local-stats-pixel fb-conv-api

Pie velna izglītību!155

1680 36

Es zinu, kaitina no rītiem celties, sēdēt skolā līdz tumsai un vēl pēc tam mājās pildīt mājasdarbus. Bet šis raksts būs savādāks.

Jo tas viss ar laiku atmaksājas!

Tiem, kas nesaprot- šeit neaģitēju mācīties dēļ atzīmēm, bet gan priekš sevis un savas inteliģences, taču dažreiz, lai sasniegtu dzīvē visu, ko Tu vēlies, svarīgi ir arī cipari.

un lai arī kā daudzi teiktu, ka ar godību nevar neko dzīvē sasniegt, es ticu, ka var!

Reklāma
Reklāma
1680 36 155 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 155

0/2000

Ja godīgi, tavs raksts mani pat ne drusku nemotivēja, jo šī tēma ir tik tālu izķirzāta, ka apnīk jau klausīties.

4 0 atbildēt

Šito rakstu izlasot rodas jautājums kurā gadsimtā dzīvo autors, vai kurā gadsimtā viņš vēlās dzīvot.

Mīļie cilvēki sen jau ir pienācis tas, kad absolūti visu var nopirkt par naudu, gan izglītības papīrus gan visu pārējo, otrs jautājums ir cik tas maksā, bet nopirkt var. Un ja iet runa par dzīves mērķi, kāds var būt dzīves mēŗķis ja pat paši valsts vīri nevar skaidri pateikt kas nākam nedēļ var notikt ar visiem budžetiem un bla bla bla. Un arī ja kāds man teiks ka negodīga nauda laimi nenes, vēl neesmu redzējis nevienu bandītu kas apkrāvies ar zeltu sēdētu savā brabusā un pinkšķētu ka ir novācis pāris cilvēku dēļ naudas, ka labāk būtu turpinājis mācīties un visu mūžu dzīvojis kā vidusslānis savā kredītu pasaulē

3 0 atbildēt

Es savu mērķi saniegšu bez augstākas sūda izglitības

Pie kājas man viņu

5 2 atbildēt

Tikpat liela nozīme ir sakariem un veiksmei, ir jāprot sevi labi prezentēt , jabūt pašpārliecinātam , tad nav svarīgi , vai tev vidējā atzīme bija 8 vai 6.

3 0 atbildēt

Tieši ta kada jega no izglitibas ja tev nav sakari nav neviena kas tevi ievelk kaut kur

 

....

 

labakais kad pabeidz 9.klasi tu skaties darba vakances a tur prasa videjo un darba pieredzi bez videjas uz tevim pat neskatisies ka uz cilveku  labi tu nomacies vel 3. gadus saņem videjo bet darba pieredzes tev nav taka tu tik un ta paliec zaudetajos izlgitiba ir darba pieredze nav ej slauc kapņu telpas un dzivo ka nabags visu mužu ne tu vari dzivot patstavigi ar 200 Ls lielu algu  ne veidot ģimeni taka nav variantu...

3 0 atbildēt

Valsts skolās patiešam audzina tikai valsts darbaspēku. Visi taču zina, ka lielākā daļa miljonāru pabeidz teķus vai pat pabeidz tikai 9o. Viņi vienkārši domā ar galvu.

3 0 atbildēt

Aizbrauc uz Latgali, pabeidz Rezeknes augstskolu un pamegini izaugt pa karjeras kapnem. Sorry, diez vai sanaks, ja domee stradajosiem alga ir 300 Ls. Ja arii Tev izdosies saskribinat naudu celojumam uz Italiju, diez vai Tu tur jutiisies ka karalis...

Viss atkarigs no pasa cilveka, ka saka,-vajadzigs cujs, nuhs un ponja,  skola Tev iemaca but par stradnieku, lai ari gudru, bet tikai stradnieku.

3 0 atbildēt

Klausies vairāk mātes runās, ja jau tā būtu taisnība tad 30% no katras klases būtu bagātnieki, jo tik daudz arī ir to zubru. NE SŪDA. Tikai ar labu mācīšanos nekad neko nesasniegsi. Vajag ko vairāk - talantu un arī to, ka tev patīk tas, ko tu dari. ROCK 'N' ROLL!

3 0 atbildēt

 šo: "Nekad nesaki: „Pie velna izglītību!” var droši teikt, jo visus 12 gadus ko es esmu nomacijies 90% no bullshita kas tur tika mācits man dzive nav nemaz vajadzīgs, kā ari augstskola 90% no lietam kas mācitas šos 12 gadus nav nemaz noderīgas. Un nejau to, vai cilvēks ir gudrs pierāda tas, ka pilna māja ar diplomiem, tie papīri neko nepierāda.. galveno lomu spēle loģiskā domāšana kas ir tieši taja brīdi un visādas pašapmācbas ceļa un prakses ceļa iegutas zināšanas, nevis tas bullshits kas grāmatā rakstīts.

3 0 atbildēt

raksts labs

2 0 atbildēt

Esi nu gan Tu paštaisns. Pēc gadiem trim pārlasi šo rakstu un manu komentāru.

Būs Tev viela pārdomām.

2 0 atbildēt

Protams izglītība ir labs palīgs dzīvē, bet viss ir atkarīgs tikai no kreatīvas galvas un smaga darba. Ar šiem diviem kritērijiem, nevaru iedomāties mērķi, kurš nav sasniedzams.

2 0 atbildēt

Nu daļēji es personīgi šim visam piekrītu,augstākā izglītībā tomēr ir nepieciešama,un ir vieglāk atrast labāku darbu ja tev tāda ir,un tās zināšanas atveglo ikdienu,pats domāju vēlāk studēt LLU,bet no sākuma jāpabeidz vergot Nīderlandē un jāiekrāj studijām emotion

2 0 atbildēt

True!

Pats esmu 12-klasnieks un par to visiu laiku domāju.

Nedrīkst nolažot!

2 0 atbildēt

Nepiekritu, un ka jau citi teica ari bez izglitibas var daudz sasniegt (protams vismaz tas 9klases vajadzetu pabeigt)  Un es to nesaku jo man nepatik macities,bet saku pec pieredzes,vidusskolu diemzel nepabeidzu, bet sudzeties nevaru,jo stradaju darbu kas iet pie sirds un ari alga ir laba :) Protams vaig ari nedaudz veiksmes un citigi stradaat sakumaa, pectam jau var nedaudz atslabinaties :))

2 0 atbildēt

Jā, tādi gadījumi, kad cilvēks izsitas dzīvē un sasniedz daudz, ir dzirdēti visai bieži, bet tomēr, cik tad tādu ļautiņu mums ir? Ne katram ir tā galva uz pleciem, lai spētu virzīties uz priekšu arī bez tām skolas zināšanām, tamdēļ katram parastam, normālam cilvēkam ir jāmācās, lai spētu turēt līdz tiem dažiem izredzētajiem..

2 0 atbildēt

DARBS VISU PRIVĀTO DZĪVI AR LAIKU SAGRAUJ.

2 0 atbildēt

Es uzskatu , ja cilvekam ir idejas ,vinam nevaig augstako ,vins var ar jebkadu izglitibu sasniegt meerkji !

2 0 atbildēt

Pareizi pateikts! emotion

2 0 atbildēt

Hard work pays off!

2 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »