local-stats-pixel fb-conv-api

Skyway 53, drons ar 1,5 tonnu celtspēju, elektroauto, huper u...1031

Pagājis jau trešais Ekofest, kas norisinājās 4. Augustā, Baltkrievijā. Ekofestā tika prezentēta nākotnes tehnoloģija. Bija daudz jauni pārsteigumi.

SkyWay komanda bija sagatavojuši ļoti daudz lietas ,kas ir cieņas vērtas. Pašu festivālu apmeklēja aptuveni 5000 cilvēki, kā arī bija plānots iepriekš.

SkyWay projektēšanas organizācijas ģenerālkonstruktora Anatolija Junicka uzstāšanās EcoFest 2018 - ikgadējā pasākumā, kas notiek kompānijas - stīgu transporta sistēmu izstrādātāja izmēģinājumu un demonstrēšanas centra teritorijā - EkoTehnoParkā.

Savā uzrunā auditorijai - tūkstošiem investoru no desmitiem pasaules valstu, Anatolijs Junickis apkopoja kompānijas attīstības rezultātus par pagājušo gadu, komentēja jaunākos izstrādājumus un jaunus ritošā sastāva produktus un izklāstīja SkyWay tehnoloģijas starptautiskās attīstības daudzsološos vektorus.

« 1  2  3 »
36 35 1031 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1031

0/2000

Tu vari nosaukt kaut vienu faktu par SkyWay zagšanu? kaut vismaz vienu?

0 2 atbildēt

Es investēju tehnoloģijā un ļoti labi saprotu, ka nekas nenāk dienas laikā. Es investēju ilgtermiņā un nevienu nekur neaicinu investēt, ja negribās gaidīt. Kur problēma? Kurš teica, ka es naivi ticu? Es ticu tehnoloģijai un redzu milzīgu potenciālu, bet to, kad tiks būvēts, kad būs peļņa, laiks rādīs.

Ja tu nosauc par krāpniekiem, tad vari to izskaidrot ar faktiem? 

0 2 atbildēt

Kā vienmēr, kā dabū ieksās dēl savas nekompetences, tā uzrez kaut ko sāk murgot.

0 2 atbildēt

Neviens neko neprasa atpakal. Kur tu to vispār rauj? Cilvēki spēj domāt, bet tādi intelekti kā tu arī ir tie, kas raud. Junickim nav nekas jāskaidro, lai saprastu, ka Lietuvas lieta sabremzēja visu. Kā vispār var kaut ko citu teikt, ja tam ir pierādījumi un fakti? Smieklīgs tu esi. Lūk tāds ir tavs prātins, kad velk katru dienu to lietu.

0 2 atbildēt
0 2 atbildēt

"The basis for the claim was the pre-trial investigation initiated in 2014. The authorities of the country were going to reveal signs of illegal financial activity of Unitsky. It lasted about three years and ended with nothing. A year ago, the investigation was discontinued. The prosecutor’s office admitted that no evidence of bad faith in the actions of Unitsky and his partners was found."

Tieši tādēļ Junickis tos muļķus sūdz tiesā un viņš viņu uzvarēs, jo Lietuvas pusei nebija nekāda pamata viņu izdzīt, turklāt pēc 3 gadiem mēģinot visu norakt, jo netika atklāta NEVIENA krāpniecības pazīme, ne no Junicka, ne no viņa partneriem Pliiner, kuri ir neviens cits, kā INVESTGROUP UNCAPITALS, tā kā nefantazē.

0 2 atbildēt

Es vienkārši salīdzināju ar piedāvāto risinājumu, nesaprotu par ko tu tur runā?

