local-stats-pixel fb-conv-api

Anmary izgāžas un neiekļūst Eirovīzijā!210

1083 131

Domāju, ka 95% latviešiem tas nebija nekāds dižais pārsteigums, ka tas bumbieru formas ķermenis, ko tautā dēvē par Anmary un kurš dzīvajā nodziedāja angļu akcentā tik pat šķībi kā visu varenais krievu popdziedonis Djima Bilans pat līdz finālam neiekļuva. Anmary pusfinālā Eirovīzijā palika gandrīz pēdējā - 16.vietā. Tas ir līdzīgi, kā Latvijai veicies pēdējos gadus. "Musiqq" un Aisha savos pusfinālos bija 17.vietā, bet Intars Busulis - 19.vietā. Latvijas dziesmai šogad no pusfināla neizdevās izkļūt jau ceturto gadu pēc kārtas.

Jautājums kapēc neiekļuva? Atbildi paši zinat kaut arī jau ntos gadus pēc kārtas visa latvju tauta joprojām balso par pilnīgiem mēsliem. Mēs joprojām gadu pēc gada domājam, ka dziesmas, kas līdzīgas Marijas Naumovas, kas uzvarēja 2002 gadā joprojām ar to pašu stilu spēs kaut ko panākt. Pat sāku apsvērt tās mistiskās teorijas, piemēram, ka viss žūrijā jau iepriekš saplānots un speciāli sūta vissliktākos jau kuro gadu pēc kārtas tikai tapēc, lai valdībai nebūtu lieki izdevumi rīkot šo konkursu šeit Latvijā. Traka versija? Varbūt, bet ja paskatas uz pēdējo gadu faktiem, varbūt arī nē!

Tad kur ir atbilde kapēc šogad atkal zaudējām? Protams, nekāda šova nebija, bet pie tā jau visi pieraduši un jopprojām Latvijā neviens to nesaprot + otra galvenā lieta, ka dziesma dzīvajā bija pilnīgs mēsls, tas ir pat pieņemot, ka ierakstā viņa izklausījās kaut cik pieņemami, tad dzīvajā var skaidri dzirdēt šķībo angļu akcentu, diemžēl ar kaut ko tādu tikai Djima Bilan spēja izbraukt cauri, jo viņam atšķirībā no mūsu bumbiera Anmary bija savādāka dziesma un popularitāte, kā arī viņš un backvokālistes nebija saģērbtas kleitās kā 90 gadīgas tantiņas, kas neko vairāk kā divus soļus paspert pa labi un kreisi nevarēja.

Vienīgais par ko piekrītu ka šogad nu nekā mums nebija, salīdzinoši kaut vai ar šīm pirmajam pusfināla atlases dziesmām, lai aizsūtītu uz finālu. Tā kā varu pateikt uzreiz ne tauta vainīga, ne mēs vainīgi, ka pie mums tik sūdīgi dzied, bet nu tādi mēs vienkārši esam. Mazie letiņi pēdējos un jau daudz kurus Ntos gadus, balsojam par to, kas nekad neiekļūs eirovīzijā.

Un mazs labojums pēc stulbajiem komentariem, jo gribu paskaidrot, ka bumbieris nav nekas slikts vai nesmuks, tas ir visiem labi zināms sieviešu ķermeņa tips, diemžēl Anmary visās reklāmās, kad bija jabalso par Latviju tas tips netika parādīts labā leņķī...



1083 131 210 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 210

0/2000

Man patika Austrija ;D 

2 0 atbildēt

tits or paliec pusfinālā.

2 0 atbildēt

nevis pielīdējiem, bet savu tautiešu dēļ, kas dzīvojas pa citām valstīm. tas būtu tas pats, kas īrus nosaukt par pielīdējiem tikai tpc, ka tur dzīvo daudz letiņu, kas no turienes balso par mūsējiem :) 

3 1 atbildēt

Godīgi sakot, žēl man Anmary, jo pāri viņas galvai plūst tie m-ē-sli, kas jāuzņemas visai Latvijas eirovīzijas elitei, viņa Latvijas mērogā bija labāka par citiem, tad varbūt paanalizē, autor, kādā līmenī ir tie pārējie ntie eirovīzjias dalībnieki, īpaši tie, kuriem eirovīzijas atlase ir hobijs. 

2 0 atbildēt

man pohuj

2 0 atbildēt

Tās acis .. emotion

2 0 atbildēt

Es nesaprotu, kādēļ mūsējie (Latvijas pārstāvji) nekad nevar uztaisīt normālu šovu?!!!?!?!?!?!?!?! šoreiz Anmary nodziedāja ļoti labi, vienīgā problēma ir -MUMS NAV ŠOVA! un tādēļ arī mēs netiekam nekad tālāk. Kaut kādas Krievu vecas sažuvušas rozīnes, kuras pat dziedāt +/- nejēdz tiek tālāk tikai dēļ šova!  Manuprāt Eirovīzījā vairs nevērtē to, cik profesionāli tu izpildi dziesmu, bet tikai šovu! Ja nākamgad nav šova, tad Latvijas pārstāvjiem nav jēga censties un piedalīties tikai piedalīšanās pēc + izsviest naudu vējā.  VAJAG ŠOVUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!

2 0 atbildēt

Eirovīzija sen jau neinteresē, tādēļ man pilnīgi pie kājas, kas tur darās emotion

3 1 atbildēt

 Manuprāt. Ja uz dižo Eirovīziju tiktu aizsūtīti Mad Show Boys būtu tikuši finālā. Par uzvaru gan nemāku teikt, bet fināls būtu, jo tur bija gan šovs, gan viss pārējais. Tikai visu varenā žūrija lika viņus pēdējās vietās novilkdami visu rezultātu riktīgi uz leju, jo kā jau mēs visi, kas seko līdzi Eirovīzijai, redzējām, tauta balsoja par šo grupu, bet pateicoties žūrijai, uz Eirovīziju tika aizsūtīta pilnīga katastrofa. Ļoti atvainojos ka tā saku.  

Anmary nebij' ne šova un arī izpildījums pašvaks. Man šķiet, ka lielu lomu ( tas domātsizpildījuma ziņā, kas nebija īpaši spožs) šeit arī nostrādāja horeogrāfija, gan tērpu izvēle (no mana skatījuma pilnīgs mēsls).

  Vienīgais mierinājums,ka mēs nebijām vienīgie tādi. Kā arī cerams nākošgad padomās cilvēki ar galvu, ko sūtīt.

3 1 atbildēt

Baigais šovs! kaukāds bariņš veceņu vazāja pa skatuvi, kā Govis pa aploku varēja pacelt asti un piekraut...

Bulšids. Par šitādu mēsla uzvedumu pat bērnudārznieki kaunētos... A te vēl kādam par to maksā :D  

latvijas šov biznes bļin, vēl viņiem autortiesības....

1 0 atbildēt

autor, tu esi lo*s!!!!!!!!

2 1 atbildēt

godīgi- es par viņu nekad nebalsotu. tad jau tās krievu večiņas bija daudz superīgākas, par kkādu šitādu `priekšnesumu`. pfffffffffffffff.

1 0 atbildēt

Vajadzeja aizsūtīt kādu no o' kartes dalībniekiem tādu kā piemēram : Mārtiņu Ruski,Sabīni Berezinu,Kašeru ,Jāni Buķeli vai Oskaru Deigeli .Viņi vismaz būtu uztaisījuši šovu!!!!

 

 

2 1 atbildēt

Tās viņas izvalbītās acis vienkārši tracināja jau Latvijas Eirovīzijā.

1 0 atbildēt

Pārāk daudz grimma un sū**ga horiogrāfija! Bet dziesma un izpildītāja ir super!

1 0 atbildēt

Šīs acis, šīs acis - es aizmirst nespēju :D

1 0 atbildēt

Es pati nebalsoju par viņu, bet tiešām nesaprotu ko bija salietojusies visa pārēja Latvijas tauta, lai aizsūtītu šo dāmu uz Eirovīziju? Mad Show Boys un Instrumenti būtu bijusi DAUDZ labāka izvēle. 

3 2 atbildēt

Balss ... tā balss, viņai vajadzētu aizliegt atvērt muti. Dziesma galīgi garām .. šovs garām ... vai tie kas sarakstīja šo dziesmu apjēdza ko dara? vai tie kas taisija šovu (ja to tā var nosaukt) domāja ar galvu? o.O Bet nu labi, man vienalga, tā ir nekam nederīga eirovīzija ... kur nekas nenotiek godīgi :D

1 0 atbildēt

taja kleita vina izskatijas resna un veca emotion

ta izskatitos labak !

1 0 atbildēt

Dziesma pat varbūt nebūtu tā trakākā, dziedātājas izskats arī, bet Pūces veidotā "horeogrāfija"... pat krievu babuškas dzīvīgākas un kustīgākas izskatījāš :D

1 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »