local-stats-pixel fb-conv-api

Pie velna izglītību!155

1680 36

Es zinu, kaitina no rītiem celties, sēdēt skolā līdz tumsai un vēl pēc tam mājās pildīt mājasdarbus. Bet šis raksts būs savādāks.

Jo tas viss ar laiku atmaksājas!

Tiem, kas nesaprot- šeit neaģitēju mācīties dēļ atzīmēm, bet gan priekš sevis un savas inteliģences, taču dažreiz, lai sasniegtu dzīvē visu, ko Tu vēlies, svarīgi ir arī cipari.

un lai arī kā daudzi teiktu, ka ar godību nevar neko dzīvē sasniegt, es ticu, ka var!

Reklāma
Reklāma
1680 36 155 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 155

0/2000

Nepiekritu, un ka jau citi teica ari bez izglitibas var daudz sasniegt (protams vismaz tas 9klases vajadzetu pabeigt)  Un es to nesaku jo man nepatik macities,bet saku pec pieredzes,vidusskolu diemzel nepabeidzu, bet sudzeties nevaru,jo stradaju darbu kas iet pie sirds un ari alga ir laba :) Protams vaig ari nedaudz veiksmes un citigi stradaat sakumaa, pectam jau var nedaudz atslabinaties :))

2 0 atbildēt

Jā, tādi gadījumi, kad cilvēks izsitas dzīvē un sasniedz daudz, ir dzirdēti visai bieži, bet tomēr, cik tad tādu ļautiņu mums ir? Ne katram ir tā galva uz pleciem, lai spētu virzīties uz priekšu arī bez tām skolas zināšanām, tamdēļ katram parastam, normālam cilvēkam ir jāmācās, lai spētu turēt līdz tiem dažiem izredzētajiem..

2 0 atbildēt

Dzīvo pēc formulām ja?

2 0 atbildēt

Es uzskatu , ja cilvekam ir idejas ,vinam nevaig augstako ,vins var ar jebkadu izglitibu sasniegt meerkji !

2 0 atbildēt

ahh, kātad. kaut vai, tiem kuri spēlē wow un citas pc spēles, cik daudz matemātikas tajā ir ieguldīts, pamaatu pamats taču bija skola. un gan jau ne maz viņi pelna programmētāji un inženieri.  un arī citas nozares, ja no sirds patīk, viss izdodas. pārējie ir čīkstētāji bez dzīves mērķa, var jau aizbraukt uz uk iegūt pamatkapitālu savam mērķim, neko nesaku

1 0 atbildēt

Par pēdējo teikumu būtu ar mieru likt n-tos plusus!

1 0 atbildēt
Galvenais nav izglītība, bet veids kā tu domā. Veids kā tu uztver pasauli un dzīvo tajā. Tā ir harmonijas un dzīves panākumu atslēga visās jomās.
1 0 atbildēt

Ļoti labi mani tas patiešām motivēja +

1 0 atbildēt

True Story Bro! :) +

1 0 atbildēt

Pēc virsraksta likās, ka būs kas Stīva Džobsa stilā - pamet skolu un dari to kas tiešām patīk, bet tomēr nē...

Labs raksts +

1 0 atbildēt

Mana izglītība ir laba, bet vienīgais kas man nepadevās Angļu valoda... 5, bija. Gandrīz uz 4 novilku..

Krievu valodā 9 un Latviešu valodā 7. Matemātikā gan man bija 8... Ģeogrāfijā  9, Vēsturē 9 un Sportā arī bija 9. Ķīmijā 8, un Fizikā 7, aa un vēl Vācu valodā 6. Tad kad es gāju skolā. Psiholoģijā 7, un Ekonomikā 8, Mūzikā 9, un Vizuālā mākslā 8... utt.

1 0 atbildēt

ņeizlasiju visu rakstu : Izlasot 3. punktu aizgāju mācīties 

1 0 atbildēt

Padomi patiesi, bet tas viss ir ļoti individuāli, it sevišķi studiju laikā. Bieži vien cilvēks piedzīvo vilšanos, jo nereti studiju kvalitāte ir zema un piesārņota ar nevajadzīgiem priekšmetiem, tikai lai radītu redzamību, ka studiju programma ir daudzveidīga un bagāta, bet beigu beigās tā ir laika tērēšana.

PS manas studijas man ir noderējušas, bet redzu dažus piemērus, kad cilvēki mokās par velti..

1 0 atbildēt

Bitch please...es mācos augstskolā,bet vēlaizvien skaitu uz pirkstiem un nezinu kalendāra mēnešus(nu tikai dažus:D )

1 0 atbildēt

njaP!

1 0 atbildēt

Tie, kas saka, ka izglītība negarantē panākums, acīmredzami slinki macīties, un domā, ka dzīvē pietiek vien ar gribēšanu kļut bagātam. Protams, ka daļa taisnības ir, bet bez tās ir krietni mazāka iespēja kļut bagātam. 

1 0 atbildēt

Yeaa.. atrodi mērķi - būtu labi, ja es zinātu, ko es gribu. Ja man saka, lai daru to, kas man padodas, problēma tā, ka esmu tizls jebkurā jomā, lai cik censtos. Un ko man tagad darīt? :D

1 0 atbildēt

Pamacošššš raksts

1 0 atbildēt
 

jā, un sešus mēnešus no divpadsmit atrodies prom no mājām, ja ne vēl ilgāk. :]

1 0 atbildēt

Tava karjera nekad no rīta nepamodīsies un nepateiks, ka tevi vairs nemīl.

1 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »