local-stats-pixel fb-conv-api

10 Mīti par metālu250

1333 26

Jau vairāk nekā 40 gadus cilvēki visā pasaulē ir iepazinuši metālu. Tik daudz stereotipu un nepatiesu apgalvojumu, ka ir svarīgi beidzot saprast kas ir kas. Šie ir Top10 mīti un patiesības par metālu.









1333 26 250 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 250

0/2000

Disturbed grupā katrs ir no savas reliģijas. Un piemēram dziesmā Stricken ir runāts par Holokaustu.

1 0 atbildēt

nesaprotu nafig visi saliidzina roku ar popu? kas tie ir vieniigie zhanri vai ? 

neesu piesaistiits nevienam muzikas stilam, klausos tas dziesmas kas patiik, bet no roka taadas ir ljoti ljoti maz :)

1 0 atbildēt

Tā mūzika ko es klausos ir diezgan dažāda, bet pārsvars ir no metāla/roka, bet arī ne viss, jo ir daži metāla paveidi, kas man tiešām ļoti nepatīk. 

Visādā ziņā es cilvēku noteikti nevērtēju pēc tā, kas viņam ir playlistē, jo pieredzē ir pierādijies, ka tas nav noteicošais, kāds ir pats cilvēks, lai arī ko viņš klausītos kaut vai metalhardcountrydubpopdeathtechnojazz. 

1 0 atbildēt

Mīts numur 11. - Black metal var tulkot arī latviski, kā ''melnais metāls''

Vārdu metāls vari locīt, kā vien vēlies, taču Thrash, Black, Death etc etc paliek netulkoti.

Piebildīšu, ka vēlviens mīts ir, izdzirdot parastas kvintas vai standarta barē akordus minorā ar distortion, visi uzreiz sadomājas esam baigie metālisti. Nav visi Linkin Parki un citi pat liekami tuvumā metālam. :)

Jebkuram, kurš grib sākt ar paklausīšanos, kas tad ir tas labais metāls - Thrash metāla pārstāvji - Metallica. Albūms - Ride The Lightning, kas novērsīs jēbkādu iespēju aiziet aizsaulē ar trombiem asinsvados. Tā ir mūzika, kas liek asinīm riņķot straujāk. emotion  

1 0 atbildēt

eu liekas ka esmu lasījis šitādu, bet nu pofig. 

metāls vislabākais, jautājumu nav.

1 0 atbildēt

\m/ Long live METAL!

1 0 atbildēt

METAL 4EVER !!!!!!emotionemotion

1 0 atbildēt

Es klausos Rammstein, My Chemical Romance utt.

Man pat prasa-kāds žanrs ir R+? Es saku-Industriālais metāls, nevis kkāds metāls ;D

1 0 atbildēt

''metāls kruts, es arī jau no bērnības to klausos..'' okēy. viss skaidrs. klausies, tikai nevajag uzreiz noniecināt citus mūzikas žanrus, ''Metāls ir īsta mūzika..'' tas, ka jūs klausaties metālu nenozīmē, ka esat pasaules naglas. 

es gribēju tikai pateikt to, ka nejau visi cilvēki klausās sūdus un, ka, mauprāt, daudziem spokiem šeit nav taisnība. 

protams, mēs katrs varam aizstāvēt savu mūzikas lauciņu, bet kāda jēga tēlot varenos? ja sīčiem patīk pops, lai klausās! mēs tur neko nevaram izdarīt! vienīgais, mēģināt pasargāt savus mazos brāļus/māsas no šī komerciālā murga.

neviens jums dunci pie rīkles neliek, un jums nav jāklausās tas pats ko citi klausās.

tas tā. 

3 2 atbildēt

Patiik tas miits par neizgliitotiibu :D Piemeeram, hellfest VIDEEJAIS apmekleetaajs ir jau piebeidzis 2. kursu augstskolaa, kameer visaados parastajos festos videejais ir stulbs biksees churaajossh neizgliitots tiinis.

Iesaku izlasiit graamatu Lords of Chaos: The Bloody Rise of the Satanic Metal Underground.

1 0 atbildēt

kanibāļi neatbalsta sātanismu!!  vot kā!!!

1 0 atbildēt

Raksts labs, bet jāpiekrīt Bezpajumtniekam, tiešām, tāda sajūta, ka ne-metālheads cepis rakstu.

 

\m/ +

1 0 atbildēt

Esmu pamanījis, ka cilvēku kas klausās metālu/ smago roku, respektīvi smagākus gabalus, daudz labāk var iejusties citās kompānijās. Pats esmu vairāk orientēts uz hard rock, bet nesagādā problēmas paklausīties hip hop pop utt.

