local-stats-pixel fb-conv-api

Gramatika vs spoki.lv211

940 25

Katru dienu spoku rindas papildina arvien jauni spoki. Līdz ar to, palielinās arī ievietoto rakstu daudzums, taču bēdīgākā ziņa- liela daļa no tiem ir kļūdu pārpilni!

Vai tiešām izglītības līmenis skolās ir krities? Varbūt paši jaunie censoņi ir tik pārpārēm pārņemti ar mūsdienu tehnoloģijām, smēķēšanu, dzeršanu, ka smadzeņu šūnas nespēj apkopot jauniegūto informāciju? Šie nav apgalvojumi, es tikai cenšos saprast, kas ir pie vainas šai nožēlojamai situācijai!

Zemāk ir norādīti pāris iemesli, kādēļ tev būtu jāiemācās pareizi rakstīt.

940 25 211 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 211

0/2000

Pašam ar dažu komatiņu nav  (giggle). Tava doma ir skaidra un pareiza, prieks, ka beidzot kāds publiski ir gatavs to paziņot. :)

0 0 atbildēt

Viņus vajag izšaut. :D

0 0 atbildēt

Speciāli sabāzi tos komatus septītajā? :D

Nedomāju, ka šī vēlme būtu utopiska, es jau pieprasu sadaļā ierakstīju ideju(ne līdz galam izdomātu, bet tomēr), kā mēģināt uzlabot situāciju. Ceru, ka arī no adminiem/redaktoriem atradīsies kāds, kam rūp un ka beidzot varēs mēģināt kaut ko darīt.

0 0 atbildēt

ar to vnk jāsamierinās un jābano ārā. 

0 0 atbildēt

emotion

0 0 atbildēt

100% piekrītu!

0 0 atbildēt

Lieciet manam komentāram kaut vai tūkstoti mīnusu, bet tas ir internets - virtuālā vide. Tāda vien nojausma, ka kādam vienīgais draugs ir suns, ja jau cilvēkam ir tik garlaicīgi, ka jātēlo no sevis latviešu valodas eksperts. Ja jūs gribēsiet saprast, kas un kur rakstīts - jūs arī sapratīsiet. Kā arī, cieniet to, ka ne visiem ir garumzīmes/mīkstinājuma zīmes datorā. Ar vienu rakstu nekas netiks pierādīts. Ja vēlaties kādu mācīt - ejiet par latviešu valodas skolotājiem. Jūtu, ka tas ir daudzu dzīves aicinājums.

1 1 atbildēt

sorry es emsu tas kas neraksta ar garumzimem, bet tas tapec ka lai rakstiitu ar garumzimem man butu vajadziga vel viena roka lai patstavigi spiestu "alt" kad vajag kartejo garumzimi.

3 3 atbildēt

Lai slavēti tie garā nabagie, jo viņiem pieder debesu valstība!emotion

0 0 atbildēt

ES PAR GADA ANALFABĒTU :D:D:D

0 0 atbildēt

Pilnībā piekrītu. Jaunā paaudze ir ļoti bēdīgā stāvoklī. Tas nav normāli ka vidusskolnieks nevar uzrakstīt teikumu bez kļūdām. Nav problēma tikai valodā, baidos ka tehniskajās lietās ir daudz lielākas auzas. Kaut kad nesen te viens raksts bija kur džeks smalki izskaidro kapēc putni var sēdēt uz elektrolīnijām un nenositas! :))) 

0 0 atbildēt

Labi man drošivien arī ir kļūdas bet es esju tikai sākumskolā un mums komatus vēl nemāca:)

0 0 atbildēt

lol fail

0 0 atbildēt

Es ari biezi vien ielaizu kludas, ka ari paslaik man nav garumzimes,citreiz pat nepieversu uzmanibu pareizrakstiba,jo ta pat zinu ka lielakajai dalai cilveku seit  tas viss ir "pie kajas" !

0 0 atbildēt

man ar , aizbraucot uz laukiem, gribas paņemt naglu un caurdurt bungādiņas :D

šausmīgi klausīties, kā viņi tur  runā :D nedod Dievs , kāds kautko draugos uzraksta :D :D :D

tie KA un KAD varianti vispār nogalina...

0 0 atbildēt

latviets ir vienīgais kurš atvadās 4 valodās - "Nu ok, davai čau"  

man personīgi, nezinu gan kapēc, traumē nav jaukšanu ar nau - arī itkā daudzos normālos rakstos sastopama kļūda, vienkārši duras acīs.

0 0 atbildēt

par bildēm jau ir vērts ielikt + :)

0 0 atbildēt

diemžēl daudzi nezin kas ir komants

0 0 atbildēt

Pilnīgi piekrītu. Es vel saprotu, ja rodas kļūdas ātri rakstot (neuzmanības kļūdas), dažreiz uz tām saudzīgi norādu, bet ļoti bieži esmu licis mīnusus rakstiem tikai tāpēc, ka gramatika ir zemā līmenī...

0 0 atbildēt
« 2  3  4  5  6 »