local-stats-pixel fb-conv-api

Tāda, lūk, dzimumu vienlīdzība.214

2621 29

Dažviet cilvēks nav tālu aizgājis no akmens laikmeta...

2621 29 214 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 214

0/2000

"tika apsūdzētas neslavas celšanā pret valsti" - Da joptvai tās pašas valstis cēļ sev neslavu jau simtiem gadu, nevis cilvēki kas grib dabūt kaut kādu vienlīdzību.

Da nu daži noteikti te mūld, ka tā ir viņu kūltūra un viņu darīšana, mēs to nesaprotam un tāpēc tas nebūtu jāaiztiek un viss ir labi kā ir, bet nu ejiet tak ieskrieties, tām musūlmaņu izdarībām nav nekāda attaisnojuma. Cik biju lasījis, tad vienā no tām valstīm kaķis ģimenē ir augstāks pēc svarīguma nekā sieviete.. Stulbākais ir tas, ka viņas pat reāli nevar neko iebilst, ja pateiks publiski kaut vārdu par šito, tad būs vairāk nekā A-okey iepist viņai ar tuvāko akmeni pa galvu, tāpat neko neieskaidros tam ar pārspīlēto reliģiju un masu psihozi ietekmētajam baram.

Vispār riebjas tās musūlmaņu valstis, terorisms, kas vērsts pret civilajiem nevis politiskajiem cilvēkiem, attieksme pret sievietēm un vēlme noslaktēt jebkuru, kas netic viņu Alāham.

4 1 atbildēt

i love you, Europe

3 0 atbildēt

Labi ka esmu vīrietis emotion

3 0 atbildēt

Re kā , a es nemaz nezināju, ka Saūda Arābijā skuķiem aizliegts braukt ar vāģi. Ļoti pareizi , ja tic statistikai. Grūti izteikt pilnvērtīgu viedokli , ja neskaitot Ēģipti nekādās islāmu zemēs bijis neesmu, bet visa tā vienlīdzība ir vistīrākais bullshits. Tās nekad nav bijis , nav un nebūs , ko var par to pukstēt ?! Jau senie grieķi teiksmi tā - diskriminēja sievietes. Piekrītu tam vai nepiekritu - kāda nozīme ,tas tāpat nebeigsies. Neesmu noskaņots pozitīvi pret reliģijām , kas man gar degunu vazājās , proti parazītiskā kristietība , bet par islāmu neko tā daudz teikt nevaru. Bullshit ne bullshit , bet ja salīdzina ar gejisko kristietību , tad islāms jau ir kaut kas daudz nopietnāks un paskatoties , cik tas ir nu es nezinu "populārs" vai izplatīts , kopts zemēs , tad var aizdomāties. Visi tie aizliegumi vairāk izskatās nevis pēc - DIEVS tev nepiedos , bet drīzāk pēc sevis saudzēšanas. Protams, aizliegt dzert šmigu -tas ir baigi varonīgs solis. emotion

4 1 atbildēt

Ehh.. vajag ļaut vairāk šitiem musulmaņiem imigrēt eiropas valstīs.. lai integrējas un dzīvo civilizētu dzīvi..

HAHAHAHAHAHAHA RIIIIIIIIIIGGGGHTTTT....

4 1 atbildēt

varu iedomāties , kas par skandāliem būtu Latvijā, ja par kaut kādām svarīgām lietām varētu vienoties tikai ar vārdiem vien!

3 0 atbildēt

Besi araa taa sieviešu diskrimnacija!!!

3 0 atbildēt

huhu, prātā nāk filma ''The desert flower'' kur mazām meitenēm grieza nost kliktorus, lai tās neko nejustu, jo viņas ir domātas tikai ,lai iznēsātu un dzemdētu bērnus, nekādas baudas!

3 0 atbildēt

tas 6. bija dzirdets, bet tā jau vispārgi diezgan slimi tie likumi...

3 0 atbildēt

Slimie cilvēki

3 0 atbildēt

man šoks par 1mo. oO

3 0 atbildēt

Es gan laikam  neateiktos kādus pāris gadus padzīvot ar kādam 5~10 sievām kas klausa tev uz vārda :D :D :D Varētu būt labi.

3 0 atbildēt
JR avatarsJR

Da tā visa reliģija ir domāta tiem naivajiem,kuri reāli tic Dievam kā tādam... Cik labi to var redzēt,kad no Arābu,musulmaņu valstīm atbrauc tie visi prinči un bagātnieki,no tās reliģijas ne miņas,ka tik uzdzīvot,nodrāzties ar kādu mauku utt. Protams,ka ir žēl to sieviešu,ir jau arī gudrākas,kuras aizbēg prom,bija vel tač raksts par to,ka vīrs savai sievai bija nogriezis degunu,bet poar laimi viņai tika veikta plastiskā operācija ASV.

4 1 atbildēt

par laimi mēs dzīvojam demokrātiskā valstī, un tas notiek tikai pie tiem mellajiem teroristiem! Democracy ftw

3 0 atbildēt

Vot tie arābi gan ir jenoti!!! emotion

3 0 atbildēt

ja kādam īpaši tuva šī tēma, iesaku izlasīt H.Hoseīnī ''Tūkstoš sauļu mirdzums''

3 0 atbildēt

Bullšits ir visas tās babaju tautas, HATE IT

3 0 atbildēt

varētu šim komentāraam lūdzu salikt plusiņus? pāāāāāldes

4 2 atbildēt

nu suudiigi....  emotion

2 0 atbildēt

Toties, nav kā mūsu demokrātiskās sievietes, kas pārtop par vīriešiem, dzerot pīpējot, kaujoties, lamājoties, nemazgājoties un bārā staigājot novēmušās. Sakat ko gribat, bet tā ir bieža parādība. plus vēl ja esi stāvoklī 15 gados, tas jau normāli. Nesaku, ka vajag būt kā pie viņiem, bet tas kas ir pie mums arī nav tas labākais variants. Kādas ir palikušas nabaga meitenes.

3 1 atbildēt
« 2  3  4  5  6 »