local-stats-pixel fb-conv-api

Tāda, lūk, dzimumu vienlīdzība.214

2621 29

Dažviet cilvēks nav tālu aizgājis no akmens laikmeta...

2621 29 214 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 214

0/2000

Es esmu priecīga, ka piedzimu Latvijā emotion

7 0 atbildēt

Okeee tgd saku priecaties ka piedzimu Latvija emotion

7 0 atbildēt

Pareizi ir jau daži komentētāji noteikuši - tā ir viņu dzīve, mentalitāte, tradīcijas, likumi. Mēs uzaugām te, mums viņus nesaprast. Tāpat arī viņi nesaprot mūs.

Tai valstīs tiek uzskatīts, ka tādā veidā viņi izrāda rūpes pret sievieti un tādā veidā viņa tiek pasargāta no briesmām. Tam tic gan vīrieši, gan sievietes. Padomājiet, sieviete drīkst kaut kur doties tikai vīrieša pavadībā, tas simtiem reižu samazina kaut vai izvarošanas mēģinājums, jo kurš gan kverplis, kas uzbrūk vājām sievietēm, gribēs stāties pretī vēl arī vīrietim? Sievietes jūtas droši, jo viņas zina, ka vīrietis apgādās visņas ar visu, ko vajag. Jā, vīrietis var trīsreiz pateikt, ka šķiras, un viņš ir šķirts, taču, cik man zināms, tas viņam izmaksā lielu naudu, ko atmaksāt sievas vecākiem. Turklāt sieva var viegli panākt arī vīra nāves sodu, ja vīrs laiž pa kreisi. Varbūt tur dzimumi nav vienlīdzīgi, bet ģimenē visi rūpējas viens par otru, tāpēc viņi nesaprot to pašu Eiropu.

Es neaizstāvu musulmaņu valstis, pašai tie likumi šķiet nepieņemami. Vienkārši jāļauj dzīvot, kā cilvēki ir raduši. ASV jau pamēģināja ar karu ieviest mieru, tagad visur runā: "fighting for peace is like fucking for virginity".

7 0 atbildēt

Nu tas , ka viņām neļauj izbraukt no valsts ir pēdējais sūds salīdzinājumā ar to, ka viņas var dzedzinat , dauzīt, pat apliet ar skābi.. un vīrietis tāpat paliek nesodīts.

7 0 atbildēt
wh avatarswh

Es vel jo vairāk priecājos,ka dzīvoju Latvijā.

7 0 atbildēt

autors rakstā, protams, ielicis darbu, bet teikšu godīgi, ka diskusijas par šādām tēmām ir diezgan stulbas. Autors par atskaites punktu ņem rietumu vērtību sistēmu un tad pēc tās salīdzina sociālos notikumus Āfrikā un Āzijā. Pirmkārt rietumnieki ir mazākumā un nav nekāda objektīva pamata teikt, ka reitumu vērtības ir tās pareizās. Otrkārt, varbūt paskaties uz rietumiem no austrumnieku skatpunkta! Secinājums ir, ka dumji vērtēt un pateikt, ka kaut kas ir slikti tikai tāpēc, ka pie mums tā nenotiek!

7 0 atbildēt

Visa šī dzimumu diskriminācija liekas debīla. Esmu feministe, un ja kāds saka ka tā ir vīriešu dzimuma diskriminācīja, nedaudz apdomājaties. dzīve šajā pasaulē mums ir tikai viena, un ja sievietēm tā jāpavada vergojot vīriešiem, tad kautas nav pareizi. Katram jādod iespēja dzīvot pastāvīgu dzīvi, kurā tev nav ierobežojumi, tikai tāpēc jo esi sieviete. Nav tāda lieta kā daiļais dzimums, vājais dzimums, priekšroka sievietēm, utt. Visi ir vienlīdzīgi. Katrs mēs dvēselē esam vienādi. Kermenis kurš norāda uz tavu dzimumu vai krāsu vai jebko citu, ir tikai ķermenis, kuru vada mūsu smadzenes. Tāpēc jau mēs sakam "tas ir mans ķermenis" nevis "tas esmu es ". Tas "es" ir iekšā ķermenī, nevis ķermenis.  Un vārdi "sieviete" , "vīrietis" ir tikai nosaukumi, jeb tā teikt "labels" . "Labels" ar kurām mūs iedala pie kautkā. Tāka, nevajag šito visu iedalīt.

6 0 atbildēt

Par vienu punktu gan piekrītu. ble nopērku es māju un sieva sē tev škiras. aprrec kādu kaimiņu i pusi mājas atņem .