Cik pazīstu cilvēkus, kas klausās smagos gabalus, viņi ir omulīgāki, gudrāki un jautrāki utt. Par rakstu +

1 0 atbildēt

Būs laikam visiem pazīstamajiem jāparāda šis raksts, jo man pašai ir apbesījies ka man visu laiku brauc augumā par to ka klausos kautko tik smagu, jo tas taču nav meitenīgi ;@@

citēju savu krustmāti (pieņemsim ka esmu Ilze): Ilzīt, tev taču ir jābūt meitenīgai, arī pēc rakstura. Nav pieņemts ka meitenes klausās tādu mūziku. 

Manas domas:Bļaaa, nu sorry pareizāk būtu jāsaka ka nav pieņemts ka CACAS klausās tādu mūziku.

Mana atbilde:Nu labi, labi.

1 0 atbildēt

baudāms raksts, beidzot , kas labs. yessss.

1 0 atbildēt

Lai slavets 2 akordu dziesmas un 3 rindinas ar lirikam, ka ari nepartraukta atkartosanas, bet redz ja piemet pitbull kurs dziesmas vidu noskaita uno dos tres quatros tad tas ir kautkas svaigs. Un uz prieksu visas Disneja zvaigznes ar Jonas Brothers prieksgala , turpinat visiem boret ka esat rock zvaigznes, man patik strideties ar padsmitniecam par to kas ir roks un kas homoseksuali ar sprogainiem matiem un lielam brillem, un protams neaizmirsisim MTV, ar rock chartiem kur pirmaja vieta ir avril lavigne. Zinu raksts nav gluzi par roku, bet esmu ari bijis ieslidzis metaala maanija uz gadiem 8 . 

1 0 atbildēt

Slayer, Cannibal Corpse un Morbid Angel atbalsta sātanismu, tikai neliela daļa no melnā metāla mūziķiem patiešām piekrīt sātanisma uzskatiem.

 

WTF?Kurā vietā Slayer,CC un Morbid Angel ir pieskaitāmi pie black??Tu te kautko smagi nepareizi es iztulkojis...jā-tieši iztulkojis,jo uzskatu,ka jebkuram,kas klausās ko smagu,būtu jāzin,ka šīs grupas ir Death,nevis Black žanrs.Un nav viņām nekāda sakara ar sātanismu.

1 0 atbildēt

Es klausos ļoti dažādu mūziku. Gan ko no metāla, gan popu, gan visu pārējo(protams ar izņēmumiem jebkurā stilā) Nomierināt mani točna metāls nenomierina, jo tā skaņa ir čerkstoša, kas tiešām sāk besīt. Uz nakti parasti vispār nevaru neko tādu paklausīties, labāk kādu hard rock gabalu vai teiksim, Nickelback, kuri tiešām motivē, nevis nobeidz.

Nekad nesaku, ka šī mūzika ir vienkārši, pats īsti neko nevaru no tā dabūt gatavu, bet uzskatu, tas laiks ir pagājis... Nenoliegšu, man patīk rokmūzika, tai skaitā metāls utt. Manā playlistē ir rock/pop/rap/dub/house utt. Tomēr, kad gribas relaksēties, priekšroku dodu kādam mierīgam gabalam no roka vai chill step.

Man, kā dažādas mūzikas cienītājam nezin kāpēc gandrīz visi draugi ir pagadījušies rokmūzikas cienītāji...

1 0 atbildēt
Tie kas tieshaam domaa ka smagaas muuzikas izpildiitaaji nedzied, noklausieties SLIPKNOT-VERMILION PART2! un jaa, es par visa veida smagumiem, nevaru iedomaaties kaa buutu ja man liktu klausiities tos salkanos popshus! Par religjiju... Piemeeram Skillet ir kristieshu rokgrupa, visi dziesmu teksti ir ar ticiibu saistiiti, kaut gan atklaati dievs netiek piesaukts liidz ar to neatbaida nereligjiskus cilveekus kaa mani, gluzhi otraadi, ljoti patiik... :)
1 0 atbildēt

Par to, ka metālisti ir neizglītoti, pilnīgi alkoholiķi, narkomāni utt., par to, ka viņi nemāk dziedāt - tikai kliegt - tiešām nākas ļoooti bieži dzirdēt.

Bet paskatoties kas notiek BBP , nemetālistu pulciņā - narkotikas un alkohols ''aiziet'' griezdamies.

1 0 atbildēt
« 3  4  5  6  7 »