local-stats-pixel fb-conv-api

Tāda, lūk, dzimumu vienlīdzība.214

2621 29

Dažviet cilvēks nav tālu aizgājis no akmens laikmeta...

Reklāma
Reklāma
2621 29 214 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 214

0/2000

pareiz, piekrītu musulmaņiem. ja sieviete rāda seju, tad jāapmētā ar akmeņiem. lai zina kā rādīt seju :)

3 2 atbildēt

Brīnums, ka tu bez vīra atļaujas vel var aiziet nokartot dabiskās vjadzība. Bet šo izlasot var secināt, ka tajās valstīs ir kapitāla verguturība un viriešu visatļaušanās. Domāju ka šīm nācijām nav vietas Eiropā, jo kas viņiem skaitās normāls mums tas nav pieņemams. Liekas, ka manjaki, pedofīli un izvarotāji tur skaitās normāli cilvēki. Domāju, ka Eiropā musulmanismu būtu jaaizliedz...

1 0 atbildēt

Who ceraz !!

Baltajām noveicies ar vīriešiem !!! Tākā lai cienītu... !

2 1 atbildēt

patīk ka visus komentārus kas ir pirmajā lapaspusē rakstijuas sievetes :D

par rakstu -. kpec? man tā gribs

1 0 atbildēt

Ja sievietes butu fiziski vienlidz stipras virietim, tada huina nebutu notikusi nekad... Tā teikt stiprakais izdzivo... :/ stulbi. Jo viss ir loti netaisnigi.

1 0 atbildēt

NAv jau gluži tā. Nav pieņemsim Ēģiptē visiem tik slikti. Ja tev ir vairākas sievas un vienai nopērc gredzenu, arī visām pārējām jāpērk tāds pats gredzens. Jābūt vienlīdzībai. Un viņi pret savām meitām izturas ļoti labi, un oficiāli precēties drīkst tikai no 18, gadiem, ar izņēmumiem no 17 gadiem, gadijumos, ja sieviete stāvoklī. Jā, pēc šķiršanās bērni paliek pie tēva, bet sievietes ir iemācītas ka nedrīkst būt mau*as. No 12-13 gadu vecuma (kad parādas pirmās mēnešreizes) meitenēm jāvel "hijab" un viņas savu ķermeni drīkstēs rādīt tikai laulātajam partnerim, kas ir manuprāt ļoti pareizi. Starpcitu vīrs var izrīkot sievu, tikai tad ja viņa ir musulmane. Ja viņai ir cita ticība, viņš nedrīks viņu izrīkot vai aizskart pret viņas gribu. Nevajag no mušas pūst ziloni. Nav viss tik briesmīgi un slikti. Padzird vienu lietu, un padara to par milzīgu noziegumu.

P.S. nezinu kā citur, bet Ēģiptē arī no vīra puses laulības šķiršana ilgst vismaz pus gadu.

P.S.S. Viena pazīstama apprecēja Eģiptieti, pārgāja musulmanismā, arī velkā "hu*ab" , bet vīrs viņu sauc par princesi, karalieni , un arī viņu meitu ļoti mīl. Protams dēls ir galvenis ģimenē, jo dēls bus tas kas viņus uzturēs vecumdienās. 

2 1 atbildēt

Es zinu tagad mani apbombardēs ar mīnusiem bet es tā ieguglēju un apskatījos lielākā daļa vēsturē nozīmīgākās sievietes ir nozīmīgas tikai ar to ka viņas sacēlās pret vīriešiem... Vel bija dažas valdnieces un prezidentes kas izrādija nelielu inteliģenci bet neko vaitāk neatradu. Tāpēc vai tas ir sasniegums ka svievite auro par to ka viss ir netaisnigi?

4 4 atbildēt

"Saūda Arābijā sievietēm ir aizliegts iegūt autovadītāja apliecību un vadīt auto - pat skūteri."

Vispār nebūtu ne vainas, ja tāds noteikums būtu arī pie mums. No visa plašā paziņu loka motorizētu transportlīdzekli tiešām pārliecinoši vada vien 3 daiļā dzimuma pārstāves.

3 3 atbildēt

par 6. punktu - tā NAV politika, bet sabiedrības uzskati. To jau māte kopā ar tēvu izvēlas darīt, nevis viens no ģimenes.

Un indijā notiek tā tāpēc, ka no meitenēm ir mazāks labums. - jāgādā pūrs vīram un arī mazākus ienākumus ģimenē var nest.    

Tikai nevajadzētu aizmirst, ka rakstā ir minētas tikai Āfrikas un Āzijas valstis.

Par rietumu diskrimināciju nemaz nerunāsim. Šeit viss ir  otrādi. Sievietes,femenistes, baigi ķērc, ka visi vīrieši ir slikti(jā visi,bez izņēmuma. Ir satiktas tādas lašaras) un visas sievietes redz esot apspiestas.... nu .. tad kaut kā rodas jautājums. Kāpēc sievietes uzmākšanos vīrietim neuzskata par noziegumu, bet ja tas notiek otrādi, tad gan ? Kāpēc sievietēm ir zemāks pensionēšanās vecums kā vīriešiem, lai gan dzīves ilgums daiļavām ir ilgāks ? Kāpēc, ja jau visur ir jābūt vienlīdzībai, necīnās par to,lai sievietes iet strādāt metalurģijā un mirst tik pat daudz cik vīrieši ? Un arī tādi sīkumi kā klubi - dāmas par velti, čalīšiem jāmaksā. 

 

Rezumē ir šāds - mazāk dirst vajag. Lai gan ,neapšaubāmi, Āfrikā un Āzijā ir diezgan pamatīgas problēmas sabiedrībā, jūs dzīvojat rietumos, kur IR d*krātija un vienlīdzīgas tiesības visiem. Tāpēc nevajag te liet par , ak dies, mežonīgo netoleranci.

1 1 atbildēt

tajās tālajās zemēs šie jau sen atkoduši ka sievietes ir gana gudras un stiprākas... kamēr pašas sievietes vēl to nesaprata  viņi izmantoja izdevību un apspieda to... .:D

1 1 atbildēt

autoam.... pirms nosodi to par ko nev ne mazaakaas nojausmas, izpeeti savaas (taa saucamaas demokraatiskaas un progresiivaas) kulturaas un tautas... domaa gruuti? iesleedz jebkuru popmuuzikas tv kanaalu un apskaties kaadu izskatu un uzvediibu propogandee taa saucamaas pop zvaigznes, goroties vienaas apaksbiksees ap stieni... tb izskaties un uzvedies kaa mauka.... un tad veel briinaas, kapeec tik daudz pedolaachu saradies :DDD

0 0 atbildēt

WTF, kas ķīniešu dzimumorgāniem vainas, kā dabīgi varēja būt 105 sievietes uz 1 vīrieti? vai arī tā ir drukas kļūda, un par ko viņi idioti sūdzējās, vismaz vienmēr ir ar ko satikties, bet tie visu uztaisa par totālu sousage party. xD

Nu bet es nesaprotu, kāpēc neviena valsts neiejaucas, tur pat vairs nav "Tā ir viņu kultūra, mums tur nevajadzētu iejaukties, viņiem arī daudz kas, ko mēs daram, liekas stulbs utt., un cits bullshits." Musulmaņi un viss tas stulbais nostūris ir vienkārši reliģiozi pārāk fanātiski parazīti, bez jebkādām morāles normām, nerunāju par Attīstītajām musulmaņu un arābu valstīm, viņi ne tikai pret visu pasauli izturās kā pret ienaidniekiem un dzīvniekiem, bet arī pret pusi no savas tautas.

 

Bet nu arī, te dažām pamodās viņu mazā, iekšējā feministīte, ka jānodirš visi  vīrieši kā viens, nevis tie, kas dzīvo tajās valstīs, un ir vienīgie, kas tā uzvedas.

0 0 atbildēt

sieviešu diskriminikācija :D

0 0 atbildēt

Kaut kāds lohisms emotion Nu, pilnīgs idiotisms!

0 0 atbildēt

Ķīnā nu gan tā meiteņu politika vairs nav spēkā jau kādus pēdējos 50 gadus. Un viena bērna politiku iespējams apiet-proti ja abi vecāki ir vienīgie bērni,tad viņiem atļauts audzināt 2 bērnus!

Bet protams interesanti,un skumīgi,ka tā vēl mūsdienās(it īpaši Arābijā) apietas ar sievietēm :(

++

0 0 atbildēt

nu dazas lietas izklausas ljoti pareizi :DDD

1 1 atbildēt

Ja reliģijas tiešām būtu vajadzīgas, tad visi to likmi un tradīcijas jaundzimušajam jau būtu doti no dabas. 

Reliģas mums stāsta par to dievu, kura nav, nevis par to, kurš ir. 

0 0 atbildēt

Tas ir normālāk nekā tas, kas notiek, piemēram, Zviedrijā, ka bērnudārzos bērnus nedrikst saukt "viņš" vai "viņa", bet Pelnrušķītes vietā viņiem lasa stāstus par diviem vientuļiem žirafu tēviņiem.

0 0 atbildēt

P.s. - Ķīnā nav tāda pensijas vecuma, jo tur vecākiem jāuztur bērni līdz tie vecāki aiziet viņsaulē..

0 0 atbildēt

Ķīnas viena bērna politikai nav nekādas "attieksmes" pret dzimumu līdztiesību. :D Skaidrs, ka disproporciju radījusi tieši šī politika (zemniekiem vajag darba rokas, attiecīgi cer uz zēnu), taču abortus taisa un zīdaiņus nogalina vecāki, ne ļaunie komunisti. Indijā, starp citu, situācija ir līdzīga arī bez viena bērna politikas, tādēļ valsts "laimīgās ģimenes" propagandas plakātos vecākiem rokās vienmēr ir tieši meitenīte.

2 2 atbildēt
« 4  5  6  7  8 »