6 0 atbildēt

beidzot sapratu - Allāhs un visi pārējie ir izdomāti, reāls ir tikai Jēzus emotion aprobežotībai nav robežu...

6 0 atbildēt

105 sievietes uz vienu vīrieti!emotion

6 0 atbildēt

Ķīnas viena bērna politikai nav nekādas "attieksmes" pret sieviešu dzimumu, tās vienkārši ir nepārdomātas politikas sekas. Pārsvarā aborti u.tml. lietas tiek veiktas lauku rajonos, jo ir vien loģiski, ka, dzīvojot absolūtā nabadzībā, kas ir bieži sastopama Ķīnas lauksaimniecības reģionos, diemžēl noderīgākas ir papildus darba rokas, attiecīgi priekšroka tiek dota zēnam. Indijā, piemēram, tiek veikta propaganda (plakātu ar laimīgām ģimenēm ar meitenīti klēpī), lai tikai censtos glābt radušos situāciju.

5 0 atbildēt

Džīzas.. Labi, ka neesmu čiksa emotion

5 0 atbildēt

Tāpēc mums būtu jāpriecājās, ka esam piedzimuši LV nevis kkādās tādās zemēs ;)

5 0 atbildēt

tas viss tikai tādeļ, ka viņi tā slimīgi turas pie savas tā saucamās reliģijas jau n-tos gs, un izrietot no tā Austrumu  un Dienvidu pasaules valstīm ir izveidota neojektīva likumdošana, ja skatās no cilvēktiesību puses, pret sievieti ir vērsta kapitāla diskreminācija. Īstenībā tādas konfesiju ideoloģijas jau arī noved pie visādām anarhiskām, neobjektībam un pat letālām sekām. Ja tā padomā labāk - te kapitāli redz, ka gan reliģijas, gan likumdošanas pamatlicejs ir tikai vīrietis, jo tas savu baiļu, nepārliecinātības un neuzticības dēļ pret sievieti ir izveidojis tādu situāciju, lai labi būtu tikai viņam un vienīgais labuma guvejs ir tikai un vienīgi vīrietis. Njā, piedzimt par sieviešu dzimtas pārstāvi tajās zemēs ir tas pats, kas piedzimt ar jau sen uzliktu lāstu un dzīvošanu būrītī, kur nespīd saules gaisma un neredz neviena dzīva dvēsele. Tiešām žēļ, ka reliģijas dēļ, viņi tā arī nespēj progresēt kopā ar pārējo pasauli.. un tas ir  tikai un vienīgi viņu slimīgo aizspiedumu dēļ! emotion 

5 0 atbildēt

reiz lasīju kādu rakstu, šķiet "mēs, eiropieši, esam pašnāvnieki" (autoru diemžel neatminos), kur skaidri un gaiši rakstīts, ka musulmaņi eiropiešus uzskata par necilvēkiem, bet par dzīvniekiem, jo eiropieši dzīvo BEZ nekādām morāles vērtībām. viņi nespēj saprast, kā vispār eiropieši tā var dzīvot, cik viņiem (mums) ir izlaidīgs dzīvesveids, cik egoistiski, ārišķīgi un uz naudu vērsti mēs esam. ka mēs tikai retais patiesi esam vērsts uz reliģiju un sevis audzināšanu... viņi eiropiešus noliek zemāk par zāli.

kāpēc? jo patiesi, var tikai apbrīnot viņu nebeidzamo ticību un likumu ievērošanu, viņu pārliecību. 

tiem, kam interesē vairāk, iesaku šo rakstu atrast, tiešām interesanti, tikai, piedošanu, bet autors man nav prātā 

5 0 atbildēt

islāms ir pretrunu pils, katrs (vīrietis ) dara kā grib...bet par sievietēm, lielākajai daļai tas liekas pilnīgi normāli un pretējo nepierādīsi...no pieredzes

5 0 atbildēt

Kāpēc cilvēks nav tālu aizgajis no akmens laikmeta - manuprāt ļoti tālu aizgājis, jo akmens laikmetā tādas debilības nenotika.

5 0 atbildēt

Beidzat čīkstēt, cik daudz lietas ir kur virieši tiek diskriminēti! 

Par to jau visiem poh!

7 2 atbildēt
Visas tās meitenes uz Latviju , lūdzu !
5 0 atbildēt

religija tachu ir laba lieta, taa apgaismo cilveku :D :D lai deg ellee visi religisko sudu izplatitaju.

5 1 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »