local-stats-pixel fb-conv-api

Tāda, lūk, dzimumu vienlīdzība.214

2621 29

Dažviet cilvēks nav tālu aizgājis no akmens laikmeta...

2621 29 214 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 214

0/2000

Jautāšu vēlreiz. KĀDS SAKARS AR AKMENS LAIKMETU??????????????????????????

4 0 atbildēt

nu nav tik traki tas peedeejais, jo vismaz pirms kkaadiem gadiem Latvijā uz 100 vīr. bija 117 siev. tur vnk otrādāk

4 0 atbildēt

Raksts sakarīgs emotion

4 0 atbildēt

Kāds sakars ar akmens laikmetu? emotion

4 0 atbildēt

mana nu jau kadreizeja draudzene ir precejusiess ar musulmani, vinai virs aizliedz runat ar citiem virieshiem, stradatm teikt kko preti vinam, ja vina pelna naudu, tad vinai ta ir jaatdod viram, preteja gadijuma vina tiks piekauta, tadas pashas sekas ir tada gadijuma, ja vina tteiks kko preti viram. isti nesaprotu so virieti, kurs noliedz citu kulturu, atbalsta tikai musulmanju kulturu.. tas ir slimi manuprat.sievietei ir jadzivo, ka cietumniecei pashas maja, kuru pat ja vinja nopirka par savu naudu, virs sauc par savu personigo, nevis gjimenes vai attiecigi - sievas maju.

4 0 atbildēt

Grāmata Suada - "Sadedzināta dzīva" lieliski ataino Pakistānas sieviešu ikdienu. Patiešām drausmīgi. Patiesībā jau sievietes (un viņu tiesības aizstāvošās organizācjas) neko nevar iesākt, pat esot nemierā ar pastāvošo kārtību un drausmīgajām tradīcijām. Iepīkstēsies - labākajā gadījumā paliks sasista zila.

4 0 atbildēt

tu es sīkais, tu idiot! mīkstais jau tu esi, Latvijā nav labi.. lai tu te varētu spokos tagad čilā sēdēt, tavi senči ir karojuši un atdevuši savas dzīvības 300 gadu garumā.. kroplis

4 0 atbildēt

musulmaņi un visi

sitie sūkā riktīgi. Bet valstīs ar pārapdzīvotību tiktiešām ir kautkā jāierobežo dzimstība tikei nejau ar tādiem aņēmieniem.

4 0 atbildēt

tāpēc tajā irākā arī ir tik daudz teroristu, ka s**a mentalitāte sačakarēta

4 0 atbildēt

atvainojos: izlasiiju sekas...

4 0 atbildēt

pārāk traki .. :/

4 0 atbildēt

PIEDRAAZHU VISU RELIGJIJU ! neticu ne dievam nekam ) tik pats sev un i to nevienmeeer 

4 0 atbildēt

religija tachu ir laba lieta, taa apgaismo cilveku :D :D lai deg ellee visi religisko sudu izplatitaju.

5 1 atbildēt

Tā vienkārši ir laika nobīde ,mūsu civilizācija pastāv 4t gadu ,kristietība 2t. Sieviešu tiesības tiek atzītas tikai kādus 130gadus,pirms ja sieviete stājās laulībā ,īpašums pārgāja vīram un vīrs to drīstēja nospēlēt kārtīs ,sievai nebija nekādas tiesības ,kad sākās industrializācija ,sieva drīkstēja strādāt algotu darbu tik ar vīra rakstisku atļauju ,sievietes neuzņēma augstskolās ,nedrīkstēja strādāt par ārštēm u.tldz. pludmalēs policisti mērīja pelkostīmu garumu un t.ldz. Musulmanisms radās tikai 610g. ,paies vēl simtiem gadu līdz viņi nonāks līdz mūsu līmenim.

4 0 atbildēt

Diez kas tiem pašiem likumu izdevējiem nav kārtībā ar galvu - kāpēc nevar ļaut katram normāli dzīvot? ko valsts ierēdnim dod, ka kaut kāda sieviete nedrīkst bez vīra piekrišanas pārvietoties pa valsti? Es teiktu, ka tā ir idiotisma augstākā pakāpe..

4 0 atbildēt

par laimi mēs dzīvojam demokrātiskā valstī, un tas notiek tikai pie tiem mellajiem teroristiem! Democracy ftw

3 0 atbildēt

Nu nav gan tā.. Latvijā ļoti daudz kas ir arī atkarīgs no tā kāds tiesnesis patrāpās. Zinu,ka manā pilsētā ir tiesnese (sieviete) un,ja trāpās vīrīetis,tad viņam lielāka iespēja zaudēt tiesas prāvu,jo šai tiesnesei nepatīk vīrieši. Bet nu zinu arī daudzas prāvas ( it īpaši par alimentiem) ,kur vīrietis dabū sev labvēlīgu rezultātu..

3 0 atbildēt

Labi ka esmu vīrietis emotion

3 0 atbildēt

i love you, Europe

3 0 atbildēt

"tika apsūdzētas neslavas celšanā pret valsti" - Da joptvai tās pašas valstis cēļ sev neslavu jau simtiem gadu, nevis cilvēki kas grib dabūt kaut kādu vienlīdzību.

Da nu daži noteikti te mūld, ka tā ir viņu kūltūra un viņu darīšana, mēs to nesaprotam un tāpēc tas nebūtu jāaiztiek un viss ir labi kā ir, bet nu ejiet tak ieskrieties, tām musūlmaņu izdarībām nav nekāda attaisnojuma. Cik biju lasījis, tad vienā no tām valstīm kaķis ģimenē ir augstāks pēc svarīguma nekā sieviete.. Stulbākais ir tas, ka viņas pat reāli nevar neko iebilst, ja pateiks publiski kaut vārdu par šito, tad būs vairāk nekā A-okey iepist viņai ar tuvāko akmeni pa galvu, tāpat neko neieskaidros tam ar pārspīlēto reliģiju un masu psihozi ietekmētajam baram.

Vispār riebjas tās musūlmaņu valstis, terorisms, kas vērsts pret civilajiem nevis politiskajiem cilvēkiem, attieksme pret sievietēm un vēlme noslaktēt jebkuru, kas netic viņu Alāham.

4 1 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »