local-stats-pixel fb-conv-api

10 Mīti par metālu250

1333 26

Jau vairāk nekā 40 gadus cilvēki visā pasaulē ir iepazinuši metālu. Tik daudz stereotipu un nepatiesu apgalvojumu, ka ir svarīgi beidzot saprast kas ir kas. Šie ir Top10 mīti un patiesības par metālu.









1333 26 250 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 250

0/2000

Lūk, šī ir mūzika, nevis tas "i will catch granaaaaaaade for ya".... 

Autor, liels un trekns pluss emotion

5 0 atbildēt

Pats metālu reti klausos, bet taisnība jau tajā visā ir.  +!

5 0 atbildēt

Pats klausos jebkādu mūzikas žanru, metāls un roks ir vieni no iecienītākajiem.

P.S.

Nevar nolikt daudzus citus žanrus tikai tāpēc, ka tev tā mūzīka nepatīk, tas vienkārši ir stūlbi.

5 0 atbildēt

vēl viens: no metāla taisa krēslus.

da nē, raksts kvalitatīvs un pat man interesants, par spīti tam, ka neesmu īpašs šī žanra mūzikas cienītājs.

4 0 atbildēt

Mīts: Metāls veicina noziedzību, piemēram, slepkavības...

Hah un ko jūs teiksiet par reperīšiem? (im a motherfuckin gangsta i will blow you'r fucking brains) tipikie teksti viņiem.

4 0 atbildēt
Eso avatarsEso

tāpat jūs te lielākā daļa vnk PŌZERI

4 0 atbildēt

Nu bija patiešām liels prieks lasīt šo rakstu! Labi sakopots un vizuāli noformēts! protams to varētu papildināt vēl ar dažām lietām, bet tas nu tā! Ceru uz vēl kādu tik pat jauku rakstu! Un protams +

4 0 atbildēt

HELL HEAHHH!!! \m/ >< \m/

Noteikti iesaku aizbraukt uz Wacken!!!!! \m/

4 0 atbildēt

Man piemēram kad sāp galva baigi labi palīdz metāls un rakstos vai zīmējot rodas labākas idejas nekā bez tā. Protams no manis liels plus un raksts pie favorītiem

4 0 atbildēt

Par rakstu plusiņš, bet pirmkārt kā jau kāds minēja - sajūta tāda, ka autors ir no malas.

Otrkārt, par 4. mītu smagi kļūdies, jo Slayer vokālists Toms Araja vairākas reizes ir paudis, ka ir katolis un par to lepojas.

Treškārt, pie tā paša 4. mīta, iemācies rakstīt "thrash"

4 0 atbildēt

Citi saka, ka metāls uzdzen stresu, agresivitāti utt. Nekā nebija! Man, izdzirdot dubstepu vai kkādu popu ar dubstep elementiem, gribas izsist logus mājā un bēgt prom. brr. 

4 0 atbildēt

''mūsdienās metālu un roku procentuāli vairāk klausās gudrākie un inteliģentākie bērni un jaunieši, kuri spēj novērtēt darbu un emocijas, nevis komercializētos darbus vai ar datoru radītu mūziku.''

Piekrītu par visiem simts procentiem!  emotion

Edit: protams, pēc mūzikas gaumes cilvēku nedrīkst vērtēt, taču, lai cik skumji tas neliktos, tieši visus dubstep gabalus klausās skaļi un uzmācīgi tieši ar prātu nepārāk apveltītie indivīdi. 

4 0 atbildēt

īstā mūzika, metāls uz mūžu emotion

3 0 atbildēt

runājot par otro-cik deģenerētam jābūt,lai tā domātu.Noklausoties fade to black,sanitarium,in my darkest hour,peace sells,A tout le monde un daudzas citas labas dziesmas...

3 0 atbildēt

Enter sadman = izcili! Vēl pie tam tas Krievijā videoklips. Kā visi trako pie lieliskas mūzikas.

Salīdzinājumam, Lmfao lēkā pa ielu krāsainās apenēs ar peģiku baru apkārt.

3 0 atbildēt

Ļoti labs raksts trekns + no manīm emotion

Pats klausos tikai metālu, un uzzināju arī daudz ko jaunu

3 0 atbildēt

"mūsdienās metālu un roku vairāk klausās gudrākie un inteliģentākie bērni un jaunieši, kuri spēj novērtēt darbu un emocijas, nevis reperu vai popzvaigžņu komercializētos darbus vai ar datoru radītu mūziku."  Mīīīlzīgs pluss.

3 0 atbildēt

kādu laiku klausijos gan metālu ,gan dubstep.pēc raksta izlasīšanas sapratu ko esmu zaudējis ,+ no manis. laikam jāatgriežas pie metallica ,ac/dc un megadeth. nesaprotu ko mana vecuma jaunieši tajā sūdā sauktā par dubstep saksata. man pašam ir 15...emotion

4 1 atbildēt

"Mīts: Metāls ir slikts priekš bērniem. "

:D

"mūsdienās metālu un roku vairāk klausās gudrākie un inteliģentākie bērni un jaunieši, kuri spēj novērtēt darbu un emocijas, nevis reperu vai popzvaigžņu komercializētos darbus vai ar datoru radītu mūziku."

nepazīstu nevienu inteliģentu cilvēku, kas klausās metālu, taču pazīstu daudz inteliģentu cilvēku, kas klausās mierīgu "datora radītu" mūziku.

varam apskatīt kaut vai pašu populārāko komentāru šobrīd - "Es jau baidījos, ka raksts būs par Fe, Cu, Ag etc. " .

tomēr Žilete saprata, ka rakstā nav nekā inteliģenta un varēja viegli uzelpot un palikt tik pat stulbs/a kā pirms tams klausoties savu metālu.

 

metāls kā mūzikas stils man nekad nav paticis, bet šādus mītus pat nezināju. šie mūziķi vienkārši atšķirās, tā pat kā netradicionālas orientācijas pārstāvji. tāpēc nevajag bļaut, ka tas ir labi vai slikti, un vēl mācīt bērniem, ka tas priekš viņiem ir labi. tā pat jau jaunatne lamājas neizturami pretīgi. un metāls (par roku nerunāju un ir atšķirība ( ja vēlamies salīdzināt -  Cannibal Corpse un Placebo )) . un dziesmas ar vārdiem "die motherfucker, die motherfucker - die!" par inteliģentām neuzskatīšu pat ja mani virvē aiz kakla karinās kokā. ;)

5 2 atbildēt

Beidzot cilvēki sāk atmosties 

Citādi jau par sērgu paliek uzskatīt metālu un roku par sātana mūziku(pat ja viņa tāda ir,mani tas nerausta)

Tur tiešām vajag talantu(paskatieties kaut vai Led Zeppelin Black Dog un Achilles Last stand video klipus).Nevis tā kā kompjuterizētajā popmūzikas un Bībera&Gagas pasaulē kur tie duraki ar savu šauro pieri neredz tālāk par savu degunu un iedomājas no sevis sazin ko.

3 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »