LVminiTV, šodien 12:43
Ļoti viegls veids kā pagatavot brokastis, slinkiem cilvēkiem.
sveiki, man ļoti garšo kārumi un tādā garà tapēc es izdomāju ielikt vienu rakstu, kā ed taisu vienu no saviem iecienītākajiem kārumiem. magoņmaizītes . skaties un ceru ka patiks.
Werkis2, vakar 18:52
Kabaču pīrāgam. Vajadzēs. 3 KG lielā kabača. 10 Olas. 10 Ēdamkarotes miltu ar kaudzi. 600 gramus rīvēta cietā siera. Sāli pēc garšas. ...
MissElīna , vakar 18:51
Laba diena. Sen neko neesmu likusi, bet šeit būs kas ļoti interesants. Nepieciešams: "saldējumam": 3 olas 100 g cukura 100 g...
RagnaR, 18.09.14 18:14
Labdien visiem spocēniem! Par cik problēmas ar gatavošanu man nav un ir iespēja padalīties ar jums savās receptēs , tad nu lūk - mana pirmā recepte ar nosaukumu Rīsu...
kapagatavotlv, 17.09.14 14:59
Pašlaik mūsu veikalos bez problēmām iespējams sameklēt daudz garšīgu zivju. Dorada tad arī ir viena no tādām - tajā ir maz kaulu, tai ir pilnīgi balta gaļa bez taukiem,...
elektrodīvainā, 17.09.14 08:23
Kādu laiku mēs ar māsu nebijām neko publicējušas, bet tas nenozīmē, ka neesam neko gatavojušas. Tā kā mājās bija daudz ābolu, izlēmām pagatavot mūsu ģimenē ļoti...
weismans93, 15.09.14 20:15
Izdomaju uztaisit rakstu pa savu profesiju. Pēc profesijas esu bārmenis un viesmīlis abi kopā . Bārmeņa darbs nau no tiem vieglakajiem jo katru dienu satiekoties ar cilvekiem var...
Lelliiic, 14.09.14 11:44
Šodien ir Tēvu diena, un arī es izlēmu iepriecināt savējo ar diezgan vienkāršu gardumu - saldo bruneti. Protams, nešaubos, ka šeit jau ir kāda šī...
MissIeva , 13.09.14 19:02
Jau iepriekš brīdinu, ka šeit nav gaļas. Šis ēdiens vairāk ir paredzēts veģetāriešiem vai tiem, kuri sēž uz diētas. :) (viena porcija 311 kcal)
MissIeva , 13.09.14 18:58
Kādēļ "garlaicības uzkoda"? Tādēļ, ka ir nepieciešams labs laiciņš, lai pagatavotu. T.i. Ja tev ir garlaicīgi un īsti nav ko darīt, bet ēst gribās un...
gardumsēd, 13.09.14 18:35
Hei hei. Arī es esmu ielekusi šajā Spoku blogu pasaulē. Nedaudz baisa un nezināma pasaule.... Vai es varēšu...paspēšu... vai kādam tas vispār patiks? Bet kā var...
MissIeva , 13.09.14 16:53
Jau iepriekš atvainojos par dažu bilžu kvalitāti - gan roka nodrebēja, gan bija jāsteidz taisīt. Tā kā bildes uzņemtas ātrumā. P.S. Nefočēju arī visu procesu. ...
chikucis, 12.09.14 20:22
Atvasaras nedēļas bija siltas un saulainas, bet tagad straujiem soļiem tuvojas drēgnie rudens vakari, kuros tā vien gribas iedzert kaut ko siltu un gardu. Piedāvāju Jums smelties...
kapagatavotlv, 11.09.14 16:49
Kuram aitas gaļas ragū? Svaigu, ar kartupelīšiem, baklažāniem, aromātiskiem zaļumiem? Ķeramies pie gatavošanas! Mūsu zemē reti kad gatavo aitas gaļu. Un pamatā...
Raziels, 07.09.14 14:34
Kā pagatavot dzērienus, kuriem deva priekšroku populārais superaģents?
rasiks , 06.09.14 18:23
Plātsmaizes bija, ir un būs latviešu ēdienkartē. Katrā gadalaikā atšķiras tikai ar attiecīgai sezonai pieejamiem svaigiem augļiem vai ogām. Pavasarī visi...
Aicixs, 03.09.14 12:07
Šoreiz veidošu torti ar zemenēm, jo ir zemeņu laiks. Absolūti nepretendēju uz ekstra klases pavāra titulu, esmu parasta saimniece virtuvē ar nelielu slinkuma...
kapagatavotlv, 02.09.14 11:32
Šodien es jums pastāstīšu par vienu no savām iecienītākajām receptēm. Par īstu ungāru gulašu (gulyás ungāriski). Tradicionāli šis ēdiens tiek...
suitusieva, 31.08.14 19:38
Pēc ilgiem laikiem atkal uzcepu rakstu. Gaidu kritiku, lai varētu uzlabot savus ēdienus, bet būšu priecīga saņemt arī labus vārdus. P.S. Atvainojos, ka pie rukolas...
1  2  3  4  5 .. 156
 
Pievieno rakstu!