local-stats-pixel fb-conv-api

Anmary izgāžas un neiekļūst Eirovīzijā!210

1083 131

Domāju, ka 95% latviešiem tas nebija nekāds dižais pārsteigums, ka tas bumbieru formas ķermenis, ko tautā dēvē par Anmary un kurš dzīvajā nodziedāja angļu akcentā tik pat šķībi kā visu varenais krievu popdziedonis Djima Bilans pat līdz finālam neiekļuva. Anmary pusfinālā Eirovīzijā palika gandrīz pēdējā - 16.vietā. Tas ir līdzīgi, kā Latvijai veicies pēdējos gadus. "Musiqq" un Aisha savos pusfinālos bija 17.vietā, bet Intars Busulis - 19.vietā. Latvijas dziesmai šogad no pusfināla neizdevās izkļūt jau ceturto gadu pēc kārtas.

Jautājums kapēc neiekļuva? Atbildi paši zinat kaut arī jau ntos gadus pēc kārtas visa latvju tauta joprojām balso par pilnīgiem mēsliem. Mēs joprojām gadu pēc gada domājam, ka dziesmas, kas līdzīgas Marijas Naumovas, kas uzvarēja 2002 gadā joprojām ar to pašu stilu spēs kaut ko panākt. Pat sāku apsvērt tās mistiskās teorijas, piemēram, ka viss žūrijā jau iepriekš saplānots un speciāli sūta vissliktākos jau kuro gadu pēc kārtas tikai tapēc, lai valdībai nebūtu lieki izdevumi rīkot šo konkursu šeit Latvijā. Traka versija? Varbūt, bet ja paskatas uz pēdējo gadu faktiem, varbūt arī nē!

Tad kur ir atbilde kapēc šogad atkal zaudējām? Protams, nekāda šova nebija, bet pie tā jau visi pieraduši un jopprojām Latvijā neviens to nesaprot + otra galvenā lieta, ka dziesma dzīvajā bija pilnīgs mēsls, tas ir pat pieņemot, ka ierakstā viņa izklausījās kaut cik pieņemami, tad dzīvajā var skaidri dzirdēt šķībo angļu akcentu, diemžēl ar kaut ko tādu tikai Djima Bilan spēja izbraukt cauri, jo viņam atšķirībā no mūsu bumbiera Anmary bija savādāka dziesma un popularitāte, kā arī viņš un backvokālistes nebija saģērbtas kleitās kā 90 gadīgas tantiņas, kas neko vairāk kā divus soļus paspert pa labi un kreisi nevarēja.

Vienīgais par ko piekrītu ka šogad nu nekā mums nebija, salīdzinoši kaut vai ar šīm pirmajam pusfināla atlases dziesmām, lai aizsūtītu uz finālu. Tā kā varu pateikt uzreiz ne tauta vainīga, ne mēs vainīgi, ka pie mums tik sūdīgi dzied, bet nu tādi mēs vienkārši esam. Mazie letiņi pēdējos un jau daudz kurus Ntos gadus, balsojam par to, kas nekad neiekļūs eirovīzijā.

Un mazs labojums pēc stulbajiem komentariem, jo gribu paskaidrot, ka bumbieris nav nekas slikts vai nesmuks, tas ir visiem labi zināms sieviešu ķermeņa tips, diemžēl Anmary visās reklāmās, kad bija jabalso par Latviju tas tips netika parādīts labā leņķī...



1083 131 210 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 210

0/2000

music thief FTW

4 0 atbildēt

Mjā, šovs nekāds, kleitas kā ierindas biroja darbiniecēm. Figūra gan viņai nav slikta un dziesma viennozīmīgi bija labāka par dažiem labiem citu valstu gabaliem, bet, betttt es nesapratu ne pusi no dziesmas teksta! Viņai bija ne tikai akcents, bet plusā viņa vārdus vienkārši kaut ka nobuldurēja. Dziedātājus vienmēr dresē uzstājoties tekstu izdziedāt pat pārspīlēti, bet tā lai skaidri var saprast ikviens. Viņa acīmredzot nav mācījusies, vai skolotājos neklausās.Beigās nesapratu par ko tur vispar dzied.

3 0 atbildēt

5 govis pa skatuvi ganās.nekas vairāk.

3 0 atbildēt

Dziesma tīri laba,bet neiepriecināja fakts,kā tika veidots skatuviskais tēls. mīņāšanās uz vietas un bija saģērbtas kā sievietes menopauzes laikā,bet ko tad es,nestilisks cilvēks,varu spriest? emotion

Baigi nožēloju,ka netika tālāk Austrija-baigi labā dziesma bija! Nonstopā klausos! emotion

3 0 atbildēt

1.-tās izbolītās acis

2.- viņa nemāk runāt angliski

3.- nav šova

4.-dziesma arīnav tā labāka

5 2 atbildēt

Bumbiera formas ķermenis? Tu jau laikam bumbieri nekad dzīvē neesi redzējis, ja jau normāls ķermenis tev pēc bumbiera izskatās!

Un nemaz jau tik šķībi arī nedziedāja, nav jau Slakteris! Bet šovs jau nu gan draņķīgs... Tiešām popielas stilā emotion Bet nu vismaz gandrīz nebolījās! emotion

4 1 atbildēt

izlasīju pirmo rindkopu un jau saprtu, ka kārtējais dirsējs. Vrb kkāda maza taisnība kkur atrodāma, bet nu nejau tā, ka nosaukt par mēslu. Tas bij debīli čist. Nemaz nelasīšu tālāk.

4 1 atbildēt

Vnk nākošgad sūtīsim Bermuntu divstūri! ;)

8 5 atbildēt

Eiropa. KAS ATKAL NEBIJA LABI????

3 0 atbildēt

Piekrītu pārējiem, kuri uzskata, ka Eirovīzijas pusfinālā bija jāiekļūst Mad Show Boys. Manuprāt, jo ņirdzīgāk, jo labāk. Eirovīzijas pusfinālā man ļooooti nepatika 1. priekšnesums. Tikai teksta runāšana un tur dziedāšana. Dziesmai nav ne vainas, bet man pietrūka šovs. Beautiful song ir ļoti lipīga dziesma. Tērps Anmary, manuprāt, varēja būt daauudz labāks.

3 0 atbildēt

Shogad nevareetu iisti teikt - pashi vainiigi, ko iebalsojaam, tie paarstaaveeja Latviju.

Trekns laukakmens zhuurijas daarzinjaa.

 

Eniivej, prieks par Zviedriju.

3 0 atbildēt

oii, es vinjiem taadu shovu uztaisiitu, muuzhu atcereetos.;D

bet ehh, ja buutu mums bijis tieshaam labs priekshnesums, tad vareetu veel domaat par to tavu taktikas variantu, jo vareetu buut ticami pat, muusdienaas jau visu uz priekshu sarunaa. Jo Anmary balss neteiktu, ka slikta, vienkaarshi tieshaam, ja vinja buutu kaut viena bijusi uz skatuves, izskatiitos vizuaalaak, nekaa ar taam 4 meiteneem kas knapi velkaas, tieshaam nebija jeegas.

Bet nu varu dereet, ka vinja nemaz tur neko nevareeja ierosinaat, vinjai droshvien tikai piedaavaaja dziedaat, gribi vai nee, paareejais horeograafiem (...kaa vinjiem veel darbs ir) ,tachu tas ir taapat kaa piedaavaat aktierim lomu, un ja vinjsh centiistos kaut ko izmainiit, hulji vinjam no direktora un rezhisora.:D

so yah.

3 0 atbildēt

Varēji tekstu sadalīt moš būtu izlasijis..

10 7 atbildēt

Kāpēc visi noliek Anmary vokālu, kurš ir patiešām spēcīgs, bet neviens neaizdomājas par šova režisores Dace Pūces un tās absolūti beztalantīgās tērpu māksliniece "pirksta" visā šajā neveiksmē?! Nejau Anmary viena prezentēja Latviju un ne jau viņa izveidoja to, ko un kā bija spiesta demonstrēt uz skatuves. Viena pagale nedeg, mīļā noliceju tauta!

3 0 atbildēt

labi dziedāt viņa māk, bet uzstāties gan nē,  itkā sakarīgāki mūziķi Latvijā nebūtu. 

vnk atkal kauns par savējiem.emotion

2 0 atbildēt

Ko var piesieties meitenei, vai nebutu laiks kidat tos pajolinus, kas dikteja paradi, ko vilkt, kur soli likt un kur elpot?! Anmary nodziedaja labi, ja ne pat leliski, tik redz dazi amurgalvas, ta saucamie producenti, rezisori, sacakareja un izgaza Anmary! Anmary ir bals un seja nekas vairak, liks pacelt balis bus japacel, liks gulet bus jagul!kka ta...

2 0 atbildēt

Godīgi sakot, žēl man Anmary, jo pāri viņas galvai plūst tie m-ē-sli, kas jāuzņemas visai Latvijas eirovīzijas elitei, viņa Latvijas mērogā bija labāka par citiem, tad varbūt paanalizē, autor, kādā līmenī ir tie pārējie ntie eirovīzjias dalībnieki, īpaši tie, kuriem eirovīzijas atlase ir hobijs. 

2 0 atbildēt

Eirovīzija sen jau neinteresē, tādēļ man pilnīgi pie kājas, kas tur darās emotion

3 1 atbildēt

reāli, horeogrāfija bija pilnīgi garām.. iepriekš klausījos to raidījumu "Latvija turam īkšķus" un tur tā sieviete stāstīja kā trenējušās un mācījušās dejot, es jau nodomāju, ka jābūt forši, bet dziļi maldījos. Nekā īpaša no dejošanas, tizla gorīšanās un mīcīšanās. Manuprāt, galīgi garām.!emotion

2 0 atbildēt

Es nesaprotu, kādēļ mūsējie (Latvijas pārstāvji) nekad nevar uztaisīt normālu šovu?!!!?!?!?!?!?!?! šoreiz Anmary nodziedāja ļoti labi, vienīgā problēma ir -MUMS NAV ŠOVA! un tādēļ arī mēs netiekam nekad tālāk. Kaut kādas Krievu vecas sažuvušas rozīnes, kuras pat dziedāt +/- nejēdz tiek tālāk tikai dēļ šova!  Manuprāt Eirovīzījā vairs nevērtē to, cik profesionāli tu izpildi dziesmu, bet tikai šovu! Ja nākamgad nav šova, tad Latvijas pārstāvjiem nav jēga censties un piedalīties tikai piedalīšanās pēc + izsviest naudu vējā.  VAJAG ŠOVUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!

2 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »