local-stats-pixel fb-conv-api

10 Mīti par metālu250

1333 26

Jau vairāk nekā 40 gadus cilvēki visā pasaulē ir iepazinuši metālu. Tik daudz stereotipu un nepatiesu apgalvojumu, ka ir svarīgi beidzot saprast kas ir kas. Šie ir Top10 mīti un patiesības par metālu.

Reklāma
Reklāma
Reklāma








1333 26 250 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 250

0/2000

Es klausos ļoti dažādu mūziku. Gan ko no metāla, gan popu, gan visu pārējo(protams ar izņēmumiem jebkurā stilā) Nomierināt mani točna metāls nenomierina, jo tā skaņa ir čerkstoša, kas tiešām sāk besīt. Uz nakti parasti vispār nevaru neko tādu paklausīties, labāk kādu hard rock gabalu vai teiksim, Nickelback, kuri tiešām motivē, nevis nobeidz.

Nekad nesaku, ka šī mūzika ir vienkārši, pats īsti neko nevaru no tā dabūt gatavu, bet uzskatu, tas laiks ir pagājis... Nenoliegšu, man patīk rokmūzika, tai skaitā metāls utt. Manā playlistē ir rock/pop/rap/dub/house utt. Tomēr, kad gribas relaksēties, priekšroku dodu kādam mierīgam gabalam no roka vai chill step.

Man, kā dažādas mūzikas cienītājam nezin kāpēc gandrīz visi draugi ir pagadījušies rokmūzikas cienītāji...

1 0 atbildēt
Tie kas tieshaam domaa ka smagaas muuzikas izpildiitaaji nedzied, noklausieties SLIPKNOT-VERMILION PART2! un jaa, es par visa veida smagumiem, nevaru iedomaaties kaa buutu ja man liktu klausiities tos salkanos popshus! Par religjiju... Piemeeram Skillet ir kristieshu rokgrupa, visi dziesmu teksti ir ar ticiibu saistiiti, kaut gan atklaati dievs netiek piesaukts liidz ar to neatbaida nereligjiskus cilveekus kaa mani, gluzhi otraadi, ljoti patiik... :)
1 0 atbildēt

Par to, ka metālisti ir neizglītoti, pilnīgi alkoholiķi, narkomāni utt., par to, ka viņi nemāk dziedāt - tikai kliegt - tiešām nākas ļoooti bieži dzirdēt.

Bet paskatoties kas notiek BBP , nemetālistu pulciņā - narkotikas un alkohols ''aiziet'' griezdamies.

1 0 atbildēt
Fakti tieshaam ir patiesi (atvainojos par to, ka nav garumziimes, jo telefonam to vienkaarshi nav) 8. fakts pat ljoti atbilst man, maacos skolaa labi un ir savs skats uz dziivi, arii IQ ir lielaaks par videejo, bet klausos metaalu. Taa ir saturiiga muuzika, un lai gan ar iznjeemumiem, bet teksti vairumaa dziesmu ir sakariigi. Cienu arii 90 gadu repu, kur nestaastiija par yolo swag un kaa izdraazt kaarteejo m***u.
1 0 atbildēt

Izcils raksts... Klausos metalcore un pop/punk roku.. Besī, ka tas tiek saukts par metālu. Protams no kā izriet, ka visa mūzika ko klausos tiek uzskatīta par sātana radītu... 

+

7 7 atbildēt

Drīzāk klasiskā mūzika ir seksisms emotion

0 0 atbildēt

neko jaunu nepateici...

tikai atpalikušie nezinātu šo te pirms izlasītu, vai arī vienkārši cilvēki kam mazāk par 15 gadiem

0 0 atbildēt

Saturīgs, viegli lasāms raksts, savā ziņā virspusējs, bet ne par to ir stāsts. Plusiņš nopelnīts. Šitā gramatika man nelika mieru, izskatās, ka google tulkotājs nav bijis uzdevuma augstumos. "..ka skarbu, skaļu kliedzienus.." "..lielākā dēla metāla dziesmu.."

0 0 atbildēt

DMX labāks !bet metāls arī laba mūzika

0 0 atbildēt

njaa 14 miinusi..... nu nah tiem bibera faniem jalien te taapat lasiit nemaak....

3 3 atbildēt

METĀLS!!!! \m/

hell yeah!

0 0 atbildēt

yee, beidzot kāds labs raksts! paldies!

0 0 atbildēt

šo pie favorītiem!!!! 8. punkts izpauž tieši manas domas! mācieties no šī raksta!

0 0 atbildēt

Vienmē esu ienīdusi popmūziku, jo tajā neko interesantu un reāli labu neredzu. Bet man nepatīk krievu roks, metāls. Kad izdzirdēju vienu dziesmu, nodomāju WTF? Tiešām nepatīk, kā krievi izpilda metālu, protams, daži ir norm, bet tāpat neklausos.  Varu mierīgi aizmigt metāla mūzikā, nezinu, laikam iedzimts ;DD Ā, un vēl es klausos arī A Day To Remember. Tikai es nesaprotu vienu (tas tiešām tā ir)-kā var kalusīties popmūziku? Un mīnuss tiem, kas saka, kametāls sūkā, ziniet, ejiet un klausieties tālāk savu Britniju Spīrsu, J.B vai arīvēl kādu loxu.

1 1 atbildēt

 

6. Kas tas par vervelējumu? Tu maz Grind esi dzirdējis? Vispār izklausās pēc kārtējā ''lieciet mūs mierā, mēs metalisti esam savādāki'' un tamlīdzīgu murgojumu savārstijuma. Nē, nē es neesmu heiteris rozā maikā ar blingu ausī kas visu nodirš, man vienkārši kaitina kad tiek taisīti šitadi mēsli kā kautkāds baigi izglītojošais materials! Tie kam interesē tie to visu zin, tie kas to nezin tiem tapat ir pohui.

1 1 atbildēt

+++++emotion

0 0 atbildēt

+++ par videoemotion

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Black Sabbath ir klasiskā doom- metāla grupa, kura ir sākusi ar hardroku

Judas Priest ir power- metāla grupa

Par Metallica varbūt piekritīšu, bet tas vispār it trash- metāls, nemaz nerunājot par Slayer

0 0 atbildēt
« 4  5  6  7  8 »