0 2 atbildēt

Man tagad jautājums visiem tiem muļķiem - Pliineri, Maksi (fake profils), Latish biznesmenis un pārējie troļļi. Jūs man te mēģinājāt ieskaidrot savu paranojisko demagoģiju, ka SkyWay nodarbojas ar krāpniecību, kaut kāda neatļauta finanšu darbība un nepieņemams investīciju piesaistes modelis. Varu paziņot to, ka Junickis 16. Augustā oficiāli iesniedz sūdzību tiesā pret Lietuvas Republikas par 10 miljonu piedziņu no valsts par beztiesisku un nelikumīgu SkyWay kompānijas darbības aprobežošanu, izspiešanu no valsts un mantas konfiskāciju, kas zināmā mērā iedragāja projekta reputāciju, kā arī zaudētas investīcijas. https://riafan.ru/1090775-skyway-namerena-otsudit-u-litvy-10-mln-evro

Tagad atbildiet man visi, kuri to ir vispār spējīgi izdarīt, jo te visi izrādās, ka ir ar milzīgiem kompleksiem. Vai tiešām, cilvēks, kurš apkrāptu investorus, nodarbotos ar kaut kādām nelikumīgām darbībām, slēptu kaut ko ofšoros vai vēl tik sazin ko, ko es te no Jums esmu dzirdējis - ietu un sūdzētu tiesā veselu valsti? Šis fakts vēlreiz pierāda to, ka vis ko es te esmu runājis līdz šim un mēģinājis, kā arī pierādijis, ir tīrākā taisnība.  Ja Junickis būtu tāds, par kādu Jūs viņu uzskatiet un viņš sūdzētu tiesā Lietuvu, tad tās būtu beigas visam viņa projektam un viņš sēdētu cietumā līdz mūža galam, jo tagad notiksies ticamāk, ka ilgs tiesas process, kurā protams, ka uzvarēs Junickis. Lietuvieši izmantos visus līdzekļus, lai atrastu kaut ko nelikumīgu, un tiešām domājiet, ka cilvēks, kuram Jūs troļļi izvirzat tādas apsūdzības, ietu un pats sevi atdotu cietumam?

Skaudīgie muļķi, kuriem nekad nav bijis vienkārši pateikt to, ka lūk, super tehnoloģija, forši tas un šis, bet nē! pieauguši cilvēki regulāri uzvedās kā bērni, raksta kaut kādas debīlības un aiz saviem kompleksiem paši sen jau sevi ir norakuši. SkyWay nenodarbojas un nenodarbosies ar krāpniecību un mute drīz visiem tiks aizvērta pavisam emotion

0 3 atbildēt

Kur tur ir teikts, ka iet runa par tām kompānijām ? emotion idioti emotion Ir arī tāds SkyWay coin. Ir ļoti daudz SkyWay kompānijas ar kurām Junickim nav nekāda sakara un viņš pareizi pateica, bet ZAO "Stīgu Tehnoloģijas" gan ir sakara.

Te izskatās, ka pats esi aptaisijies. 

0 3 atbildēt

Tak Jūs regulāri novēršaties no tēmas. Es Tev Pliiner pavaičaju, lai tu pierādi sevis teikto, bet tu to nekad neesi spējīgs izdarīt, tikai runā un runā. Tu arī runāji par to, ka nekas, kas līdz šim ir izdarīts, netiks izdarīts, bet tu jau esi krietni aplauzies un tagad turpini malt tālāk jau par jaunām problēmām un arī vēlāk aplauzīsies emotion

0 4 atbildēt

Protams, ka ir jēga, bet tev to nesaprast emotion Katrs bizness tiek būvēts un pašlaik SW arī tiek būvēts. Es investēju kompānijas veidošanā, nevis gatavā biznesā un izskatās, ka tu to nekad nesapratīsi. Tu ko esi iedomājies, ka kāda automašīnu kompānija uzreiz pelna? Cik gadus bija vajadzīgs, lai Fords izietu tirgū? nerunā to, par ko tev nav nekādas saprašanas un tieši tādēļ arī tu runā pilnīgāko tuftu vienmēr, jo tu pat elementāras lietas nespēj saprast.

SW tiek taisīts par investoru naudu, nevis investēts jau gatavā produktā.

0 8 atbildēt
« 9  10  11  12  13 »