local-stats-pixel fb-conv-api

Pie velna izglītību!155

1680 36

Es zinu, kaitina no rītiem celties, sēdēt skolā līdz tumsai un vēl pēc tam mājās pildīt mājasdarbus. Bet šis raksts būs savādāks.

Jo tas viss ar laiku atmaksājas!

Tiem, kas nesaprot- šeit neaģitēju mācīties dēļ atzīmēm, bet gan priekš sevis un savas inteliģences, taču dažreiz, lai sasniegtu dzīvē visu, ko Tu vēlies, svarīgi ir arī cipari.

un lai arī kā daudzi teiktu, ka ar godību nevar neko dzīvē sasniegt, es ticu, ka var!

1680 36 155 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 155

0/2000

Bitch please... ar godīgu darbu un zināšanām vel neviens bagāts nav kļuvis :D

280 104 atbildēt

Teorētiski var arī viens pats uzbūvēt savu kosmosa kuģi un aizlidot uz Jupiteru. (Ar savu izglītību)

Neuzskatu, ka skolas noteiktie cipari garantē stabilus panākumus.

164 4 atbildēt

Ja gribi saņemt algu, mācies, ja vēlies kļūt bagāts- jāizdomā kaut kas citsemotion

155 1 atbildēt

par pēdējo teikumu +, kaut arī tāpāt to + būtu ielikusi :D

47 3 atbildēt

Kaut arī izglītībai TIEŠĀM IR nozīme, nereti dzīvē gadās arī tādi kadri, kas pabeidz skolu ar izcilību un aiziet uz "Top'u" strādāt par kasieriem.Es tomēr domāju, ka galvenais ir atrast savu īsto mācību priekšmetu, un izsisties tikai tajos, kas tiešām padodas labi.Tad arī izkristalizēsies tā nākotne, jo kam gan vajag fiziķi, kurš izcili pārzin pasaules vēsturi, bet to pašu fiziku ne tik?

42 0 atbildēt

nav jau tā kā kādam nepatiktu mācīties...problēma ir tā, ka izglītības sistēma mums saka, ka mums visiem ir jāgrib mācīties viens un tas pats

26 0 atbildēt

Visi jau nevar būt bosi lielās firmās utt. ir jābūt arī melnstrādienkiem un cilvēkiem kas darīs vienkāršo darbu ..Es labāk strādāju darbu kas man tiešām patīk nevis tādu kur visu dienu jāsēž piesmakušā offisā un kaut kas jārēķina ar drūmu ģīmi.Labāk dzīvot  2istabu dzīvoklī braukāt apkārt ar otro golfu bet tomēr ir SMAIDS uz sejas.(Protams ir cilvēki kam patīk visas tās gudrās lietas es neko nesaku par tādiem vnk tie kuri grib strādāt tādā darbā kur ļoti daudz maksā tikai naudas dēļ uz tādu nav vērts iet ;)  )

22 1 atbildēt

u par špikošanu gan nepiekrītu. Kaut vai tu špiko, tapat esi iemācījies kaut ko. Dažreiz ir tā, ka sagatavo špikeri, bet KD laikā viņu nemaz nevajag, jo visu esi atcerējies :)

14 0 atbildēt

Par raksu + . Viss jau ir pareizi, diemžēl dzīve ievieš savas korekcijas, mērķi arī dažreiz mainās. Savā laikā ieguvu zināšanas radioelekronikā, bet tās izmantoju tikai savam hobijam. Apguvu namdara , šofera un autoatslēdznieka profesijas, kurās savu laiku arī esmu darbojies un zināšanas izmantojis. Skolā nebiju nekāds teicamnieks. Visvērtīgākās tomēr beigās izrādās zināšanas ko sniedz dzīves skola un pieredze. Tagad šad tad publicēju rakstiņus Spokos par saviem darba veikumiem.   emotion

12 0 atbildēt

Ļoti labs raksts!

11 0 atbildēt

4. nav tiesa. Ar špikeru pagatavošanu vairāk var iemācīties, ja protams ir rakstīts ar roku sīkrakstā un tā lai būtu saprotami

10 0 atbildēt

Skolas atzīmes neke, nu lab ne gluži neko, bet daudz nedod.

Cilvēks, kurš ir gudrs un attapīgs izsitīsies jebkurā darbā un jebkurā jomā.

Tikmēr cilvēks, kurš sapelnīs labas atzīmes, pabeigs augstskolu var neatrast darbu vai tiks atlaists jo nesēj izpidīt elementāras lietas un ir vienkārši neattapīgs un spēj tikai iemācīties nepieciešamo un atrakstīt.

7 0 atbildēt

NEPIEKRĪTU! tu vari mācīties arī sūdīgi vidusskolā, tas neko daudz nemaina jo AUGSTSKOLA NAV galvenā panākumu atslēga, Latvijā izglītības sistēma ir diezgan sačakarēta, pa to laiku kamēr tu ej augstskolā tu tā vietā vari iziet piecus bezdarbnieku kursus pa velti, saņemt 70 ls stipendiju mēnesī par to un pēctam tev pavērsies daudz plašākas iespējas atrast darbu un iegūt pieredzi, augstskolā tas nav tik viegli sasniedzams

7 0 atbildēt

Piekrītu, ka mācīties vajag, labāk lai ir tās zināšnas, jo nevar zināt kas vēl dzīvē noderēs.

Dažreiz gan liekas neloģiski, ka vairāk māca par hidru pārvietošanos, teikuma shēmām un kā pierādīt, ka vienādmalu trīstūris ir vienādmalu, bet salīdzinoši maz māca tādas elementāras lietas kā saprasties citam ar citu vai uzturēt māju. Tas pašam jāiemācas.

Piekrītu arī, ka cilvēka paša raksturs, mērķtiecība un uzņēmība ir svarīga. Bet galvenais lai patīk tas ko pats dara, jo darbs tomēr ir liela dzīves sastāvdaļa.

Ja Tev nepatīk tas, kas Tev jādara, tad lai iepatīkas tas ko Tu dari. :)

7 0 atbildēt

P.S. Tava karjera nekad no rīta nepamodīsies un nepateiks, ka tevi vairs nemīl. ++

5 0 atbildēt

ir vai nav tā izglītība, mūsndienas lai tu tiktu strādāt savā izvēlētajā profesijā ko esi mācījies 3 vai 4trus gadu izšķir sakari, es nesaku ka vienmēr, bet leilākoties.

pazīstams izmācījas par datoriķi atzīmes nebija slikti, varētu pat teikt teicamnieks, ne kāds nūģis, normāls čalis galva strādā, tgd strādā par apsargu jo darbā neņēma tikai tāpēc ka nav darba pieredzēs! un lūk tas viss kaķim zem astes!!!

5 0 atbildēt

ok sasniedz mērķi, un? beigās tāpat nomisrti emotion

20 15 atbildēt
Vienigais ko atzimes izšķir ir vai tiksi vai netiksi mācīties budžetā iecerētajā skolā. Pats macos maģistrus budžetā, laigan skolā biju sliņķis un huligāns, bet manas klases teicamnieki pec vidusskolas aiziet stradat pa pārdevējiem. Galvenais ir tas ko gribi sasniegt un kā tu uz to ej
4 0 atbildēt

Ar līdzšinējo izglītības sistēmu un tām "zināšanām" ko skolās māca nekur tālu un nekur augstu tu netiksi jo pagaidām tas vis ir tikai lai skaitītos ka esi pabeidzis un viss...

Ja vēlies kko sasniegt tad pašam ir jāsaprot ko dari un jādomā ar galvu...

4 0 atbildēt

Ja godīgi, tavs raksts mani pat ne drusku nemotivēja, jo šī tēma ir tik tālu izķirzāta, ka apnīk jau klausīties.

4 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »