local-stats-pixel fb-conv-api

Pie velna izglītību!155

1680 36

Es zinu, kaitina no rītiem celties, sēdēt skolā līdz tumsai un vēl pēc tam mājās pildīt mājasdarbus. Bet šis raksts būs savādāks.

Jo tas viss ar laiku atmaksājas!

Tiem, kas nesaprot- šeit neaģitēju mācīties dēļ atzīmēm, bet gan priekš sevis un savas inteliģences, taču dažreiz, lai sasniegtu dzīvē visu, ko Tu vēlies, svarīgi ir arī cipari.

un lai arī kā daudzi teiktu, ka ar godību nevar neko dzīvē sasniegt, es ticu, ka var!

Reklāma
Reklāma
1680 36 155 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 155

0/2000

Pamacošššš raksts

1 0 atbildēt

3. Still not giving a fuck !

1 0 atbildēt

TL;DR

1 0 atbildēt

Vecīt šajā valstī ir daudz cilvēki kuri ir pabeiguši augstako izglītību, bet vienalga viņiem nākās strādāt gaterī pa 250ls. 

1 0 atbildēt

A man vot patīk iet skolā :D esmu slinkākais cilvēks pasaulē, bet mans viens no mērķiem ir attīstīt savu raksturu, trenēt prātu. Pašai to saņemties darīt ir grūti, bet skola ir kā tāds treneris, kas liek manām smadzenēm kačāties.emotion

1 0 atbildēt

Skatos, ka daudzi raksta, ka skola māca tikai stulbus faktus, dzīvē svarīgi ir būt attapīgam, atrast īsto nišu, bet, mīlīši, kpc gan mūsu matemātikas skolotājas tik dedzīgi liek mums lauzīt galvu par visādām trapecēm un kosīnusiem - lai attīstītu mūsu pelēkās šūniņas un mēs varētu domāt ar savām galviņām, lai nebūtu tikai ar zinībām piebāztās galvas bez praktiskā pielietojuma.. respect

1 0 atbildēt

Krāpjoties tu vari kļūt par, piemēram, ārstu (inženieri, ekonomistu u.c.) un pelnīt daudz naudas. Bet tikai tad, ja labi mācīsies (nevis tikai špikosi un krāpsies), tu varēsi kļūt par labu ārstu, kas ne tikai pelnīs daudz naudas, bet arī glābs tiešām daudzas dzīvības, izdarīs kādus atklājumus medicīnas zinātnē, utt. emotion

1 0 atbildēt

Man personīgi rūp mans laiks. Ja jau tāpat gandrīz katru dienu ir jāpavada skolā 8 stundas, tad kāpēc to laiku izšķiest vienkārši dzenot muļķi un šķendējoties, ka ir garlaicīgi. Ja stundās mācās, laiks nešķiet izsviests bezjēgā turklāt aizrit ātrāk. emotion

1 0 atbildēt

ahh, kātad. kaut vai, tiem kuri spēlē wow un citas pc spēles, cik daudz matemātikas tajā ir ieguldīts, pamaatu pamats taču bija skola. un gan jau ne maz viņi pelna programmētāji un inženieri.  un arī citas nozares, ja no sirds patīk, viss izdodas. pārējie ir čīkstētāji bez dzīves mērķa, var jau aizbraukt uz uk iegūt pamatkapitālu savam mērķim, neko nesaku

1 0 atbildēt

Motivācijā = spēks. Es pats macos labi, bet dažreiz sliņkoju(zinu ka varu macoties labāk). Man ir draugs un viņam ir gandrīz tāda paša sapņu profesija. Katru darba dienu pēc skolas es viņam(vai viņš man) rakstām skaipā kaut ko tādu: "Tev jāmacas bioloģija/ķīmija, bet tu sēdi un spēlē datorspēles, idiots!". Un tas palīdz - tev piaug griba macīties. Un tā ir motivācija, jo daudziem cilvēkiem ir nu ļoti grūti macīties vienam pašam(zinot ka citi tagad atpūtas)

1 0 atbildēt

Līdz augstsjikai izglītība nav vajadzīga, bet augstskolā ejot, centieties izdarīt pareizo lēmumu! Es pirmajā reizē pieļāvu kļudu aizejot tur, kur tiku budžetā, bet vajag iet, kur tev interesē, tādēļ tagad strādāju, lai nākošgad varētu mācīties, kur vēlējos, tikai netiku finansiālu iemeslu dēļ un komentētāji ir pilnīgi padonaki. Jūs nekur dzīvē netiksiet bez savas izglītības, noteikti visi domājat, vergošu anglijā 16h dienā 7 dienas nedēļā un būšu pārticīgs, tikai tur dzīvosiet nepārticīgāk nekā pie mums ar 9 stundu darba dienu 5 dienas nedēļā kautvai par 300 ls mēnesī.

1 0 atbildēt

Tava profesija skolotājs? emotion Nē, nē, raksts labs un arī samērā patiess, bet bez cipariem vēl vajag veiksmi un viltību, kā arī intuīciju. 

1 0 atbildēt

Kad notiks apokalipse, zināšanas būs viena no lietām, ko tev nevarēs atņemt. :]

1 0 atbildēt

omg slikti no skolas + raksta autors protams meitene no 12 klases :D

1 0 atbildēt

Jā izglītība tā ir svarīga, bet to ko pagūsti iemācīties drīz vien arī aizmirsti. Lai nu, kā bet nu visu atlikušo dzīvi negribētu nostrādāt, kaut kādā šaurā telpā sēžot pie datora, lai gan kļūda jau ir pieļauta izvēloties profesiju, taču viss jau ir apdomāts uz priekšu un cerams tiks piepildīts.

1 0 atbildēt

Tie, kas saka, ka izglītība negarantē panākums, acīmredzami slinki macīties, un domā, ka dzīvē pietiek vien ar gribēšanu kļut bagātam. Protams, ka daļa taisnības ir, bet bez tās ir krietni mazāka iespēja kļut bagātam. 

1 0 atbildēt

nu šis jau pēc valdības uzsūtīta raksta ož :D

1 0 atbildēt

Bitch please...es mācos augstskolā,bet vēlaizvien skaitu uz pirkstiem un nezinu kalendāra mēnešus(nu tikai dažus:D )

1 0 atbildēt

Padomi patiesi, bet tas viss ir ļoti individuāli, it sevišķi studiju laikā. Bieži vien cilvēks piedzīvo vilšanos, jo nereti studiju kvalitāte ir zema un piesārņota ar nevajadzīgiem priekšmetiem, tikai lai radītu redzamību, ka studiju programma ir daudzveidīga un bagāta, bet beigu beigās tā ir laika tērēšana.

PS manas studijas man ir noderējušas, bet redzu dažus piemērus, kad cilvēki mokās par velti..

1 0 atbildēt

ņeizlasiju visu rakstu : Izlasot 3. punktu aizgāju mācīties 

1 0 atbildēt
« 2  3  4  5  6 »