local-stats-pixel fb-conv-api

10 Mīti par metālu250

1333 26

Jau vairāk nekā 40 gadus cilvēki visā pasaulē ir iepazinuši metālu. Tik daudz stereotipu un nepatiesu apgalvojumu, ka ir svarīgi beidzot saprast kas ir kas. Šie ir Top10 mīti un patiesības par metālu.









1333 26 250 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 250

0/2000

īstā mūzika, metāls uz mūžu emotion

3 0 atbildēt

ieej cietumaa, paprasi katram cietumniekam, ko vinjsh klausaas, buusi ljoti izbriiniits, ka tur virkneesies viss no eminema liidz kautkaadam lil suudam....

3 0 atbildēt

par nr8... es nesaprotu, kāpēc visi mani klasesbiedri (jā, visi!!!!) tā jūsmo par tiem mūsdienu lētajiem auto-tuned pop un electro gabaliem... nu cmoon un tad vēl viņi paši salādē dažādas virtuālās miksēšanas programmas, samiksē kaut kādas normālas dziesmas un paši pēc tam klausās tos buļļa sūdus un kaifo... esmu pat viņiem teicis ka reizēm var apšaubīt viņu orientāciju kad viņi klausās tādu mūziku

3 0 atbildēt

Ļoti labs raksts trekns + no manīm emotion

Pats klausos tikai metālu, un uzzināju arī daudz ko jaunu

3 0 atbildēt

Beidzot cilvēki sāk atmosties 

Citādi jau par sērgu paliek uzskatīt metālu un roku par sātana mūziku(pat ja viņa tāda ir,mani tas nerausta)

Tur tiešām vajag talantu(paskatieties kaut vai Led Zeppelin Black Dog un Achilles Last stand video klipus).Nevis tā kā kompjuterizētajā popmūzikas un Bībera&Gagas pasaulē kur tie duraki ar savu šauro pieri neredz tālāk par savu degunu un iedomājas no sevis sazin ko.

3 0 atbildēt

Pāldies par to, ka apskaidro citus, ka metālā ir spēks ! Pedal to the metal, hehe.

2 0 atbildēt

Labs raksts emotion +

2 0 atbildēt

forsh raksts emotion

2 0 atbildēt

100% piekrītu visam rakstā teiktajam. Varbūt tiešām kādam tas sniegs izpratni. +

2 0 atbildēt

lasot komentārus rodas tāda sajūta, ka pastāv tikai 3 mūzikas žanri - metāls, pops, reps.... kur paliek fanks, blūzs, džezs, latino un pārējie mūzikas stili? vai tie arī ir nekam nederīgi mēsli, kā reps un pops, kā jūs metālisti sakāt? emotion

2 0 atbildēt

Es jūlijā biju uz Iron Maiden koncertu.Iesildošā grupa bijsa Airbourne.Viņi tiešām skanēja briesmīgi slikti.Bet paši Iron Maiden bija super!:))

2 0 atbildēt

Par sātanismu runājot, pats arī pieļāvi kļūdu, sakot, ka Slayer to atbalsta. FALSE! Viņi paši ir atzinuši, (vismaz solists) ka tas ir tikai ļoti labs temats dziesmām, tā teikt ienesīgs.

2 0 atbildēt

Neesmu metāla fans,bet cienu šo mūziku

2 0 atbildēt

Es tā arī nesapratu, ko autors ar šo rakstu vēlas pateikt? Mūziķī, kas spēlē metālu ir reliģiozi, jokdari, kuri strādā atomfizikas jomā?

2 0 atbildēt

Es nespēju iedomāties kādām prasmēm, pacietībai un treniņam jābūt, lai varētu nospēlēt technical brutal/death!

Piekrītu tam, ka metāls ir super nomierinošs, tajā visā ir tāda daudzveidība, ka var jebkuram garastāvoklim piemeklēt attiecīgu dziesmu/melodiju! Tām mammām vajadzētu vairāk uztraukties par bērniem, kas saēdas ripas, saklausās uzkurinošu hard bass utt.

2 0 atbildēt

tikai smagais metāls ir roka paveids ;) protams, pozitīvi, ka tu visu šo uzrakstīji, taču cilvēkiem, kas ir pieņēmuši tik dumjus uzskatus šaubos vai ir vērts tērēt laiku stāstot, kā īstenībā ir  ja runājam par lirikām, atvainojiet, bet kurš daunis ir izdomājis, ka metāla dziesmām lirikām nav jēgas, viņam laikam vajadzētu sava veida medaļu piešķir. It īpaši tāpēc, ka mūsdienās cilvēki ķer kaifu no dziesmām ar vārdiem "i wanna fuck you" "i`m sexy and i know it" "i get money" utt.

2 0 atbildēt

Dievinu,Dievinu,Dievinu.Nekas tā nespēj tiešām nomierināt un iedvesmot kā metāls! Paldies,par superīgo rakstu.

2 0 atbildēt

taspats ar Hip Hopu. neesi iekšā-neizprast tev to...

2 0 atbildēt

Metāls rullē ! Alkaline metāls rullē ! Semi - metāls rullē ! Roks rullē ! Extreme metāls rullē ! , Bībers , Gaga , Mināža u.c pajoļi sūkā

3 1 atbildēt

par astoto es pastrīdētos, esmu klausījies visko(kādreiz arī regulāri death metal, Berzerker) un teikšu, ka tomēr metāls nav tas labākais ko klausīties, īpaši bērniem. Tas tomēr kādā veidā mana to domāšanu, nereti ne uz to labāko pusi.

2 0 atbildēt
« 2  3  4  5  6 »