local-stats-pixel fb-conv-api

Anmary izgāžas un neiekļūst Eirovīzijā!210

1083 131

Domāju, ka 95% latviešiem tas nebija nekāds dižais pārsteigums, ka tas bumbieru formas ķermenis, ko tautā dēvē par Anmary un kurš dzīvajā nodziedāja angļu akcentā tik pat šķībi kā visu varenais krievu popdziedonis Djima Bilans pat līdz finālam neiekļuva. Anmary pusfinālā Eirovīzijā palika gandrīz pēdējā - 16.vietā. Tas ir līdzīgi, kā Latvijai veicies pēdējos gadus. "Musiqq" un Aisha savos pusfinālos bija 17.vietā, bet Intars Busulis - 19.vietā. Latvijas dziesmai šogad no pusfināla neizdevās izkļūt jau ceturto gadu pēc kārtas.

Jautājums kapēc neiekļuva? Atbildi paši zinat kaut arī jau ntos gadus pēc kārtas visa latvju tauta joprojām balso par pilnīgiem mēsliem. Mēs joprojām gadu pēc gada domājam, ka dziesmas, kas līdzīgas Marijas Naumovas, kas uzvarēja 2002 gadā joprojām ar to pašu stilu spēs kaut ko panākt. Pat sāku apsvērt tās mistiskās teorijas, piemēram, ka viss žūrijā jau iepriekš saplānots un speciāli sūta vissliktākos jau kuro gadu pēc kārtas tikai tapēc, lai valdībai nebūtu lieki izdevumi rīkot šo konkursu šeit Latvijā. Traka versija? Varbūt, bet ja paskatas uz pēdējo gadu faktiem, varbūt arī nē!

Tad kur ir atbilde kapēc šogad atkal zaudējām? Protams, nekāda šova nebija, bet pie tā jau visi pieraduši un jopprojām Latvijā neviens to nesaprot + otra galvenā lieta, ka dziesma dzīvajā bija pilnīgs mēsls, tas ir pat pieņemot, ka ierakstā viņa izklausījās kaut cik pieņemami, tad dzīvajā var skaidri dzirdēt šķībo angļu akcentu, diemžēl ar kaut ko tādu tikai Djima Bilan spēja izbraukt cauri, jo viņam atšķirībā no mūsu bumbiera Anmary bija savādāka dziesma un popularitāte, kā arī viņš un backvokālistes nebija saģērbtas kleitās kā 90 gadīgas tantiņas, kas neko vairāk kā divus soļus paspert pa labi un kreisi nevarēja.

Vienīgais par ko piekrītu ka šogad nu nekā mums nebija, salīdzinoši kaut vai ar šīm pirmajam pusfināla atlases dziesmām, lai aizsūtītu uz finālu. Tā kā varu pateikt uzreiz ne tauta vainīga, ne mēs vainīgi, ka pie mums tik sūdīgi dzied, bet nu tādi mēs vienkārši esam. Mazie letiņi pēdējos un jau daudz kurus Ntos gadus, balsojam par to, kas nekad neiekļūs eirovīzijā.

Un mazs labojums pēc stulbajiem komentariem, jo gribu paskaidrot, ka bumbieris nav nekas slikts vai nesmuks, tas ir visiem labi zināms sieviešu ķermeņa tips, diemžēl Anmary visās reklāmās, kad bija jabalso par Latviju tas tips netika parādīts labā leņķī...



1083 131 210 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 210

0/2000

Šīs acis, šīs acis - es aizmirst nespēju :D

1 0 atbildēt

Es pati nebalsoju par viņu, bet tiešām nesaprotu ko bija salietojusies visa pārēja Latvijas tauta, lai aizsūtītu šo dāmu uz Eirovīziju? Mad Show Boys un Instrumenti būtu bijusi DAUDZ labāka izvēle. 

3 2 atbildēt

godīgi- es par viņu nekad nebalsotu. tad jau tās krievu večiņas bija daudz superīgākas, par kkādu šitādu `priekšnesumu`. pfffffffffffffff.

1 0 atbildēt

taja kleita vina izskatijas resna un veca emotion

ta izskatitos labak !

1 0 atbildēt

Nekad nebiju iedomājusies,ka par izgāšanos var uzrakstīt tik daudz.

1 0 atbildēt

Ak vai, cik žēl emotion

1 0 atbildēt

Re, kāds patriots te ir!

[sarkasms]

2 1 atbildēt

Domāju, ka 95% latviešiem tas nebija nekāds dižais pārsteigums, ka tas bumbieru formas ķermenis, ko tautā dēvē par Anmary un kurš dzīvajā nodziedāja angļu akcentā tik pat šķībi kā visu varenais krievu popdziedonis Djima Bilans pat līdz finālam neiekļuva. - vislabākais tekstā :DDD

1 0 atbildēt

Jā, kritizēt jau visi prot, a kad pašam vajadzētu, i vo

1 0 atbildēt

dziesma man patīk :D

1 0 atbildēt

Albānija bija laba, bet, manuprāt, dziesma bija pārāk depresīva, lai uzvarētu. 

0 0 atbildēt

Tās acisemotion

0 0 atbildēt

Hahaha izbolijusi acis taka kakaatu emotion ... 

2 2 atbildēt

Drīz būs avīzēs "Mad Show Boys varēja vinnēt"

 

Žūrija laikam grib Latvijai uztaisīt 5 gadu jubileju - neiekļūšana finālā

1 1 atbildēt

smuki nodziedaja kads sakars a augumu kads cilveks ir tads ari ir

0 0 atbildēt

Es nobijos no tās bildes. Acis. emotion

1 1 atbildēt

 

Es nezinu ko un kuru eirovīzijā vajag uzpirkt, lai šito palaistu starptautiski.

vnk kauns . emotion

0 0 atbildēt

Kapec ta janosauc par izgasanos? Izgasanos varetu teikt tad ja kkadi apskatnieki, bukmeikeri utt butu teikusi ka vina bus TOP5, bet neviens to neprognozeja ta ka par izgasanos to nevaretu nosaukt, bet drizak tikai par neieklusanu finala!

0 0 atbildēt

Eh, es tiešāmnemaz nenošķobījos kad uzzināju ka viņa netika finālā.. tiešām - nekāds jaunums.. bet runājot par uzvarētāju (zviedrieti) man neko vairākkā vienkāršu EHR hītiņu nesaistās + man atgādināja ketijas perijas fireworks... nu teiksim tā, tur bija labākas dziesmas un katru gadu viņas kļūst ar vien banālākas un muļķīgākas.. :P es jau pat īsti to eirovīziju nesaktos... nav interesanti

0 0 atbildēt

Reku tā var bolīties. emotion

0 0 atbildēt
« 2  3  4  5  6 »