local-stats-pixel fb-conv-api

Pie velna izglītību!155

1680 36

Es zinu, kaitina no rītiem celties, sēdēt skolā līdz tumsai un vēl pēc tam mājās pildīt mājasdarbus. Bet šis raksts būs savādāks.

Jo tas viss ar laiku atmaksājas!

Tiem, kas nesaprot- šeit neaģitēju mācīties dēļ atzīmēm, bet gan priekš sevis un savas inteliģences, taču dažreiz, lai sasniegtu dzīvē visu, ko Tu vēlies, svarīgi ir arī cipari.

un lai arī kā daudzi teiktu, ka ar godību nevar neko dzīvē sasniegt, es ticu, ka var!

Reklāma
Reklāma
1680 36 155 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 155

0/2000
Nezinu, esmu ārzemēs, pelnu lielo piķi, mēslus netīru. Ak jā esmu inženieris, un ja būtu laicīgi sapratis ka vajag mācīties, būtu strādājis daudz labākā un interesantāka darbā. Lai gan jāsaka ka pašreizējā darbā arī daudz interesanta un attīstoša. Tā kā piekrītu par visiem 💯%
0 0 atbildēt

es uzskatu kad dziivee nevajag neko ateikt sev un tad nevareesi noželot kad esi papisis laiku ! dziivo kaa maki kaa gribi un dari kad ko gribi !!!!!! BAUDI DZIIVI DZIIVO VIENU REIZI UN BŪSI LAIMIIGS/GA !!!   SKOLA SUUKA JO TUR VISI BĻAUJ ARDAS SKRIEN BAURO AURO NU KAA TAA VAR UN PAR SKAABEKLI NERUNAASIM !! ATCEROS PIRMS PIRMAAS H VISI PRIECIIGI JAUTRI TIRI PIRI IEJIET KLASEE KLASEE GAISS NAU ELPOT NAU KO KARST KUR NU VEEL MACIITIES TAADAA ATMOSFERAA ! ! ! ! UN TAA VISAS 9 H :@ SCHOLL SUCK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KAS PAR SCHOLL SUCK LIEK PLUSU KMENTAARAAA KAS TAA NEDOMAA TAS LIEK - !!! 

1 2 atbildēt

 

Špikošana.

Hehe, tuva tēma, ne?

 

ŅIHUJA!

1 7 atbildēt
« 2  3  4  5  6 »