local-stats-pixel fb-conv-api

Gramatika vs spoki.lv211

940 25

Katru dienu spoku rindas papildina arvien jauni spoki. Līdz ar to, palielinās arī ievietoto rakstu daudzums, taču bēdīgākā ziņa- liela daļa no tiem ir kļūdu pārpilni!

Vai tiešām izglītības līmenis skolās ir krities? Varbūt paši jaunie censoņi ir tik pārpārēm pārņemti ar mūsdienu tehnoloģijām, smēķēšanu, dzeršanu, ka smadzeņu šūnas nespēj apkopot jauniegūto informāciju? Šie nav apgalvojumi, es tikai cenšos saprast, kas ir pie vainas šai nožēlojamai situācijai!

Zemāk ir norādīti pāris iemesli, kādēļ tev būtu jāiemācās pareizi rakstīt.

940 25 211 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 211

0/2000

cīņa ar vējdzirnavām, labs raksts, varbūt kāds aizdomāsies un sapratīs, bet būtībā tie kas gribēs, tie arī lietos pareizu valodu un rakstību.

0 0 atbildēt

Man liekas, ka šis nepreizās rakstības periods ir kaut kāds moments no 6-8 klasei. Kad es biju tajā vecumā arī daudz rakstīju ar ''w'' un ''j'' kā mīkstinājumu. Tagad man arī gadās daudz dažādas kļūdas, bet nu es cenšos tikt pāri tam ''bez garumzīmju un tā tālāk'' periodam :D

0 0 atbildēt

visvairāk tracina mazo urlēnu lietotie pok*ni. daudzās kaut cik normālās interneta vietnēs par pok*nu lietošanu, tevi mīļi palūdz aiziet emotion

0 0 atbildēt

:D :D

0 0 atbildēt

Tu pusi dienas esi sēdējis, rakstījis pamatīgu rakstu,kuru ievietot spokos, bet, pēc publicēšanas, visi to tik vien dara, ka kritizē tavas kļūdas?

Ja jau sāki... :D Tad  "pēc publicēšanas" nav jāliek komatos un "kā" jāraksta ar garo "ā".

+ anyway :D

0 0 atbildēt

Lai kā mani kaitinātu kļūdas spoki.lv rakstos, es par tām ierēcu un diži nepārdzīvoju. Manuprāt, tam kā tu raksti šāda tipa mājaslapās un tam kā tu raksti savā CV un domrakstos visdrīzāk ir kaut kāda veida atšķirība(kļūdu un gramatikas ziņā).

0 0 atbildēt

Teikšu atklāti, mani arī ļoti kaitina tas, ka cilvēki runā un raksta nepareizi, pie katras izdevības palaboju un aizrādu. Bet es apzinos, ka pašai arī noteikti  gadās kāda kļūda (it īpaši ar komatiem :D) Visādi var būt, piemēram, ja nav datorā garumzīmju vai arī gluži vienkārši nav zināšanu, tāpēc, manuprāt, nevajag par to tik traki iespringt un kritizēt. Protams, cita lieta ir par pok*niem, kuri speciāli tā raksta.

0 0 atbildēt

Esmu vienmēr bijis un būšu par pareizrakstību! emotion

0 0 atbildēt

7.:D 

tu, būt cilvēks, kurš ,liek pārāk daudz, plusus?

0 0 atbildēt

Un ?

0 0 atbildēt

Ir labs :D

0 0 atbildēt

Pilnīgi piekrītu. Es vel saprotu, ja rodas kļūdas ātri rakstot (neuzmanības kļūdas), dažreiz uz tām saudzīgi norādu, bet ļoti bieži esmu licis mīnusus rakstiem tikai tāpēc, ka gramatika ir zemā līmenī...

0 0 atbildēt

par bildēm jau ir vērts ielikt + :)

0 0 atbildēt

Viņus vajag izšaut. :D

0 0 atbildēt

Pašam ar dažu komatiņu nav  (giggle). Tava doma ir skaidra un pareiza, prieks, ka beidzot kāds publiski ir gatavs to paziņot. :)

0 0 atbildēt

Viemēr ir bijusi idiotu pilna pasaule, un vienmēr būs. 

0 0 atbildēt

Pirmkārt.. izmazgā savu netīro muti.. brīnums, ka tava māte vel pa seju nav sadevusi.. otrkārt.. atškirībā no tevis (pieļauju domu), man ir augstākā izglītība, un Jā.. ja nesaproti, par ko runā.. Nerunā vispār.. 

0 0 atbildēt
   

Atvainojos, Irānu. Tomēr tas nemaina pārējo fakta būtību.

0 0 atbildēt

varu vēl paciest, ka rakstā nav komati vai kaut kas tamlīdzīgs, bet ja nav garumzīmes vai mīkstinājumzīmes, zūd vēlme lasīt rakstu

0 0 atbildēt

cilvēki, jūs dzīvojat Latvijā un jums būs cienīt valsts valodu. un cieņa sākas jau ar komatu un garumzīmju izmantošanu un skaisti pakārtotiem burtiem.

vienīgā reize, kad es saprotu, ka var mazliet iesprukt kāds lieks burts vai aizmirsties garumzīme, ja raksta sms, tur vecākiem telefoniem nav garumzīmju iespēju, bet nu internetā? referātus skolā arī šādi rakstāt?

0 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »