local-stats-pixel fb-conv-api

Anmary izgāžas un neiekļūst Eirovīzijā!210

1083 131

Domāju, ka 95% latviešiem tas nebija nekāds dižais pārsteigums, ka tas bumbieru formas ķermenis, ko tautā dēvē par Anmary un kurš dzīvajā nodziedāja angļu akcentā tik pat šķībi kā visu varenais krievu popdziedonis Djima Bilans pat līdz finālam neiekļuva. Anmary pusfinālā Eirovīzijā palika gandrīz pēdējā - 16.vietā. Tas ir līdzīgi, kā Latvijai veicies pēdējos gadus. "Musiqq" un Aisha savos pusfinālos bija 17.vietā, bet Intars Busulis - 19.vietā. Latvijas dziesmai šogad no pusfināla neizdevās izkļūt jau ceturto gadu pēc kārtas.

Jautājums kapēc neiekļuva? Atbildi paši zinat kaut arī jau ntos gadus pēc kārtas visa latvju tauta joprojām balso par pilnīgiem mēsliem. Mēs joprojām gadu pēc gada domājam, ka dziesmas, kas līdzīgas Marijas Naumovas, kas uzvarēja 2002 gadā joprojām ar to pašu stilu spēs kaut ko panākt. Pat sāku apsvērt tās mistiskās teorijas, piemēram, ka viss žūrijā jau iepriekš saplānots un speciāli sūta vissliktākos jau kuro gadu pēc kārtas tikai tapēc, lai valdībai nebūtu lieki izdevumi rīkot šo konkursu šeit Latvijā. Traka versija? Varbūt, bet ja paskatas uz pēdējo gadu faktiem, varbūt arī nē!

Tad kur ir atbilde kapēc šogad atkal zaudējām? Protams, nekāda šova nebija, bet pie tā jau visi pieraduši un jopprojām Latvijā neviens to nesaprot + otra galvenā lieta, ka dziesma dzīvajā bija pilnīgs mēsls, tas ir pat pieņemot, ka ierakstā viņa izklausījās kaut cik pieņemami, tad dzīvajā var skaidri dzirdēt šķībo angļu akcentu, diemžēl ar kaut ko tādu tikai Djima Bilan spēja izbraukt cauri, jo viņam atšķirībā no mūsu bumbiera Anmary bija savādāka dziesma un popularitāte, kā arī viņš un backvokālistes nebija saģērbtas kleitās kā 90 gadīgas tantiņas, kas neko vairāk kā divus soļus paspert pa labi un kreisi nevarēja.

Vienīgais par ko piekrītu ka šogad nu nekā mums nebija, salīdzinoši kaut vai ar šīm pirmajam pusfināla atlases dziesmām, lai aizsūtītu uz finālu. Tā kā varu pateikt uzreiz ne tauta vainīga, ne mēs vainīgi, ka pie mums tik sūdīgi dzied, bet nu tādi mēs vienkārši esam. Mazie letiņi pēdējos un jau daudz kurus Ntos gadus, balsojam par to, kas nekad neiekļūs eirovīzijā.

Un mazs labojums pēc stulbajiem komentariem, jo gribu paskaidrot, ka bumbieris nav nekas slikts vai nesmuks, tas ir visiem labi zināms sieviešu ķermeņa tips, diemžēl Anmary visās reklāmās, kad bija jabalso par Latviju tas tips netika parādīts labā leņķī...



1083 131 210 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 210

0/2000

Tās acisemotion

0 0 atbildēt

bildi jau arī piemeklēji. emotion

0 0 atbildēt

accciiiiiisss bollliiittt vaairrrraaakkk vajaadzeeejaaa!!! laaaii juut ka kaaads pakaljajaa ieestuukjeejiiis zuutiii!!

0 0 atbildēt

Man jau raudat gribejas kad dzirdēju dziesmas vardus emotion

0 0 atbildēt

tikko noklausījos albānijas dziesmu,jā ,meitenei ir fantastiska balss,bet uzvarēt viņa neuzvarēs ,jo kā jau jūs redzat dziesma NAV angļu valodā.  manuprāt fināla top 3 būs īrija ,krievija ,ungārija

0 0 atbildēt

Citēju no tvneta: "Ja režisoram jāskaidro sava ideja, nu piedodiet...Izskatījās, ka dziedātāja uz skatuves mēģina samīt čūskas, bet pārējās rāda, kur vēl kāda dzīva palikusi."

0 0 atbildēt

labāk tad būtu kādu no Okrtes izvilkuši, piemēram, Antru Stafecku, Domāju, ka tad būtu ok :)

0 0 atbildēt

Galvenais ir šovs uz skatuves

0 0 atbildēt
Vispar jau piekritu jo vina izskatijas drausmigi un vel nemaceja staigat ar tam kurpem.Un tas aizmugure vispar neko nedarija.
0 0 atbildēt

Lv sovs bija the best izgashanas...

Runajot par krieviem-tas vecas tantinas ir interesantas ,un tape jau uzreiz forshas...emotion

0 0 atbildēt

Tur neviens neko nemācēja , palīgskolas koncerts ..

 

 

 

P.S. Man garšo bumbieri ..emotion

0 0 atbildēt

 

Es nezinu ko un kuru eirovīzijā vajag uzpirkt, lai šito palaistu starptautiski.

vnk kauns . emotion

0 0 atbildēt

Kapec ta janosauc par izgasanos? Izgasanos varetu teikt tad ja kkadi apskatnieki, bukmeikeri utt butu teikusi ka vina bus TOP5, bet neviens to neprognozeja ta ka par izgasanos to nevaretu nosaukt, bet drizak tikai par neieklusanu finala!

0 0 atbildēt

Katra valsts jau balso par savējiem, citiem tā valsts lieāka, citiem mazāka.

0 0 atbildēt

Eh, es tiešāmnemaz nenošķobījos kad uzzināju ka viņa netika finālā.. tiešām - nekāds jaunums.. bet runājot par uzvarētāju (zviedrieti) man neko vairākkā vienkāršu EHR hītiņu nesaistās + man atgādināja ketijas perijas fireworks... nu teiksim tā, tur bija labākas dziesmas un katru gadu viņas kļūst ar vien banālākas un muļķīgākas.. :P es jau pat īsti to eirovīziju nesaktos... nav interesanti

0 0 atbildēt

smuki nodziedaja kads sakars a augumu kads cilveks ir tads ari ir

0 0 atbildēt

Man gan patika!

0 0 atbildēt

Reku tā var bolīties. emotion

0 0 atbildēt

viņa netika tālāk dēļ ''izcilās'' horeogrāfes, kas taisīja arī tērpus. DZIESMA BIJA LABA UN ANMARY IR SUPER  BALSS! beidzat vienreiz nodirst savējos! (:

0 0 atbildēt

Tā kleita viņā izcēla resnumu un man liekas, ka viņai bija pārāk liela britu izloksne. (es ikdienā runāju angliski bet amerikānu izloksnē un tā tā dziesma skanētu labāk.)

0 0 atbildēt
« 3  4  5  6  7 »