllllllllllllllllllllllllll  

7 1 atbildēt

Vienkārši pagadijās tāds ''pārāk gudrs'' variants tev tur, pārsvarā jau krievu tautības cilvēki ir normāli, protams ir jau daudzi indivīdi , kas nav.

6 0 atbildēt

Esmu krieviete un lieku +.. tomēr Latvijā dzīvoju.. valodu iemācījos un ļoti labi..

Bet vispār visa šī valodu lieta pārāk traki tiek uztverta.. agrāk tā nebija.. visi dzīvoja mierīgi gan latvieši, gan krievi.. cilvēkiem vnk nervi sabendēti un viņi meklē kur piesieties, lai izlādētos.. :(

6 0 atbildēt

speciāli logojos,lai ieliktu tev plussu!

7 1 atbildēt

Es tos krievus nesaprotu - latvija viņiem nepatīk ,Latvieši nepatīk tad kāda suda pēc viņi vēl te tup emotion

6 0 atbildēt

vienmēr vajag runāt ar viņiem latviski, ja nesaprot, paši vainīgi. 

6 0 atbildēt

Es nespēju izturēt šādus krievus. Tāā riebjas.

Un it īpaši tādi, kuri entos gadus ir Latvijā, bet nespēj iemācīties valodu, nu cmooon, tas ir tik nožēlojami. Un pēc tam vēl braukt virsū.

Te ir Latvija  ar latviešiem un latviešu valodu. punkts. 

6 0 atbildēt

Latvijas krievi - cilvēki bez dzimtenes. Krievijā viņus nepieņem un nealkst pēc viņiem, bet paši uzskata savu dzimteni par Krieviju un sevi Krievijas valsts pārstāvjiem, Latviju neatzīst. Pašu izvēle. Kaut arī kopumā man viņi nepatīk, pazīstu daudzus foršus krieviski runājošus cilvēkus. Kur loģika? 

6 0 atbildēt
H avatarsH

un viņi brīnās kpc viņus ienīst. Tāpēc, ka lielākā daļa krievu ir tieši šādi, lai gan zinu dažus tiešām jaukus krievu tautības cilvēkus, tas sāk krist uz nerviem.

5 0 atbildēt

jā, tiešām dīvaini, ka šādu cilvēku daži draud nogalināt :D viena pagale nekad nedeg :)

5 0 atbildēt

Es pazīstu vienu džeku viņa sencis ir Krievu tautības pārstāvis, bet māte Latviete, viņam tagad ir 23 gadi un tagad ir gandrīz aizmirsis Latviešu valodu, bet viņš cītīgi mācās, lasa  Latvju daiļradi, mācās rakstīt utt. Džeks ir manāmi progresējis un man ir prieks par to :) Tas ir piemērs, ka kādai jābūt atieksmei. Bet to var tikai saprast tie, kas ir jaukteņi un kkāds mazs procents no tīrajiem krieviem. BET visādiem urlveidīgajiem pat nav jēgas neko skaidrot, kad smadzenes ir veikušas kapitulāciju tur vairs nekas nav glābjams.

5 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »